Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

gecmis olsun aebenim cok üzüldüm canim.. cocuklarin hastaligi cok hirpaliyor insani. rabbim sifalar versin canimsin.:teselli:

gecmis olsun aebenim cok üzüldüm canim.. cocuklarin hastaligi cok hirpaliyor insani. rabbim sifalar versin canimsin.:teselli:
:1hug:sağğol ablam . öyle hep derim onlar hasta olana kadar ben olsam diye . ateş tehlike 39.5 oldu veriyorum ilaç 1 saat az iniyor geri çıkyor neler geldi aklıma çok korkarım ateşten .ohaoldumsmile

hayırlı pazarlar ablam ya çok geçmiş olsun uff çok üzüldüm, sirke denedinmi koltuk altına falan kötü kokar ama boşver bir de ılık banyo yaptırırsın düşer ateşi inşAllah ben evde kim hasta olsa öyle yapardım sirkeyle koltuk altını bileklerini eklemlerini vs. ovardım sende bir dene Şifa olur inşAllah.:Saruboceq:

bende menümü yazayım:
sabah 08.20:3-4kuru kayısı
kahvaltı:9.30:yulafezmesi,süt üzerine 1fincan yeşil çay
14.30:tavuk göğüs haşlama,salata,1bardak ayran
18.30:dom-sal,1prça peynir yağsız,1yumurtadan omlet yağsız,1fincan yeşil çay
20.00:4-5kaşık maraş dondurmasıbilmiyorumkismilealsanaalsanasmile

iyi akşamlar herkese

aebenim çok geçmiş olsun,nasılda panik olmuşsundur ya ,zaten böyle durumlarda ya haftasonu olur yada evde kimse olmaz...umarım iyidir şu anda ufaklık

simoşum sanada geçmiş olsun kuzu...aman dikkat et kendine ,tahlillerini ihmal etme...ciddi kilolar verdin,sağlığın herşeyden önemli canımcım

kübracım,deryacım sonuçlarınız negatif çıkmış...hakkınızda hayırlısı olsun fıstıklar...rabbim gönlünüze göre versin.inş.

günaydın kızlar...kapanışı ben yapmışım açılışıda ben yapam bari

umarım herkes iyidir...ben dün bütün gün kuafördeydim,güya kızıl olcaktım ama fikir değiştirdim.bi kaçta resim koydum sizinde fikrinizi alayım bi bakında nasıl olmuş yakışmışmı

Gunaydinlaropuyorumnanaktan
Sinava gitmeden ugrayim dedim
Bu arada kirazim saclarin cok guzel olmus daha kucuk gostermis senibayanssulusmile benim saclarimin rengine cok benziyor cok guzeltutmus tonuyerimseniben

günaydınlar 6. takımın çıtırları hepinize hayırlı bir hafta diliyorum .

saç rengin çok güzel olmuş kirazım çok doğal duruyor canım .

teşekkür ederim nazlıcım,opuyorumnanaktan valla siyahtan anca bu kadar dönebildik,çok zor açıldı,önceki patlıcan morları falan çıktı,kaydirigubbakcemile3ama sonuç benimde hoşuma gitti,zamanla dahada oturacaktır,biraz geçsin gölge yaptırıcam zaten,artık koyu renk istemiyorum :1no2:

Gunaydinlaropuyorumnanaktan
Sinava gitmeden ugrayim dedim
Bu arada kirazim saclarin cok guzel olmus daha kucuk gostermis senibayanssulusmile benim saclarimin rengine cok benziyor cok guzeltutmus tonuyerimseniben

günaydın kübracım...teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

çok geçmiş olsun simoşum . sağlığın herşeyden daha önemli canım . dikkat et kendine .

canımcım kansızlık bende de var doktorunun dediği gibi bol kuru üzüm ve pekmezle değerlerin çok kısa sürede normal değerlere gelir üzülme.

günaydın gözdemim...sağlığın herşeyden önemli canım benim...dikkat et kendine,biraz dediğin gibi üzüm pekmez takviyesi yap..dinlenmene bak tatlışımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

simoşum bu arada kırmızılanmışız....hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5 pek yakışmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…