Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah allah nerden bulaştı , bi daha olmaz umarım
bizim oğlan saolsun.. dün tv ye youtube kurarken benim numaramı girmiş ama sonra email almış.. artık ondan mı bilemedim.. 4 kere üst üste hiç nefes almadan aradı.. nasıl ödüm koptu.. bir aralık durdu saniyesinde engelledim.. sonra wp girdim hemen çifte koruma yaptım.. Allah'a emanet..

Sabah zaten kız uyuyooo bende 1saatimi kahvaltdan önce yapiyorum sonrasi zaten onun yaninda Yaptıklarım var 1saatte öğleden sonra yapiyorum

Vay anam vay
Maşallah vücut taş gibi oluyodur

Benim baya sıkı olmaya başladı

1 ay sonra güzel olacak hissediyorum

Retrocum bugünü de atlattın şükür

Harbi geberikmiş yaaa
Yaa baya zorlanıyorum bugün.. açlık değil aşırı halsizim.. her şeyi elimden düşürüyorum.. akşamları genelde.. dün sehpaları yerine yerleştirirken düşürdüm elimden.. önce bacağıma sonra ayağıma geldi.. makineyi boşaltırken bardakları kaç kere zor tuttum..

En büyük korkum bayılmak.. hele eşimin önünde.. başımın etini yer

Tansiyonun düştü tabi kaçıncı gündesin
6 olduysa kes artık canından mı olucan Allah korusun

Afiyet olsun fıstık, rose şarap içiyosun beni davet etmiyorsun bak alındım
Bir daha beraber olsun abla
Çoook uzun zaman sonra içtim çok iyi geldi

1 dilim ekmek 264 rose ise kadehi 107 kalori
İçki de sıkıntı şeker ama haftada 1 içilebilir diyor diyetisyenler en iyi dostlarım ve kardeşimle muhteşem bir geceydi tüm stresimi attım önemsemedim anlayacağın cnm
Ev küçük cnm ve mesela dün tüm gün dışarıdaydık gizli bir piknik alanımız var da
Akşam da arkadaşa gittik
Ama mesela bugün 40 dk kondisyon biiskleti sürdüm evde

Bakalım dumbellarım var uyusunlar çalışıcam biraz
2 oda bir salon ev ayrı minik bir çocuk odamız var ama içinde hareket edecek alan bırakmamış annem
Bir oda da bebekle kardeşim salonda bn çocuklar ile yatıyorum şu an da çok yorgunum mesela. Bu hafta böyle kör topal gider galiba dayanamayıp haftaya da spora giderim bakalım

Bakkk keyfine bence uzun zamandan sonra biraraya gelmek iyi oluyor insana spor gene yaparsin tadini cikar

Acayip olmuş böyle beslenince çok güzel eksi oluyo işte bravo

Ben dünde bugün de 71.9 çıktım. Dün Hafta sonu yediğim nohut beni şişirdi diye düşündüm akşamda az yedim. Ama bugünde aynı sonucu görünce şaşırdım o yüzden akşam yemek yemeyip cacıkla geçiştirdim.
Sonra aklıma geldi ki ben direnç kiloma geldim Ben işe başladıktan sonra da çok kilo almıştım 86lara çıkmıştım sonra nişan olcak diye zayıfladım 71-72 kilolara geldim. Düğünüme kadar yani nişandan sonra 5 ay daha dikkat ettim spor yaptım ama bu kilodan daha aşağıya inememiştim. Sonra evlenince yeniden aldım işte
Yarın oruç tutmaya başlayacağım nasipse o yüzden bu hafta ve önümüzdeki hafta detoks tarzı bişey yapamam normal beslenmeme devam edecem. Bakalım yine veremezsem sonrasında bişeyler düşüneceğim artık

Bir hafta oldu başlayalı diyete. Ve biraz detoksa ihtiyacim olduğunu hissettim canım bugün yemek istemedi. Ayrıca hurmada çok faydalı oyuzden böyle beslendim

Verirsin merak etme takma kafaya bukadar olur olur 100 100de gitse zorlama üzülme

Bakkk keyfine bence uzun zamandan sonra biraraya gelmek iyi oluyor insana spor gene yaparsin tadini cikar
Spora gitmeli miyim biraz beklemeli miyim kafam çok karışık
Bayaa bi giden olmuş çok özledim aslında
Ama reformer da yattığın yer hep ter oluyor öf
Asıl bnm babam lokantada şef dün 20 masa gelmiş insanlar
Corona sadece bize mi var anlamadım ki

Gayet güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…