Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aleykum selam komsum takima hosgeldin
Koydeyim telefonu cok elime alamıyorum müsait oldugum da gecmis yapacagim
Bugun guzel bir menu bekliyorum senden aksam menünü paylaşmayi unutma
Hedefine birlikte ulasiriz insallah
Hoşbuldum canımmm komşumm inşaAllah bu sefer son kez 70in altını görürüz sonrası bir daha 55 en son lisede 55dim 2013de 58dim

Nasılsınız kızlarrr
Ben eliptiğe başladım bugün dip köşe temizlik yapacagım arada kaynamasın
@Gulumse25 perdelerin şimdiden hayırlı olsun tül güzel duruyordu
günaydın zeyno iyiyiz şükür sen nasilsin çokkk gelemiyosun muhabbete

Hoşbuldum canımmm komşumm inşaAllah bu sefer son kez 70in altını görürüz sonrası bir daha 55 en son lisede 55dim 2013de 58dim
Ben gorduysem sende gorursun komsum en son lise 2 de 58 kilo olduğumu hatirliyorum sonra hep kilo aldim en cok 75 e ciktim son 1 yildirda 52-60 arasi dolaniyorum simdi 57 kiloyum

Sütlü nescafeyi sütsüz içemiyormusun birde ekmek varmış akşam zaten yoğurda neden yulaf koydun diyetisyen listesimi bilmem ama ben yemem mesela ondan soruyorum
Not: Spora ba yıl dım bende 3 mile leslie yapıp kanepeye serilince spor yaptım diye fasulyeden seviniyomuşum bu arada bisiklet evdemi sokaktamı ? benimde var bisikletim ama malum durumlardan bu yıl daha çıkarıp pedal çeviremedim

günaydın zeyno iyiyiz şükür sen nasilsin çokkk gelemiyosun muhabbete
Evet bitmiyor isler vakit buldukcada cocuklari disari cikariyoruz aksam 6 dan 8 e kadar geziyoruz bisiklet biniyoruz oncesinde yemek fasli sabah kizımin dersleri temizlik fırsat bulamiyorum sabahları yaziyorum ancak

Ben gorduysem sende gorursun komsum en son lise 2 de 58 kilo olduğumu hatirliyorum sonra hep kilo aldim en cok 75 e ciktim son 1 yildirda 52-60 arasi dolaniyorum simdi 57 kiloyum
MaşaAllah sana senin gibi bir insanın Allah yardımcısı olur tabii benim bildiğim zipzip dünya iyisi çünkü

Sütsuz icemem yarı su yarı süt oluyor fincanim sütün bir zararı yok diye biliyorum seker kullanmıyorum sıkıntı seker..
Aksam sadece yogurt yulaf yiyecektim esim eşlik etmemi istedi o yuzden böyle oldu

Gunaydin canim oglen sakin kafayla gecmis yaparim simdi spor puanida ekliyorum hic bakamayacağım:))
Evdeyken bu kadar geçmiş birikmiyordu gece gece guzel sohbet ediyorlar masallah
Annem vardi bende bakamadim yoksa gulumseyi yanliz birakmazdim,yoksa

Sütsuz icemem yarı su yarı süt oluyor fincanim sütün bir zararı yok diye biliyorum seker kullanmıyorum sıkıntı seker..
Aksam sadece yogurt yulaf yiyecektim esim eşlik etmemi istedi o yuzden böyle oldu
Anladım canım sporun çok zaten mutlaka dengelemişsindir atıyorum sütsüz nescafe 20 kaloriyse sütle 90 kalori oluyordur tabii içemiyorsan ne yapacaksın sporun çok iç protein olur

MaşaAllah sana senin gibi bir insanın Allah yardımcısı olur tabii benim bildiğim zipzip dünya iyisi çünkü

❤❤❤❤
Annem vardi bende bakamadim yoksa gulumseyi yanliz birakmazdim,yoksa
Muhabbetleri daha tam okumadim durum ne gulumse niye yalniz kalmis ki :))
Sagol kaptan
Sen ne yaptın dondün mü köyde misin
Daha köydeyim canim bugun belli olacak durumum ya döneceğim yada ay sonuna kadar kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…