Çok güzel menü, bayıldım3 Haziran Çarşamba
Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt
İftar
4 köfte
Söğüş salata
1 kase yoğurt
1 d ekmek
Su 1.5lt civarı
6bin adım = 90p
600 zıpzıp = 75pZipzip-
Bitki çayı içip yattım canım, çok şükür sabahı gördük.Canım kıyamam ben sana. Soda iç bari...
Cıkıstaaaa bekliyoooo olucam seni merak etme teke tek
Tsrti oncesi kilona donmussun canimDün 77.30dum bu sabah 76.80 im - 500gram adetimin 4günü ve hala yogun geliyor 3 4 kez ped batırıyorum yarın hafifler dil piercing sağolsun bakalım bugünde katı gıda yok dilim şişti cünkü konuşamıyorumda :)
Evet kaptanım döndüm sonunda adetli olmamdan dolayı şişkinlik filan zorlandım baya. Ee ramazanda da cıkınca vicüt afallama dönemi yaşadı.Tsrti oncesi kilona donmussun canim
Yakinda 75 i göreceksin canimEvet kaptanım döndüm sonunda adetli olmamdan dolayı şişkinlik filan zorlandım baya. Ee ramazanda da cıkınca vicüt afallama dönemi yaşadı.
Bu büyük wcye cıkmamış halim dün hiç çıkmadım çıksam belki 76.5 olur yani
Bak yaa bide zopa sallıyooooCıkıstaaaa bekliyoooo olucam seni merak etme teke tek
Aynen ögle kaptanım sonrası 70 e devamYakinda 75 i göreceksin canim
Şaka sakaaa yapmam ben bişey merak etme uysalim aşılarımda tamBak yaa bide zopa sallıyooootutmayın beniiiii salıverin küçük enişteyi
Zipzip- tutsana köteği yiyecem şimdi
Milleti gaza getiriyorum komşum
Estağfirullah ablacım olsa olsa tetanoz aşısıdır oŞaka sakaaa yapmam ben bişey merak etme uysalim aşılarımda tam
Gunaydin kizlar
Ablacım bende kimseden beklemiyorum ama eşim bekliyor işte bana komşu daha candan geliyior ailedense benim ailem zatın burda yok farklı sehirdeyiz zatın gelmesinide bekleyemem annem abimin 4 tane kızına abime babama bakıyor nasıl gelsin herkesin kendine göre işleri var ama eşimin ailesi burda dün kayın validem eltime toplanması için yardima gitmiş eşimin zoruna giden bu hiç ortada yokken onlarda taşınıyor üstelik aynı güne.denk getirdiler taşımakta sikinti yok esimin bütün sınıf arkadaşları gelecek sadece insan bekliyor demekki ailesinden yapacak bişey yok eşimde sende ona göre davran diyor aileme benim için sıkıntı yok kendileri kaybeder
günaydınGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
3 haziran
1 dilim ekmek
1 h.yumurta
Peynir zeytin
1 t kş bal
Domates salatalık
Akşam (16.30)
1 dilim ekmek
2 kş menemen
Yulaflı yoğurt
1 fincan sütlü nescafe
1 avuç kuruyemiş
2 lt su
40 dk eliptik 160
30 dk bisiklet 90
3 saat yürüyüş 180
2 saat temizlik 60
Toplam 490 puan
Zipzip-
Hoşbuldum canımmm komşumminşaAllah bu sefer son kez 70in altını görürüz sonrası bir daha 55 en son lisede 55dim 2013de 58dim
Günaydın güzel takım
Günaydın
Video bu mu?
Kim demiş teksin diyeNeydim ya 6. Takıma.karşı tek başıma savaşmaya çalışıyorum bacı sıkıntı böyük
Dün 77.30dum bu sabah 76.80 im - 500gram adetimin 4günü ve hala yogun geliyor 3 4 kez ped batırıyorum yarın hafifler dil piercing sağolsun bakalım bugünde katı gıda yok dilim şişti cünkü konuşamıyorumda :)
Tamam teşekkür ederim yapıyım bendegünaydın kaptanım
kim ne kadar gelirse sana sende o kadar gidersin, hep derim en önemlisi eşinin yanında olması, ben hiçbir zaman kimseyi karıştırmadım hayatıma ne evlenirken ne bişey alırken ne ev seçerken ne eşya alırken ne çocukla ilgili bir kararda herkes dışarıda misafir kalmıştır, böylece kimsenin söz hakkı doğmaz.
günaydın
menün çok güzel canım umarım kuruyemiş çiğdir değil mi sporda çok güzel tebrikler
dünden beridir izliyorum ve çok eğleniyorum eski takımına hoşgeldin diyim o zaman ben de 1 aydır burada mücadele veriyorum, rekabetçiysen severim varmısın yarışa,gülümsecim laf yetiştire yetiştire kalori harcadı valla
günaydın fıstıkçım
günaydın
evet canım bu tavsiye ederim
Tamam teşekkür ederim yapıyım bende
Alt karına da etki ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?