- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kahvaltı fotoda yarım dilim ekmekAt bakalim ona gore ceza verelim
Fazla olan nekiii anlamadim gayet güzel kaçamak yokbenceKahvaltı fotoda yarım dilim ekmek
Ara çorba sonra kiraz
Akşam güveç köfteli mantar -pirasa-yayla çorbası-bir dilim ekmek
Az önce çay 1avuc kuruyemişEki Görüntüle 2643547
Dur bende mekik-squat-ziplama-plank yapayım bugün digerlerini yapamam,5000de adım atmışım Yeterşişşşttt kimse duymasin
aksam sadece hem ekmek hem çorba var bide arada corba okudum doğruysa kiraz ara olarak olabilir yada kuruyemiş ters yapmissin gibi geldiKahvaltı fotoda yarım dilim ekmek
Ara çorba sonra kiraz
Kaçamak değil de çok yedim gibi geldi,midem mi küçüldü acabaFazla olan nekiii anlamadim gayet güzel kaçamak yokbence
Evet öğle çorba içtim o olmayabilirdi neyse artik sağlıklı şeyler enazindanaksam sadece hem ekmek hem çorba var bide arada corba okudum doğruysa kiraz ara olarak olabilir yada kuruyemiş ters yapmissin gibi geldi
Afiyet olsun canim cok fazla belki ekmek olmasa daha iyi olurdu aksam ,ben pizza bekliyordum menude neyseki yokmusKahvaltı fotoda yarım dilim ekmek
Ara çorba sonra kiraz
Pizzayi 67 de demiştim amaAfiyet olsun canim cok fazla belki ekmek olmasa daha iyi olurdu aksam ,ben pizza bekliyordum menude neyseki yokmus
Evet bende sanki korku filmi izliyorum gibi hissettim ama öyle değilmişAyyyyy ben de izlemistim o filmi baya gerilmistim yaa sanki kendi başıma gelmis gibi
Pizza icin once bir 67 yi gormen hemde guzel bir yuzde getirmen gerekiyor yoksa cezamiz varPizzayi 67 de demiştim ama
Gecmis olsun canımBugün pazara markete gittim. Birde dişçiye gidip diş çektirdim.
Pazarda meyveler ahh o meyveler
Erik
Kiraz
Çilek
Kayısı
Şeftali
Kavun
Karpuz
Muz
Al beni al beni diye bağırıyordu hepsi
Aa menü verim çünkü bitti
Sabah
Limonlu tarçınlı yeşil çay
2 kayısı
Öğlen 16da..
200 gr et
Meyve tabağı ( 4te 1 elma, 4te 1 armut, yarım Kivi, 3 kayısı)
Meyve için miktar yoktu taze meyve yazıyordu . napsaydım
Spor yapıcam inş..
Zipzip-
Şu 2-3 ü geçer..
Ya bişi dicem biri wp ımı yurt dışından birileri ele geçirmeye çalışıyor.. acaip panik oldum.. ağ tan sabahtan beri msj alıyorum.. şifre yolluyor.. az önce de 4 kere california da aradılar.. engelledim.. korkuyorum yaa..
2haziran salı
Sabah 09.30
1yumurta,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,yarimdilim ekmek,çay
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
1kase mercimek çorbası,3k.barbunya,3k.yogurt
2kayisi,1ceviz,sütlü nescafe
Aksam 18.30
300ml kefir,4çilek,1yk yulaf,chia
1madensuyu,1kahve icerim,3buçuk litre su
60dkcardio#360
60dkboosted#300
1000ipatalama#200
240squat#40
120mekik#20
2dk plank#40 960puanZipzip-
Kahvaltı fotoda yarım dilim ekmek
Ara çorba sonra kiraz
Bu kiloya bu calori çok düşük canım ilk günlerden bu kadar katı olursan bi zaman sonra sıkıcı olur calori artirirsan kilo alırsın dengeli git bence
Adaanaya.yeme.diyoz.buna az.olmus.ye.diyoz.ortasi yohmuPogaca disinda guzel canim ama aksam az olmuş salata yogurt birsey ekleyebilirdin afiyet olsun
Benide yiyinmiiiiSabah
1 br cevizli su
Bi br detox
Eki Görüntüle 2643553
Artı bi dilim ekmek
Bi br detox suyu
Ara kahve + 1 kare bitter
Bi br detox suyu
öğlen
Eki Görüntüle 2643554
Sade kahve
1 br detox suyu
Akşam
Bol yeşil mevsim salata
1 kepçe yoğurt çorbası
1 kepçe nohut
3 yk bulgur pilavı
2 litreden fazla su
6 bin adım yürüyüş
gece yatmadan bide salata yerim yeter
Ben çocukluğumdan beri hep yemek yemeyi çok seven biri oldum. Önceden kilo almazdım tabi. Porsiyonlarimi azaltmazsam yine yemeğe devam edeceğim gibi geliyor.Bu kiloya bu calori çok düşük canım ilk günlerden bu kadar katı olursan bi zaman sonra sıkıcı olur calori artirirsan kilo alırsın dengeli git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?