Hoşbuldum canımmm komşummAleykum selam komsum takima hosgeldin
Koydeyim telefonu cok elime alamıyorum müsait oldugum da gecmis yapacagim
Bugun guzel bir menu bekliyorum senden aksam menünü paylaşmayi unutma
Hedefine birlikte ulasiriz insallah❤
Günaydın GülümseGünaydın kızlar
Hoşgeldin canım hayirli olsun inşallah canimSelamun aleyküm akıbetimiz hayır olsun
günaydın zeyno iyiyiz şükür sen nasilsin çokkk gelemiyosun muhabbeteNasılsınız kızlarrr
Ben eliptiğe başladım bugün dip köşe temizlik yapacagım arada kaynamasın
@Gulumse25 perdelerin şimdiden hayırlı olsun tül güzel duruyordu
Ben gorduysem sende gorursun komsum en son lise 2 de 58 kilo olduğumu hatirliyorum sonra hep kilo aldim en cok 75 e ciktim son 1 yildirda 52-60 arasi dolaniyorum simdi 57 kiloyumHoşbuldum canımmm komşumminşaAllah bu sefer son kez 70in altını görürüz sonrası bir daha 55 en son lisede 55dim 2013de 58dim
Sütlü nescafeyi sütsüz içemiyormusunGünaydın kızlar
3 haziran
1 dilim ekmek
1 h.yumurta
Peynir zeytin
1 t kş bal
Domates salatalık
Akşam (16.30)
1 dilim ekmek
2 kş menemen
Yulaflı yoğurt
1 fincan sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş
2 lt su
40 dk eliptik 160
30 dk bisiklet 90
3 saat yürüyüş 180
2 saat temizlik 60
Toplam 490 puan
Zipzip-
Günaydın kaptan ben sahura kalkinca bitirdim mubarekler nasilda konusuyolarOhh ne guzel gecmisii bitirmissin 18 sayfa gecmis var gözümde büyüyor
Bir ara bakacağım
Gunaydin canim oglen sakin kafayla gecmis yaparim simdi spor puanida ekliyorum hic bakamayacağım:))Günaydın kaptan ben sahura kalkinca bitirdim mubarekler nasilda konusuyolar
Evet bitmiyor isler vakit buldukcada cocuklari disari cikariyoruz aksam 6 dan 8 e kadar geziyoruz bisiklet biniyoruz oncesinde yemek fasli sabah kizımin dersleri temizlik fırsat bulamiyorum sabahları yaziyorum ancakgünaydın zeyno iyiyiz şükür sen nasilsin çokkk gelemiyosun muhabbete
Kolay gelsin canımEvet bitmiyor isler vakit buldukcada cocuklari disari cikariyoruz aksam 6 dan 8 e kadar geziyoruz bisiklet biniyoruz oncesinde yemek fasli sabah kizımin dersleri temizlik fırsat bulamiyorum sabahları yaziyorum ancak
MaşaAllah sana senin gibi bir insanın Allah yardımcısı olur tabii benim bildiğim zipzip dünya iyisi çünküBen gorduysem sende gorursun komsum en son lise 2 de 58 kilo olduğumu hatirliyorum sonra hep kilo aldim en cok 75 e ciktim son 1 yildirda 52-60 arasi dolaniyorum simdi 57 kiloyum
Hoşbuldum inşaAllah hepbirlikteHoşgeldin canım inşallah hedef kilona en kısa zamanda ulaşırsın
Sütsuz icemem yarı su yarı süt oluyor fincanim sütün bir zararı yok diye biliyorum seker kullanmıyorum sıkıntı seker..Sütlü nescafeyi sütsüz içemiyormusunbirde ekmek varmış akşam zaten yoğurda neden yulaf koydun diyetisyen listesimi bilmem ama ben yemem mesela ondan soruyorum
Not: Spora ba yıl dım bende 3 mile leslie yapıp kanepeye serilince spor yaptım diye fasulyeden seviniyomuşumbu arada bisiklet evdemi sokaktamı ? benimde var bisikletim ama malum durumlardan bu yıl daha çıkarıp pedal çeviremedim
Annem vardi bende bakamadim yoksa gulumseyi yanliz birakmazdim,yoksaGunaydin canim oglen sakin kafayla gecmis yaparim simdi spor puanida ekliyorum hic bakamayacağım:))
Evdeyken bu kadar geçmiş birikmiyordu gece gece guzel sohbet ediyorlar masallah
Hoşbuldum inşaAllah hayırlısı olurHoşgeldin canım hayirli olsun inşallah canim
Sagol kaptanKolay gelsin canım
Anladım canım sporun çok zaten mutlaka dengelemişsindirSütsuz icemem yarı su yarı süt oluyor fincanim sütün bir zararı yok diye biliyorum seker kullanmıyorum sıkıntı seker..
Aksam sadece yogurt yulaf yiyecektim esim eşlik etmemi istedi o yuzden böyle oldu
MaşaAllah sana senin gibi bir insanın Allah yardımcısı olur tabii benim bildiğim zipzip dünya iyisi çünkü
Muhabbetleri daha tam okumadim durum ne gulumse niye yalniz kalmis ki :))Annem vardi bende bakamadim yoksa gulumseyi yanliz birakmazdim,yoksa
Daha köydeyim canim bugun belli olacak durumum ya döneceğim yada ay sonuna kadar kalacağımSagol kaptan
Sen ne yaptın dondün mü köyde misin
Cankiridayim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?