kızlar nerelerdesiniz...topik pek bi sessiz bugün....benimde ay sonu başımı kaşıyacak vaktim yok,işler çok yoğun,üstüne havada anormal sıcak,valla şimdiye kadar 2 litre suyu götürdüm bile
bugün ay sonu ve pazartesiya kirazım herkes çok yoğun sanırım .
[ı]pazartesi zaten çekilmiyo nazlım bide ay sonu olunca iyice yoğunluk oluyo ya..akannehirakannehir.sen ne yaptın tatlım bitirdinmi tübitak projeni[/ı]
hoşgeldin canım . takıma geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlardan dönecekler var canım . yakında mezun olacak arkadaşlarımızda eğer biraz bekleyebilirim listeye girmem şuan için okadar önemli değil dersen kapımız açık canım . burda bizimle yazışabilir ve motive olabilirsin . bize kendinden bahsedebilirmisin biraz .
Hayırlı gÜnler .kıslar gİremedİm . Kızım evde oKula gÖndermedİm ŞÜkÜr ateŞİ bİraz geÇtİ ama hala halsİz ...
Bende temzlİge gİrİŞtİm dİp bucak ... Haber vereyİm dedİm ...
Heİnİze tekrar hayırlı gÜnler.
merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okudum geldim.
cumartesi adapazarındaydm.
yeğenimin mezuniyet töreni vardı.diplomasını ben verdim.gurur duydum.eşimle birlikte gittik.
tören gece saat 9da bitti.akşam yemeği yiyecek zaman yoktu.dönüşte eşim zorla beni yemeğe götürdü.arada bir yemen lazım,zaten yeterince kilo verdin diyor.ay çok gğldüm yaa.
dedimki daha yolun başındayız.
bu arada zararlı birşey yemedim restoranda.kuzu pirzola,taze dağ çilekli yoğurt,salata
opuyorumnanaktan
Çook teşekkür ederim Nazcım inan orda kimsecikler bişi yazmıyo burayı daha çok sevdim sizler daha sıcaksınız tabii ki beklerim siz ne zaman takımdasın derseniz o zaman aranızda olmakdan mutluluk duyarım ben hep pc başındayım size eşlik ederim tabii ki ben 1.70 boyunda 75 kilo yum.Her sabah 40 dk lık bi yürüyüş yapıyorum yeşil çay içiyorum diyetimi yapıyorum ekmekği ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım öpüyorum sizi hemde çoook hihoyyyt :dance:
selam kıslar kimseler yok ama ynede bi meraba demek sitedim acayip yotgunum anca kendimi eve atabildim sınav yaklastı diye ek ders koymaya basladılar bu aralar cok yogun geciyor nolur giremiyorum diye bana kızmayın olur muolumunekankayizsmile
hoşgeldin şekerim ay ne güzel senin nikinzemuszemus canım listeyi boşver bizim akımımızda bekleyen çok ya aklıma geliyor bazen 4. takımda yapmış takım arasın da liste yaparız bizde bildirimi 12 kişi üzerinden yapar takım arasında kaç kişi varsa öyle liste yaparız ramızda 1. seçeriz bir de merak etmeyin amaçlarımız bir zaten hedefe ulaşalım yeterkia.s.Çook teşekkür ederim Nazcım inan orda kimsecikler bişi yazmıyo burayı daha çok sevdim sizler daha sıcaksınız tabii ki beklerim siz ne zaman takımdasın derseniz o zaman aranızda olmakdan mutluluk duyarım ben hep pc başındayım size eşlik ederim tabii ki ben 1.70 boyunda 75 kilo yum.Her sabah 40 dk lık bi yürüyüş yapıyorum yeşil çay içiyorum diyetimi yapıyorum ekmekği ve şekeri tamamen hayatımdan çıkardım öpüyorum sizi hemde çoook hihoyyyt :dance:
ablam sen pek bir şey yemiyor musun böyle halsiz kalırsın ama günlerde uzun zatenbilmiyorumkismileİYİ AKŞAM LAR SERÇELERİMM Şeniz
günlük listemi vereyimm
sabah kuru kaysıı1 tane
iki büskivi bir dilim karpuzz
öğleden sonraa annemde 5 tane müjver yedimm çok az yağlıydı amaa kaydirigubbakcemile3
akşam üzeri bir dilim karpuzz
bir tekmüjverde akşam yemeğinde yarımkase tyoğurtlaa tüm listem buuu :kedi:
canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm ama tatlım ya bence bırakma diyeti, aynı şeyi ben yaptım senin gibi,dikkat ediyordum bıraktım diyeti o zaman aldım 20kiloyu. benim sana tavsiyem zaten diyeti bırakınca yediğin ekmek hamur şeker tatlı sana kan yapmayacak bir aylığına bi diyetisyene git o sana kansızlığını giderecek ve kilo vermeni (bu denli tabiki kilo vermen olmaz) etkilemeyecek şekilde bir diyet verecektir. Kuzum bir de ilaçlarını tok karnına almaya çalış olur mu yoksa kan şekerin çok yükselir kilo almanı hızlandırır. geçmiş olsun fıstığımopuyorumnanaktanGünaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
ohh ne güzel iyi eğlenmişsiniz yumukum ne güzelzemuszemustünaydın kızlar,hepinizi hayırlı bir hafta diliyorum..
