- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
simoşum bu arada kırmızılanmışız....hayırlı olsun tatlımkaydirigubbakcemile5 pek yakışmış...
günaydın kızlar
aebencim kızına geçmiş olsun inşallah şimdi daha iyidir
simoşum sanada geçmiş olsun fıstığım kendine dikkat etsen iyi edersin haftada 3-3 verdin çok zorlama bünyeyi
Kızlarr merhaba beni de bu takıma alın ne olurr diğer takımlarda hiç canlılık yook mağaza işletiyorum bütün gün pc başındayım 14. takıma hep ben yazıyorum diğerleri çok nadir katılıyorlar canım sıkılıyor hiç motivasyon yokk sizin takım harikaa beni de aranıza alırsaniz çook mutlu olurum acil kilo vermem lazımm sizin desteğinizle harika olacağına inanıyorumm :kedi:
tünaydin güzel takimimin güzel zarif hatunlari
nasilsiniz haftasonunuz dolu dolu gecmistir insallah
nazcim iyi dinlendinmi bugün nasil hissediyorsun canim kendini
ben bugün erkenden kalktim kahvaltimi yaptim yani saglikli beslenmeye bugün basladim tekrardan bozmamak üzere
kötü haberim var 1,5 kg almisim vermem lazim hemencik
dün okudum yazamamistim aeben ablam kizin nasil oldu iyidir insallah.atesi düsürebildinmi
haftasonu fazla dinlenemedim ama geçen haftaya göre iyiyim halsizlik ve uyku hali yok . bende demi kansızlık var acaba . kan değerlerim düşük onu biliyorum bende de kansızlık olma ihtimali yüksek çünkü ben her daim çok üşürüm .
kan eksikligi var o zaman canim.cünkü ellerin soguksa üsüyorsan kan eksikliginden
pekmez icin bol bol seversen tabi
sagol kirazcim esim üzüldü ben pek üzülmedim demekki bebisin gelmesi icin zaman varmis dahaiyi akşamlar herkese
aebenim çok geçmiş olsun,nasılda panik olmuşsundur ya ,zaten böyle durumlarda ya haftasonu olur yada evde kimse olmaz...umarım iyidir şu anda ufaklık
simoşum sanada geçmiş olsun kuzu...aman dikkat et kendine ,tahlillerini ihmal etme...ciddi kilolar verdin,sağlığın herşeyden önemli canımcım
kübracım,deryacım sonuçlarınız negatif çıkmış...hakkınızda hayırlısı olsun fıstıklar...rabbim gönlünüze göre versin.inş.
gecmis olsun canim.diyete ara ver ama kilo alma .senin sagligin daha önemli canim.Günaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
gercekten güzel oluyor canim kiz kiza gezelim bu gece hahhahatünaydın kızlar,hepinizi hayırlı bir hafta diliyorum..
öncelikle simoşum geçmiş olsun canım birden kilo verdin halsizlik normaldir geçen sene banada olmuştu ellerim vücudum sürekli titrerdi,kansızlık bendede var hele son dönemde iyice çoğaldı uykudan kalkamıyorum halsizlik yapıyor dikkat et kendine canım biraz dinlenmek iyi gelebilir :teselli:
aebenim sanada geçmiş olsun cnm ah o bebeler hastalandımmı dünya duruyor,inadınada yalnızken olur sözleşmiş gibi inşallah atlatmışınızdır :teselli:
kızlar nasılsınız bakalaım kirazım mesajı yazayım saçlarına bakıcam çok merak ettim kaydirigubbakcemile3 hafta sonum çok güzel geçti kızlar helede cumartesi,eltimle kızkıza konsere gittik gece epey geçti döndüğümüzde,gece gelirken korkarım diyodum çok rahat geldim ben bu işi kıvırdım sanırım :lepi:eltimde diyor ben çok sevdim bu olayı arabaya atla kızkıza takıl devamını isterim kaydirigubbakcemile3 artık ne beklicez adamlarıeşimde diyor yandık seni durduramayız artık aklinialirimsmile nesse ben bi kirazımın saçına bakende gelen
hiç sevmem pekmezi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?