- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
:1hug:sağğol ablam . öyle hep derim onlar hasta olana kadar ben olsam diye . ateş tehlike 39.5 oldu veriyorum ilaç 1 saat az iniyor geri çıkyor neler geldi aklıma çok korkarım ateşten .ohaoldumsmilegecmis olsun aebenim cok üzüldüm canim.. cocuklarin hastaligi cok hirpaliyor insani. rabbim sifalar versin canimsin.:teselli:
HAYIRLI PAZARLAR .....
dün dışardaydık hatta akşamda dogum günü vardı ama gitmedim benim küçük kız ateşlendi hemde fena .. gece sabaha kadar başını bekledim bir elimde şurup bir elimde ıslak havlu bide derces sabahladım 5 dk uyuklamalarımdada kabuslarla dikine kalktım .. ne berbat geceydi . sabahda hemen dr ...
iyne yapayım madem şurupdan geçmedi dedi bende istemedim daha evvel hiç iyne yaptırmadım ne olur ne olmaz .. sonrada nöbetti eczane aradım şükürkiyakınlardaymış aldım ilaçları .
ama hala ateşi bir inip bir çıkıyor .
babamızda yok .. hep aksi olur zaten o biryerledeyken bebeler fena olur ...
haberde vermedim şimdi adam nasıl telaşe eder ... neyse kafanızı şişirdim . benden böyle .
az kestirdim kendime geldim şimdide yaprak sarıcam yarın büyük kızın kermesi var söz vermiştim ...
diyet iyi ama iştah yok zorla yiyorum böyle oluncada ben kilo veremem . ama yemeye çalışıyorum ..
ve dr. gidince tekrar tanitaya girdim bide bu haftada 500gr yagdan kaybetmişim artık her hafta 500gr yağ gitmeye başladı benden ...
maytabım 2. aşamaya geçiş pardon uçuş yapmışınız ....
gözdem geçmiş olsun güzelim beslenmene dikkat .....
suram mucuks...
saç rengin çok güzel olmuş kirazım çok doğal duruyor canım .
Gunaydinlaropuyorumnanaktan
Sinava gitmeden ugrayim dedim
Bu arada kirazim saclarin cok guzel olmus daha kucuk gostermis senibayanssulusmile benim saclarimin rengine cok benziyor cok guzeltutmus tonuyerimseniben
Günaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Günaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?