Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

enişteyle nasıl tanıztınız kiraz . enişte farklı bir şehirde yaşıyor sanırım . olsun 12 haziranda gelecekmiş kendini o gün hazırla tatlım .

evet canım eskişehirde görev yapıyo...aslında bizim tanışmamız tesadüf tamamen...ortak arkadaşlar vasıtasıyla ama önce nette uzun süre konuştuk ondan sonra gördük birbirimizi
4 ay olucak 9 haziranda...ama bu kısa zamana çok şey sığdırdık..acı tatlı birsürü şey yaşadık ve bunlar bizi birbirimize daha çok bağladı...tamer hep söyler sanki seni yıllar önce kaybettimde yeni bulmuşgibiyim diye...şimdilik her şey çok güzel nazlım inş.sonu da öle olur...bunun için hep dua ediyorumm:Saruboceq::Saruboceq:

amin canım benim . inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım . ben eşimle ilk tanıştığımda tam 1 saat bana dil döktü onunla çıkayım diye . bende tabi aman ya benim burda ne işim var ne işim var bu adamın yanında falan dedim . evet lafını ağzımdan almadan bırakmadı beni ve bana emin ol benimle arkadaş olursan pişman olmazsın dedi . ve çok şükür 8 sene olacak tanışalı birgün bile pişmanlık duymadım .

tamerde hep bana aynı şeyleri söledi nazlım ya...pişman olmayacaksın,doğru kişiyim senin için...seni benim kadar çok seveni asla bulamazsın...sürekli böle söledi ve ilk günden itibaren hep ciddi şeylerden konuştu...gelecekle ilgili planlar yaptı...ben ilk zamanlar çok üzdüm onu,dedim ne oluyo çok erken bunları konuşmak için falan,ama o daha benim resmimi ilk gördüğünde kesinlikle eşim olacak kişi demiş

ALLAH bozmasın kirazım . İNŞALLAH bir yastıkta kocayın canım benim .

vaşşşş sabah sabah aşk meşk muhabbetleri heee boshayallersmile

:asigim::asigim: sabah sabah duygularımız depreşti ablam yaa....
ALLAH bozmasın kirazım . ıNŞALLAH bir yastıkta kocayın canım benim .

amin nazlıcımm...inş.bizimde sonumuz sizinki kadar güzel olur..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:asigim::asigim: sabah sabah duygularımız depreşti ablam yaa....

amin nazlıcımm...inş.bzimde sonumuz sizinki kadar güzel olur..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

depreşsin kuzu genç siniz dahaaa :asigim:

yaşayın bol bol aşkınızııı

yarın çoluk çocuk oluncaaa onların sıkıntısından birbirinizi göremiyeceksinizzz a.s

günaydın arkadaşlar oooo millet uyanmış sohbetler başlamış ne güzel.güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.biz de kalktık kahvaltımızı yaptık keyif çaylarımızı içiyoruz...

günaydın arkadaşlar oooo millet uyanmış sohbetler başlamış ne güzel.güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle.biz de kalktık kahvaltımızı yaptık keyif çaylarımızı içiyoruz...

oooo afiyet olsun eylülcüğüm . Biz işyerindeyiz . Keyif falan yapamıyoruz .

Günaydın canlarrr, tebrikler için teşekkür ederim, nazlıcığım sana iyi kuaförler ve ütüler kaydirigubbakcemile2
neslihanım allahım ayırmasın kuzuuuusositososito
liliş ablama da yemekli misafirinde kolaylıklarrrr yerimseniben
eylülcüğüm çayın afiyet olsunnnŞeniz
Elifimmm hamile adayı gördüm seni :jeyyar:
Daha yeni uyandım, hayatımızda ilk kez yasin hem cumartesi hem pazar çalışacak bu hafta içi tetkikleri var karargahta... Şapşal gibiyim, hafta sonu gezmeye alıştık, uyuz oldum bu duruma bilmiyorumkismile
Ama en güzel haber, yıl sonuna kadar kontrat yapmışlardı ev arkadaşıyla evden çıkmayacağız diye, şuan çamlıcada oturdukları evi internete verdik kiracı için, birini bulduk ev sahibiyle tanıştıracağız, bak yasinler evden çıkacak ama senide zor durumda bırakmadık kiracı bulduk diye :hulya:
Akşam 5 te çıkıyor işten, pendikte ev kiralayacaklar ev arkadaşıyla, aynı üsste çalışıyorlar zaten, o çocuğunda kız arkadaşı pendikte oturuyor, pendikte bize çok yakın hihoyyyt süper oldu bu gelişme hihoyyyt şimdi her akşam darıcaya gelecek yasin, sahilde yürüyeceğiz eşortmanlarla 1 er saat guclubacismile
Çok fena hamile kalasım var hemen evlenmem lazım :lepi:

günaydın gözdemimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan amin bitanem yaa:Saruboceq:

seninde sabah sabah annelik duyguların depreşmiş desenetatlımm..

''Yalnızca bir türlü aşk vardır;ama görüntüleri binlerce türlüdür" der bir bilge.Üç çeşidini söyleyelim biz:Aşk beşerîdir;şakayla başlar,sorumluluk getirir.Gözden girer, gönülde yaşar.Surete meyledenler ziyandadır.Aşk platoniktir; sohbetle başlar,zahmet getirir. Zihinden girer,gönülde yaşar.Sîretini süslemeyenler yol şaşırır.Aşk ılahîdir;imanla başlar, vahdete götürür.Gönülde doğar, gönülde yaşar...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın gözdemimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan amin bitanem yaa:Saruboceq:

seninde sabah sabah annelik duyguların depreşmiş desenetatlımm..

Günaydın cancan Şeniz
Sen kaçırdın hayatım ben böyle her ay regl öncesi hamile kalmak istiyorum sonra hayal kırıklığı yaşıyorum kaydirigubbakcemile3

gözdem lafını çaldım . haaa haaaa opuyorumnanaktan:lepi:akannehir

tünaydın kızlar..
kaç gündür uğrayamadım yatılı misafirim vrdı gün gece gittiler.nasılsınız bakalım keyifler iyimi,dün noldu sonuçlar merak ettim birazdan bakarım gerçi,bi görünüp kaybolucam yine ev işlerini toparlayıp hazırlanıcam akşama konsere gidiyorum orhan hakalmaz konserine delikafadulden delikafadulden çok severim eşim sürpriz yapmış,neyse hepinizi öpüyorum uğramaya çalışırım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…