Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar nerelerdesiniz...topik pek bi sessiz bugün....benimde ay sonu başımı kaşıyacak vaktim yok,işler çok yoğun,üstüne havada anormal sıcak,valla şimdiye kadar 2 litre suyu götürdüm bile

bugün ay sonu ve pazartesiya kirazım herkes çok yoğun sanırım .

[ı]pazartesi zaten çekilmiyo nazlım bide ay sonu olunca iyice yoğunluk oluyo ya..akannehirakannehir.sen ne yaptın tatlım bitirdinmi tübitak projeni[/ı]

bitirdim canım gönderdim inşallah bir aksilik çıkmazda kurtulurum şu projeden . Benim yapmamam gerekn bir proje ama bizim müdür efendi böyle ayak işleriyle uğraşamazmış attı benim başıma salak .

selam kıslar kimseler yok ama ynede bi meraba demek sitedim acayip yotgunum anca kendimi eve atabildim sınav yaklastı diye ek ders koymaya basladılar bu aralar cok yogun geciyor nolur giremiyorum diye bana kızmayın olur muolumunekankayizsmile

Çook teşekkür ederim Nazcım inan orda kimsecikler bişi yazmıyo burayı daha çok sevdim sizler daha sıcaksınız tabii ki beklerim siz ne zaman takımdasın derseniz o zaman aranızda olmakdan mutluluk duyarım ben hep pc başındayım size eşlik ederim tabii ki ben 1.70 boyunda 75 kilo yum.Her sabah 40 dk lık bi yürüyüş yapıyorum yeşil çay içiyorum diyetimi yapıyorum ekmekği ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım öpüyorum sizi hemde çoook hihoyyyt :dance:

İYİ AKŞAM LAR SERÇELERİMM Şeniz

günlük listemi vereyimm
sabah kuru kaysıı1 tane
iki büskivi bir dilim karpuzz

öğleden sonraa annemde 5 tane müjver yedimm çok az yağlıydı amaa kaydirigubbakcemile3

akşam üzeri bir dilim karpuzz

bir tekmüjverde akşam yemeğinde yarımkase tyoğurtlaa tüm listem buuu :kedi:

canım yaa biz anneler işte yüreğin pare pare :1no2:

allah geçmişlerden etsin kıyamam sanaaa :teselli::Saruboceq:

hayırlı olsun canım mezuniyetinizzz :içelim:

hoş geldin canım
takıl 6 takıma hayatının kilolarına elveda deeee vereliniortak

hoşgeldin Sultanım, kolay gelsin canım Allah yardımcımız olsunolumunekankayizsmile

hoşgeldin şekerim ay ne güzel senin nikinzemuszemus canım listeyi boşver bizim akımımızda bekleyen çok ya aklıma geliyor bazen 4. takımda yapmış takım arasın da liste yaparız bizde bildirimi 12 kişi üzerinden yapar takım arasında kaç kişi varsa öyle liste yaparız ramızda 1. seçeriz bir de merak etmeyin amaçlarımız bir zaten hedefe ulaşalım yeterkia.s.

ablam sen pek bir şey yemiyor musun böyle halsiz kalırsın ama günlerde uzun zatenbilmiyorumkismile

ben menümü yazayım
sabah 06.30:3-4kuru kayısı
kahvaltı07.45:1dilim uno denge,1k.k peynir,dom-sal-maydonoz
öğle:tavuk şiş(5kare parça vardı.),salata,ayran
16.00:1salatalık
19.30:4köfte(ekmeksiz yağsız),salata,ayran
üstüne:4-5 kaşık maraş dondurma(yiyorum çünkü diğer türlü duruyorum duruyorum bir anda saldırıyorumalsanaalsanasmile)

canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama tatlım ya bence bırakma diyeti, aynı şeyi ben yaptım senin gibi,dikkat ediyordum bıraktım diyeti o zaman aldım 20kiloyu. benim sana tavsiyem zaten diyeti bırakınca yediğin ekmek hamur şeker tatlı sana kan yapmayacak bir aylığına bi diyetisyene git o sana kansızlığını giderecek ve kilo vermeni (bu denli tabiki kilo vermen olmaz) etkilemeyecek şekilde bir diyet verecektir. Kuzum bir de ilaçlarını tok karnına almaya çalış olur mu yoksa kan şekerin çok yükselir kilo almanı hızlandırır. geçmiş olsun fıstığımopuyorumnanaktan

ohh ne güzel iyi eğlenmişsiniz yumukum ne güzelzemuszemus

canımm 1.5kiloyu hafta sonu cozuttun da mı aldın mnülerini de göremedik bilmiyorumkismile

afiyt olsun eylülüm aman öğün atlama salata yoğurt yeyerimseniben en azından

aman ablacm çok şükür geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin. bu arada geç oldu ama kolay gelsin hamarat hatun:hulya:kaydirigubbakcemile2

hayırlı olsun ablacım çok sevindim inanki inş. yolu açık olur başarıları devam eder. a.s. benimki de başladın ufaldın demeye diyorum sen ne dediğinin farkında mısınkaydirigubbakcemile3

canlar ben çıkıyorum bu sıcaklar başladıya bende uyku hak getire ben sıcakta uyuyamam hiç bol bol da halsiz olurum ya hayırlısı bakalım nasıl atlatıcaksak bu havaları bu arada dualarınızı hem askerlerimizin selameti için hemde ihh gemisindeki türk ve müslüman kardeşlerimz için esirgemeyin. terörün her türlüsünü lanetliyoruzturkbayragi
herkeslere hayırlı geceleropuyorumnanaktan

amin canım amin duacıyız hepsineee :Saruboceq:

bugün biraz az yedim farkındayımm suuracım ama cumartesi pazar kaçırdım fıstığımm :kedi:

70 in altına inmeyi istiyorum zira haftaua oğlum geliyorrr yandım bennn mafoldumben
3 .5 ay yanımızdaa oğlanla dozutturuz bizzz :1no2:

merhaba arkadaşlar bugün çok fazla giremedim malum dönem sonu yazılı falan yapıyoruz onlarla uğraşıyorum.bugünkü menümü yazayım bari:
sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay

öğlen
közlenmiş patlıcan.biber
domates

akşam
akşam çok karışıktı yedim mi yemedim mi ben de anlamadım .yaprak sarması yaptım saat 5 gibi sararken 5 -6 tane çiğ çiğ yedim,sarma piştimi diye tadına bakarken de 3- 4 tane yedim.sofraya oturunca canım bir şey istemedi.2- 3 kaşık çorba içtim.böyle tuhaf bir akşam yemeği oldu işte

anne oğul bir araya gelince hep aynı sonuçlar oluyor nedensekaydirigubbakcemile3

afiyet olsuncanım ama sana önerim biraz karbonhidatı azaltıp proteini artırmano zaman hem daha hızlı kilo verirsin hemde bizler bebiş sahibi olmayı düşünüyoruz ya daha sağlıklı beslenmiş oluruzolumunekankayizsmile

günaydın kızlarr
nebrsiniz
dün bi selamverebildim sadece
malum pazartesi
işlerim çoktu
yarında okulun pikniği var
umuyorumki anneler yoktur
gerçi çocuğu bırakıp alma velilere ait ama okulda baya uzak
neyse bakıcaz artık

menümü vereyim
peynirli tost
domates salatalık
maydonoz-dereotu
ara 11
1 tabak kiraz

öğlen 1.5
3 köfte
bol yoğurt
2 domates

17
4-5 erik
akşam 20
yarımkepçe barbunya
ayran
,çoban salata

barbunyanın yenip yenmediğini tam bilmiyorum emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…