Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

simoşum bu arada kırmızılanmışız....hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5 pek yakışmış...

Ehehehe teşekkür ederim neslihanım, pro olayım dedim de lülülülülülü sağolsun hemende halletti kazen olumunekankayizsmile sanada yeni saç rengin çok yakışmış, gerçekten beğendim

Geçmiş olsun mesajları içinde hepinizi çok çok çok öperimmmm Şeniz
Birazcık durmanın zamanı geldi herhalde :1no2:

Forumun sol tarafında reklam falan vardı çerçeve içinde o kaybolmuş, sizde de öylemi kızlar bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

aebencim kızına geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir
simoşum sanada geçmiş olsun fıstığım kendine dikkat etsen iyi edersin haftada 3-3 verdin çok zorlama bünyeyi

günaydın kızlar

aebencim kızına geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir
simoşum sanada geçmiş olsun fıstığım kendine dikkat etsen iyi edersin haftada 3-3 verdin çok zorlama bünyeyi

Bazen 4 bile verdiğim oldu maytapım bilmiyorumkismile çok korkuttu beni doktor, en az 3 ay diyet yok dedi, nasıl bir halsizlik var bilseniz ağlayacak gibi oluyorum bazen, listeden çıkacağım ama hep yanınızda olacağım ben kaydirigubbakcemile2

günaydın 6 takımm :içelim:

simoşum geçmiş olsun ablammm Şeniz

aebencim geçmiş olsun kızına canımmm :Saruboceq:

Kızlarr merhaba beni de bu takıma alın ne olurr diğer takımlarda hiç canlılık yook mağaza işletiyorum bütün gün pc başındayım 14. takıma hep ben yazıyorum diğerleri çok nadir katılıyorlar canım sıkılıyor hiç motivasyon yokk sizin takım harikaa beni de aranıza alırsaniz çook mutlu olurum acil kilo vermem lazımm sizin desteğinizle harika olacağına inanıyorumm :kedi:

hoşgeldin canım . takıma geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlardan dönecekler var canım . yakında mezun olacak arkadaşlarımızda eğer biraz bekleyebilirim listeye girmem şuan için okadar önemli değil dersen kapımız açık canım . burda bizimle yazışabilir ve motive olabilirsin . bize kendinden bahsedebilirmisin biraz .

tünaydın kızlar,hepinizi hayırlı bir hafta diliyorum..

öncelikle simoşum geçmiş olsun canım birden kilo verdin halsizlik normaldir geçen sene banada olmuştu ellerim vücudum sürekli titrerdi,kansızlık bendede var hele son dönemde iyice çoğaldı uykudan kalkamıyorum halsizlik yapıyor dikkat et kendine canım biraz dinlenmek iyi gelebilir :teselli:
aebenim sanada geçmiş olsun cnm ah o bebeler hastalandımmı dünya duruyor,inadınada yalnızken olur sözleşmiş gibi inşallah atlatmışınızdır :teselli:

kızlar nasılsınız bakalaım kirazım mesajı yazayım saçlarına bakıcam çok merak ettim kaydirigubbakcemile3 hafta sonum çok güzel geçti kızlar helede cumartesi,eltimle kızkıza konsere gittik gece epey geçti döndüğümüzde,gece gelirken korkarım diyodum çok rahat geldim ben bu işi kıvırdım sanırım :lepi:eltimde diyor ben çok sevdim bu olayı arabaya atla kızkıza takıl devamını isterim kaydirigubbakcemile3 artık ne beklicez adamları eşimde diyor yandık seni durduramayız artık aklinialirimsmile nesse ben bi kirazımın saçına bakende gelen

yumukum tşk ederim tatlım yorumların için...sizin fikirleriniz çok önemli benim için...beğenmenize çok sevindim.

tünaydin güzel takimimin güzel zarif hatunlari
nasilsiniz haftasonunuz dolu dolu gecmistir insallah
nazcim iyi dinlendinmi bugün nasil hissediyorsun canim kendini
ben bugün erkenden kalktim kahvaltimi yaptim yani saglikli beslenmeye bugün basladim tekrardan bozmamak üzere
kötü haberim var 1,5 kg almisim vermem lazim hemencik
dün okudum yazamamistim aeben ablam kizin nasil oldu iyidir insallah.atesi düsürebildinmi

haftasonu fazla dinlenemedim ama geçen haftaya göre iyiyim halsizlik ve uyku hali yok . bende demi kansızlık var acaba . kan değerlerim düşük onu biliyorum bende de kansızlık olma ihtimali yüksek çünkü ben her daim çok üşürüm .

kan eksikligi var o zaman canim.cünkü ellerin soguksa üsüyorsan kan eksikliginden
pekmez icin bol bol seversen tabi

sagol kirazcim esim üzüldü ben pek üzülmedim demekki bebisin gelmesi icin zaman varmis daha
gecmis olsun canim.diyete ara ver ama kilo alma .senin sagligin daha önemli canim.
gercekten güzel oluyor canim kiz kiza gezelim bu gece hahhaha
arada bir araba bana kaliyor bende degerlendiriyorum hemen
hiç sevmem pekmezi ...

tahmin etmistim nazlim.gözdeme doktor kuru üzüm ye demis sen de ye canim kansizliga iyi geliyormus kan yapiyormus

merhaba arkadaşlar.hafta sonu pek açamadım.yoğun bir hafta sonuydu.
dün bir pikniğe davetliydik.ayıptır söylemesi köfteler,kanatlar...ama ben ne yaptım;tabiki abartmadan ve ekmeksiz yedim.akşama da sırf salata yedim dengelendi herhalde.o günü de öyle atlattık.
şimdi öğlen yemeğine geldim hava acayip sıcak insan yemek bile istemiyor.

Hayırlı gÜnler .kıslar gıremedım . Kızım evde oKula gÖndermedım ŞÜkÜr ateŞı bıraz geÇtı ama hala halsız ...

Bende temzlıge gırıŞtım dıp bucak ... Haber vereyım dedım ...
Heınıze tekrar hayırlı gÜnler.

merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okudum geldim.
cumartesi adapazarındaydm.
yeğenimin mezuniyet töreni vardı.diplomasını ben verdim.gurur duydum.eşimle birlikte gittik.
tören gece saat 9da bitti.akşam yemeği yiyecek zaman yoktu.dönüşte eşim zorla beni yemeğe götürdü.arada bir yemen lazım,zaten yeterince kilo verdin diyor.ay çok gğldüm yaa.
dedimki daha yolun başındayız.
bu arada zararlı birşey yemedim restoranda.kuzu pirzola,taze dağ çilekli yoğurt,salata
opuyorumnanaktan

kızlar nerelerdesiniz...topik pek bi sessiz bugün....benimde ay sonu başımı kaşıyacak vaktim yok,işler çok yoğun,üstüne havada anormal sıcak,valla şimdiye kadar 2 litre suyu götürdüm bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…