Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Boyun fıtığı ve düzleşme var bende, denerim sıkıntı olmazsa yaparım
Alt karın gıcık ediyor beni, 58 e düştüğüm de de kalmıştı orda fazlalık, sezerysn yüzünden.

Boyun fıtığı ve düzleşme var bende, denerim sıkıntı olmazsa yaparım
Alt karın gıcık ediyor beni, 58 e düştüğüm de de kalmıştı orda fazlalık, sezerysn yüzünden.
hepsi geçer boyun kaçtı canım 58 kiloda karın olması normal çünkü

istediği kadar sezeryan karnı vs olsun sporla doğru hareketlerle mutlaka geçer, ha 130 kilodan 55 kiloya düşmek istiyosun o ayrı sarkma olur elbet öyle istisna durumlarda ama çok şahit oldum

daha önce bir koçla çalıştım isim vermiyim belki sosyal medyadan tanıyo olabilirsin, kadın 92 kilodan 52 kiloya düştü sonra eğitim vs almış koçluk yapıyor boyu da 168 bu arada
ne kendinde ne de çalıştığı insanlarda karın marın kalmıyor ama tabi kilonun gitmesi lazım

Bu mesaja gülsemmi muhteşem emojimi versem şaşırdım rekabet benim işim bayılırım rekabete ama sonra ağlamak yok ağlayacaksan olmaz

Şimdi şöyle 58 dim ama 36 beden oluyordu ve spor çok yapıyordum o dönem, bütün vücudum fit olmuştu ama alt karın da böyle bir sarkma kaldı, benim ilk dikişler vs sıkıntılıydı, iki üç yıl karın kaslarımı hissetmedim.
Tabi kilolu halim gibi değildi ama sarkık bir deri vardı, anlatabildim mi bilemedim

Üniversite öğrencisi candır yaa. Ben bekarken de öğrencilerim kostrurup gelirdi. Kızlar temizliğe, erkekler taşımaya yardım ederdi sagolsunlar. Eski öğrencilerimi özledim, çok güzel çocuklardı.
Bu arada eve tasinmaniza çok az kalmış canım, haydi hayırlısı.

Biz akrabalar yakın oturuyoruz kim taşınsa aynen bu şekil gideriz yardıma. Çok severim çabuk biter iş gırgır şamata
Çay damacanla zaten hele anamlar artık sapıtır su bardağına geçer
Kalabalıkta her şeyin tadı başkadır. Off ya artık annemlere gitmek istiyorum.

çok iyi anladım hayatım bende şu an 25 beden pantolon giyebiliyorum ama karın fırtlıyor napıcan pes etmiycen çalışıcan
ben öyle yapıyorum

tabi ki sadece bu sabah egzersiziyle kalmıyorum görüyosundur yaptığım sporları
en önemlisi kuvvet antrenmanı bir önceki durak pilates karın için müthiş etkilidir.

ben bunları böyle yazıyorum sana da step aerobik antrenörüyüm 10 sene önce almıştım hem de özel kurumdan değil
türkiye cimnastik federasyonundan aldım Muğla üni Besyo da eğitim almıştım.

tabi üzerinden çok zaman geçti evlilik doğum derken boğazlıyım da yemeyi de seviyorum, spor geride kaldı falan
ama 1 ay sonra size karın fotosu atıcam bak olunuyomuş diye

Hayırlı olsun ağız tadıyla huzurla oturun inşallah.
Toplaşıp gelek mi nego adam toplar bizden
Kısırımızı kekimizi de getiririz.
İşleri bitirip otururuz çay sofrasına
Ooo süper olur, yeni ev yerleştirmek en sevdiğim
Elimiz boş da gitmeyiz şu benim mop dan alırız hediye

Evet evet görüyorum sporlarını
O kadar spora olur bence de
Pilates seviyorum bir yıl kadar onu da yapmıştım. Ekipman alıp başlasam yine aslında
Bende eliptik bisiklet var, birde ip çok atlıyordum yine başlasam ona da

Spor olarak leslie yapıyorum tv den.. napim canım ama sonra yaptım elektrikler gelince..

Aa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..

Bu mesaja gülsemmi muhteşem emojimi versem şaşırdım rekabet benim işim bayılırım rekabete ama sonra ağlamak yok ağlayacaksan olmaz

bak bayıldım ben bu işe

Merak etme hazırsan ben burdayım beklerim her zaman , şimdi öyle ağlamak falan bi gülme geldi de kusura bakma önce tanı istersen ha ne dersin

Aa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..
bende eliptik kullanıyorum çok seviyorum bacaklarda popo da etkili gerçekten herşeyde olduğu gibi istikrarlı yapmak önemli olan
yer kaplamaması elektrikli olmaması çok avantajlı

Ev aldın ya ondandir belki canım. İnsanlar maalesef başkasının mutlulugundan üzüntü duyabilecek kadar kötü oluyor bazen. Sen hep söylüyordun eşinin maddi anlamda hepsini desteklediğini. Şimdi kendine bir şey yapınca gözlerine battı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…