- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
bizim oğlan saolsun.. dün tv ye youtube kurarken benim numaramı girmiş ama sonra email almış.. artık ondan mı bilemedim.. 4 kere üst üste hiç nefes almadan aradı.. nasıl ödüm koptu.. bir aralık durdu saniyesinde engelledim.. sonra wp girdim hemen çifte koruma yaptım.. Allah'a emanet..Allah allah nerden bulaştı , bi daha olmaz umarım
Sabah zaten kız uyuyooo bende 1saatimi kahvaltdan önce yapiyorum sonrasi zaten onun yaninda Yaptıklarım var 1saatte öğleden sonra yapiyorum
Yaa baya zorlanıyorum bugün.. açlık değil aşırı halsizim.. her şeyi elimden düşürüyorum.. akşamları genelde.. dün sehpaları yerine yerleştirirken düşürdüm elimden.. önce bacağıma sonra ayağıma geldi.. makineyi boşaltırken bardakları kaç kere zor tuttum..Retrocum bugünü de atlattın şükür
Harbi geberikmiş yaaa
Yaa baya zorlanıyorum bugün.. açlık değil aşırı halsizim.. her şeyi elimden düşürüyorum.. akşamları genelde.. dün sehpaları yerine yerleştirirken düşürdüm elimden.. önce bacağıma sonra ayağıma geldi.. makineyi boşaltırken bardakları kaç kere zor tuttum..
En büyük korkum bayılmak.. hele eşimin önünde.. başımın etini yer
7 olduTansiyonun düştü tabi kaçıncı gündesin
6 olduysa kes artık canından mı olucan Allah korusun
Eski ortim.sekerimbitane dahami ortin var senin
Kactane değiştirdin ortiEski ortim.sekerim
Bir daha beraber olsun ablaAfiyet olsun fıstık, rose şarap içiyosun beni davet etmiyorsun bak alındım
1 dilim ekmek 264 rose ise kadehi 107 kalorisen annenlerde biraz sporu boşladın mı bacım? yediklerinde pek birşey yok gibi geldi bana. akşam geç saat şarap kilo aldırır mı hiçbir fikrim yok. genel olarak en geç 8 den sonra kalorisi olan bi şeyler yiyip içmiyoruz ya. ama kalorisini bilmiyorum sen hesaplamışsındır.
Bakkk keyfine bence uzun zamandan sonra biraraya gelmek iyi oluyor insana spor gene yaparsin tadini cikarBir daha beraber olsun abla
Çoook uzun zaman sonra içtim çok iyi geldi
1 dilim ekmek 264 rose ise kadehi 107 kalori
İçki de sıkıntı şeker ama haftada 1 içilebilir diyor diyetisyenler en iyi dostlarım ve kardeşimle muhteşem bir geceydi tüm stresimi attım önemsemedim anlayacağın cnm
Ev küçük cnm ve mesela dün tüm gün dışarıdaydık gizli bir piknik alanımız var da
Akşam da arkadaşa gittik
Ama mesela bugün 40 dk kondisyon biiskleti sürdüm evde
Bakalım dumbellarım var uyusunlar çalışıcam biraz
2 oda bir salon ev ayrı minik bir çocuk odamız var ama içinde hareket edecek alan bırakmamış annem
Bir oda da bebekle kardeşim salonda bn çocuklar ile yatıyorum şu an da çok yorgunum mesela. Bu hafta böyle kör topal gider galiba dayanamayıp haftaya da spora giderim bakalım
Yogurt benim uykumu getirdi biraz halsizlik olduBen yapmıştım 3 gün. Geçen sene yaptım galiba. Açlık çekmedim çok güzel tok tuttu. Tartıda ne fark fark etmişti hatırlamıyorum.
Vay vay vay neler görüyorum erikler kayısılar cilekler havada ucuşmus ama neyse akşamı cacikla tamamlamissinaksam yemekte yiyebilrdin aslinda bence fazla degil ama size fazla geliyo sanirim kirkyilda bir porsiyon azbence dengelemek onemli
Acayip olmuş böyle beslenince çok güzel eksi oluyo işte bravo
Bir hafta oldu başlayalı diyete. Ve biraz detoksa ihtiyacim olduğunu hissettim canım bugün yemek istemedi. Ayrıca hurmada çok faydalı oyuzden böyle beslendimCanım yorumları almışın zaten gittikçe menüler düzene oturur
Bak sen şu terbiyesizebu ka sporu ne ara ve hangi enerjiyle yaptın pesssss diyorum
Şapka çıkarıyorum önünde
Sanki bana koruma menüsü gibi geldi
Çok geçmiş olsun, meyveler fena
Canım detox detox ama akşam biraz fazla olmuş diyim ben sana
Hemen bir detox programı sanki , daha diyetin başında yapmak istemen ödem atmak falan mı
Ben her zaman sağlıklı beslenmeyi savunuyorum
Afiyet olsun canım, dengeli bulsamda protein çok fazla, ama sebze pek yok. Çok yoğun spor yaptığında proteini artırabilirsin
Acayip olmuş böyle beslenince çok güzel eksi oluyo işte bravo
Sonuçlar nasıl oldu sende. Kaç gün yapabildin3 yok4 yok 5 yok yok 6+7 kez ben denemiş ola.bilirim
Verirsin merak etme takma kafaya bukadar olur olur 100 100de gitse zorlama üzülmeBen dünde bugün de 71.9 çıktım. Dün Hafta sonu yediğim nohut beni şişirdi diye düşündüm akşamda az yedim. Ama bugünde aynı sonucu görünce şaşırdım o yüzden akşam yemek yemeyip cacıkla geçiştirdim.
Sonra aklıma geldi ki ben direnç kiloma geldimBen işe başladıktan sonra da çok kilo almıştım 86lara çıkmıştım sonra nişan olcak diye zayıfladım 71-72 kilolara geldim. Düğünüme kadar yani nişandan sonra 5 ay daha dikkat ettim spor yaptım ama bu kilodan daha aşağıya inememiştim. Sonra evlenince yeniden aldım işte
Yarın oruç tutmaya başlayacağım nasipse o yüzden bu hafta ve önümüzdeki hafta detoks tarzı bişey yapamam normal beslenmeme devam edecem. Bakalım yine veremezsem sonrasında bişeyler düşüneceğim artık
Sende iyi kilo vermişsin görünüyor. 6aydami hepsiVerirsin merak etme takma kafaya bukadar olur olur 100 100de gitse zorlama üzülme
Merhaba kaptanim ben birturlu motive olamiyorum oyuzden gelmeye yüzüm olmadi
Spora gitmeli miyim biraz beklemeli miyim kafam çok karışıkBakkk keyfine bence uzun zamandan sonra biraraya gelmek iyi oluyor insana spor gene yaparsin tadini cikar
Evet canim 15kiloyu gectiSende iyi kilo vermişsin görünüyor. 6aydami hepsi
Bugünkü raporum
Sabah 10.00
1 kase yoğurt içine
Yarım muz, 4-5 çilek. Karışık çiğ kuruyemiş 1 yk
1 yk yukaf ezmesi
Yeşilçay
12.00
Tam iki ısırım kaşarlı pide oğlumdan tırtıkladım
3 hurma
19.00
1 tabak yeşil fasulye
Cacık
2 yk pilav
100 dak eliptik 400 p
240 mekik 40p
10 dak kalça 60 p
27 dak jillian 162 p
Top. 662 p
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?