Ben yalnız bırakmadım onu başını şişirdimAnnem vardi bende bakamadim yoksa gulumseyi yanliz birakmazdim,yoksa
Gunaydin canim ❤Günaydınnn
Gunaydin canim ❤Günaydınnnn
SübhanAllah ne kadar güzel ekin değilmi o tarladakiCankiridayim canim
3kişi birlik olmuşlar gulumseyi topraklarından kovmaya calisiyolardi engel olamadim annem var diye
❤❤❤❤
Muhabbetleri daha tam okumadim durum ne gulumse niye yalniz kalmis ki :))
Daha köydeyim canim bugun belli olacak durumum ya döneceğim yada ay sonuna kadar kalacağım
Evet komsum evin etrafinda ekili tarlalar varSübhanAllah ne kadar güzel ekin değilmi o tarladakiekini rüzgarda izlemesi harika oluyor meksika dalgası gibi hareketleri
Afiyet olsun, Allah kabul etsin borçlar ne zaman bitiyodu ?
Afiyet olsun canım çok güzel bir menü ve sporYine bir sürü sayfa birikmiş. Önce menümü yazayım, sonra geçmiş yapayım.
3 Haziran Çarşamba menüsü
12.15 kahvaltı
Eki Görüntüle 2644100
Tabağa ek hiçbir şey yemedim, şekersiz çay içtim.
17.30 akşam
Ton balıklı salata, 1 küçük dilim kepek ekmeği, iki çatal peynir, 3 üçgen dilim karpuz, iki ceviz.
Su 3 litre
Spor
8 dakika karın egzersizi (sabah aç karnına yapıldı)
30 dk Leslie boosted, 32 dk pilates (akşam 8de yapıldı)
Hehhh iste ben onu dediydim hic yanliz kalmamis yavrumBen yalnız bırakmadım onu başını şişirdim
Bugunun sporu mi canim ne zaman 9500 adim attin
Ay yok canım 3 haziran çarşamba, düzelteyimBugunun sporu mi canim ne zaman 9500 adim attin
Ben dunki sporunu 210 puan diye not almisim temizlikde var galibaAy yok canım 3 haziran çarşamba, düzelteyim
Günaydın Gülümseaksam ne hikmetse birileri gene cokkk konuşmuş teke tek dişe diş savaşmissin tebrik ederim canim
İnat ettim bütün menüleri yorumladım üşenmedimGünaydın Gülümseaksam ne hikmetse birileri gene cokkk konuşmuş teke tek dişe diş savaşmissin tebrik ederim canim
Sizin market kapalımıydı neden evdeydinEvet komsum evin etrafinda ekili tarlalar var
3 ay eve kapali kaldiktan sonra köy havasi cok iyi geldi
Bunu dun aksam yazmisisn canim bende carsamba diye kayit almisim2 haziran salı sporum:
3 saat temizlik : 90 puan
8 bin adım : 120 puan
Toplam : 210 puan
Yapmisim gercekten neden acaba sahura kalkinca eylulde uyumayinca neler olmusGece eylül uyutmadı heralde yanlış alıntı yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?