Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün 77.30dum bu sabah 76.80 im - 500gram adetimin 4günü ve hala yogun geliyor 3 4 kez ped batırıyorum yarın hafifler dil piercing sağolsun bakalım bugünde katı gıda yok dilim şişti cünkü konuşamıyorumda :)

Eklentiler

• IMG_20200604_093448.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 22
Tsrti oncesi kilona donmussun canim
Evet kaptanım döndüm sonunda adetli olmamdan dolayı şişkinlik filan zorlandım baya. Ee ramazanda da cıkınca vicüt afallama dönemi yaşadı.
Bu büyük wcye cıkmamış halim dün hiç çıkmadım çıksam belki 76.5 olur yani

günaydın kaptanım

kim ne kadar gelirse sana sende o kadar gidersin, hep derim en önemlisi eşinin yanında olması, ben hiçbir zaman kimseyi karıştırmadım hayatıma ne evlenirken ne bişey alırken ne ev seçerken ne eşya alırken ne çocukla ilgili bir kararda herkes dışarıda misafir kalmıştır, böylece kimsenin söz hakkı doğmaz.

Günaydın kızlar
günaydın

menün çok güzel canım umarım kuruyemiş çiğdir değil mi sporda çok güzel tebrikler

Hoşbuldum canımmm komşumm inşaAllah bu sefer son kez 70in altını görürüz sonrası bir daha 55 en son lisede 55dim 2013de 58dim

dünden beridir izliyorum ve çok eğleniyorum eski takımına hoşgeldin diyim o zaman ben de 1 aydır burada mücadele veriyorum, rekabetçiysen severim varmısın yarışa, gülümsecim laf yetiştire yetiştire kalori harcadı valla

Günaydın güzel takım

günaydın fıstıkçım

günaydın

evet canım bu tavsiye ederim

dilini merak ediyorum ne zaman iyileşecek acaba , sonra foto isterim bak

Tamam teşekkür ederim yapıyım bende
Alt karına da etki ediyor mu?

Tamam teşekkür ederim yapıyım bende
Alt karına da etki ediyor mu?

kombinasyonu ve zamanlaması çok güzel her zaman ilk 30 hareket üst karın biraz seni alıştırıyor ikinci 30 alt karın sonra 30sn dinlenme yine üst karın ve alt karın olarak devam ediyor, kondisyon durumuna göre önceleri zorlayabilir, ben elimi başımın altına koyup boynumu destekliyorum , boyun ağrısı olmasın diye, ancak hareketleri tam anlamıyla yapmaya başlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…