Dua olmaz.hatim indirmek şart sanaHadi dua edin şu günü sağ salim bitirim.. spordan sonra da türk kahvesi içtim..
Ama bu kadar azda seni aciktirir canım senin için diyorum daha akşama cok var geç vakit acikirsin buda.kacamak yapmana.sebep olurBen çocukluğumdan beri hep yemek yemeyi çok seven biri oldum. Önceden kilo almazdım tabi. Porsiyonlarimi azaltmazsam yine yemeğe devam edeceğim gibi geliyor.
Peki mademPizza icin once bir 67 yi gormen hemde guzel bir yuzde getirmen gerekiyor yoksa cezamiz var
Gecmis olsun canım
Yaz meyveleri cok guzel gercekten
madamhd günlük yediğim şeyleri az porsiyon olarak yemeye çalışıyordum aslinda. Başka neler yemeliyim ?
Evet akşam fazla geldi pirasayi öğlen yiyip sadec aksam çorba icebilirdim,unutmusum pirasa oldugunuAfiyet olsun dicem de afiyet olacak bişey de yok menüde
Tlfnun internet bağlantısını kesseydin hemen
Canım kalori hesabı yapmışsın düşük kalorili beslenmişsin iyi hoşta sadece karbon yemişsin bugün
Afiyet olsun canım. Bence sporu çoook abarttığın için ödem yapıyo sende. 2 saatten fazla spor yapmışsın. sporcular bu kadar antrenman yapıyo
Akşam biraz fazla olmuş sanki pırasayı öğlen çorbanın yanında yemiş olsan gayet güzel bence
Bunları Eylül uyurken yaptıysan bravo sen 55 yap hedefi2haziran salı
Sabah 09.30
1yumurta,1dilim peynir,1yk.tahin pekmez,yarimdilim ekmek,çay
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
1kase mercimek çorbası,3k.barbunya,3k.yogurt
2kayisi,1ceviz,sütlü nescafe
Aksam 18.30
300ml kefir,4çilek,1yk yulaf,chia
1madensuyu,1kahve icerim,3buçuk litre su
60dkcardio#360
60dkboosted#300
1000ipatalama#200
240squat#40
120mekik#20
2dk plank#40 960puanZipzip-
Selam ben geldim uzun aradan sonra,neler yaptınız bakalım
1saat babasiyla gezdi 1saat ahmet bakti yarin yapmam diye yaptim KardeşBunları Eylül uyurken yaptıysan bravo sen 55 yap hedefi
Diğer günler buna da dikkat ederim. Yanlislarim için uyarilmak çok hoşuma gitti. Teşekkür ederimAma bu kadar azda seni aciktirir canım senin için diyorum daha akşama cok var geç vakit acikirsin buda.kacamak yapmana.sebep olur
Yok onu ben dememisimdirSebze+ protein diyette çok önemli. Sebze protein sevmiyorum demiştin galiba. en azından salata yoğurt tüketebilirsin mesela
Ayyyyy ben de izlemistim o filmi baya gerilmistim yaa sanki kendi başıma gelmis gibi
Aa menü verim çünkü bitti
Sabah
Limonlu tarçınlı yeşil çay
2 kayısı
Öğlen 16da..
200 gr et
Meyve tabağı ( 4te 1 elma, 4te 1 armut, yarım Kivi, 3 kayısı)
Meyve için miktar yoktu taze meyve yazıyordu . napsaydım
Spor yapıcam inş..
Zipzip-
Şu 2-3 ü geçer..
Daha önce bu hurma yoğurt diyetini deneyen varmi
Zaten arada ver de kendine zaman ayır1saat babasiyla gezdi 1saat ahmet bakti yarin yapmam diye yaptim Kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?