öncelikle simoşum geçmiş olsun canım birden kilo verdin halsizlik normaldir geçen sene banada olmuştu ellerim vücudum sürekli titrerdi,kansızlık bendede var hele son dönemde iyice çoğaldı uykudan kalkamıyorum halsizlik yapıyor dikkat et kendine canım biraz dinlenmek iyi gelebilir :teselli:
aebenim sanada geçmiş olsun cnm ah o bebeler hastalandımmı dünya duruyor,inadınada yalnızken olur sözleşmiş gibi inşallah atlatmışınızdır :teselli:
kızlar nasılsınız bakalaım kirazım mesajı yazayım saçlarına bakıcam çok merak ettim kaydirigubbakcemile3 hafta sonum çok güzel geçti kızlar helede cumartesi,eltimle kızkıza konsere gittik gece epey geçti döndüğümüzde,gece gelirken korkarım diyodum çok rahat geldim ben bu işi kıvırdım sanırım :lepi:eltimde diyor ben çok sevdim bu olayı arabaya atla kızkıza takıl devamını isterim kaydirigubbakcemile3 artık ne beklicez adamlarıeşimde diyor yandık seni durduramayız artık aklinialirimsmile nesse ben bi kirazımın saçına bakende gelen
canımm 1.5kiloyu hafta sonu cozuttun da mı aldın mnülerini de göremedik bilmiyorumkismiletünaydin güzel takimimin güzel zarif hatunlari
nasilsiniz haftasonunuz dolu dolu gecmistir insallah
nazcim iyi dinlendinmi bugün nasil hissediyorsun canim kendini
ben bugün erkenden kalktim kahvaltimi yaptim yani saglikli beslenmeye bugün basladim tekrardan bozmamak üzere
kötü haberim var 1,5 kg almisim vermem lazim hemencik
dün okudum yazamamistim aeben ablam kizin nasil oldu iyidir insallah.atesi düsürebildinmi
afiyt olsun eylülüm aman öğün atlama salata yoğurt yeyerimseniben en azındanmerhaba arkadaşlar.hafta sonu pek açamadım.yoğun bir hafta sonuydu.
dün bir pikniğe davetliydik.ayıptır söylemesi köfteler,kanatlar...ama ben ne yaptım;tabiki abartmadan ve ekmeksiz yedim.akşama da sırf salata yedim dengelendi herhalde.o günü de öyle atlattık.
şimdi öğlen yemeğine geldim hava acayip sıcak insan yemek bile istemiyor.
aman ablacm çok şükür geçmiş olsun, Allah bir daha göstermesin. bu arada geç oldu ama kolay gelsin hamarat hatun:hulya:kaydirigubbakcemile2Hayırlı gÜnler .kıslar gİremedİm . Kızım evde oKula gÖndermedİm ŞÜkÜr ateŞİ bİraz geÇtİ ama hala halsİz ...
Bende temzlİge gİrİŞtİm dİp bucak ... Haber vereyİm dedİm ...
Heİnİze tekrar hayırlı gÜnler.
hayırlı olsun ablacım çok sevindim inanki inş. yolu açık olur başarıları devam eder. a.s. benimki de başladın ufaldın demeye diyorum sen ne dediğinin farkında mısınkaydirigubbakcemile3merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okudum geldim.
cumartesi adapazarındaydm.
yeğenimin mezuniyet töreni vardı.diplomasını ben verdim.gurur duydum.eşimle birlikte gittik.
tören gece saat 9da bitti.akşam yemeği yiyecek zaman yoktu.dönüşte eşim zorla beni yemeğe götürdü.arada bir yemen lazım,zaten yeterince kilo verdin diyor.ay çok gğldüm yaa.
dedimki daha yolun başındayız.
bu arada zararlı birşey yemedim restoranda.kuzu pirzola,taze dağ çilekli yoğurt,salata
opuyorumnanaktan
canlar ben çıkıyorum bu sıcaklar başladıya bende uyku hak getire ben sıcakta uyuyamam hiç bol bol da halsiz olurum ya hayırlısı bakalım nasıl atlatıcaksak bu havaları bu arada dualarınızı hem askerlerimizin selameti için hemde ihh gemisindeki türk ve müslüman kardeşlerimz için esirgemeyin. terörün her türlüsünü lanetliyoruzturkbayragi
herkeslere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
anne oğul bir araya gelince hep aynı sonuçlar oluyor nedensekaydirigubbakcemile3amin canım amin duacıyız hepsineee :Saruboceq:
bugün biraz az yedim farkındayımm suuracım ama cumartesi pazar kaçırdım fıstığımm :kedi:
70 in altına inmeyi istiyorum zira haftaua oğlum geliyorrr yandım bennn mafoldumben
3 .5 ay yanımızdaa oğlanla dozutturuz bizzz :1no2:
merhaba arkadaşlar bugün çok fazla giremedim malum dönem sonu yazılı falan yapıyoruz onlarla uğraşıyorum.bugünkü menümü yazayım bari:
sabah
1 dilim peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
öğlen
közlenmiş patlıcan.biber
domates
akşam
akşam çok karışıktı yedim mi yemedim mi ben de anlamadım .yaprak sarması yaptım saat 5 gibi sararken 5 -6 tane çiğ çiğ yedim,sarma piştimi diye tadına bakarken de 3- 4 tane yedim.sofraya oturunca canım bir şey istemedi.2- 3 kaşık çorba içtim.böyle tuhaf bir akşam yemeği oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?