- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bak sen hele kuduz mu dedin sen bana dilidee pek uzunmusEstağfirullah ablacım olsa olsa tetanoz aşısıdır o
Boyun fıtığı ve düzleşme var bende, denerim sıkıntı olmazsa yaparımkombinasyonu ve zamanlaması çok güzel her zaman ilk 30 hareket üst karın biraz seni alıştırıyor ikinci 30 alt karın sonra 30sn dinlenme yine üst karın ve alt karın olarak devam ediyor, kondisyon durumuna göre önceleri zorlayabilir, ben elimi başımın altına koyup boynumu destekliyorum , boyun ağrısı olmasın diye, ancak hareketleri tam anlamıyla yapmaya başlayabildim
hepsi geçer boyun kaçtı canım 58 kiloda karın olması normal çünküBoyun fıtığı ve düzleşme var bende, denerim sıkıntı olmazsa yaparım
Alt karın gıcık ediyor beni, 58 e düştüğüm de de kalmıştı orda fazlalık, sezerysn yüzünden.
Bu mesaja gülsemmi muhteşem emojimi versem şaşırdımgünaydın kaptanım
kim ne kadar gelirse sana sende o kadar gidersin, hep derim en önemlisi eşinin yanında olması, ben hiçbir zaman kimseyi karıştırmadım hayatıma ne evlenirken ne bişey alırken ne ev seçerken ne eşya alırken ne çocukla ilgili bir kararda herkes dışarıda misafir kalmıştır, böylece kimsenin söz hakkı doğmaz.
günaydın
menün çok güzel canım umarım kuruyemiş çiğdir değil mi sporda çok güzel tebrikler
dünden beridir izliyorum ve çok eğleniyorum eski takımına hoşgeldin diyim o zaman ben de 1 aydır burada mücadele veriyorum, rekabetçiysen severim varmısın yarışa,gülümsecim laf yetiştire yetiştire kalori harcadı valla
günaydın fıstıkçım
günaydın
evet canım bu tavsiye ederim
Yok estağfirullah sen onu ima edince ben değildir diye şeettimBak sen hele kuduz mu dedin sen bana dilidee pek uzunmus
Şimdi şöyle 58 dim ama 36 beden oluyordu ve spor çok yapıyordum o dönem, bütün vücudum fit olmuştu ama alt karın da böyle bir sarkma kaldı, benim ilk dikişler vs sıkıntılıydı, iki üç yıl karın kaslarımı hissetmedim.hepsi geçer boyun kaçtı canım 58 kiloda karın olması normal çünkü
istediği kadar sezeryan karnı vs olsun sporla doğru hareketlerle mutlaka geçer, ha 130 kilodan 55 kiloya düşmek istiyosun o ayrı sarkma olur elbet öyle istisna durumlarda ama çok şahit oldum
daha önce bir koçla çalıştım isim vermiyim belki sosyal medyadan tanıyo olabilirsin, kadın 92 kilodan 52 kiloya düştü sonra eğitim vs almış koçluk yapıyor boyu da 168 bu arada
ne kendinde ne de çalıştığı insanlarda karın marın kalmıyor ama tabi kilonun gitmesi lazım
Üniversite öğrencisi candır yaa. Ben bekarken de öğrencilerim kostrurup gelirdi. Kızlar temizliğe, erkekler taşımaya yardım ederdi sagolsunlar. Eski öğrencilerimi özledim, çok güzel çocuklardı.Ben kiraciydim bacı ev aldık 7 yıllık bina ev sahibi oturuyordu çocukları olmamış 10 yıllık evliler 6 yıldır ev sahibi oturuyormuş her sene silmiş bende eşyayı içine sokmadan boyatalim dedik Allah nasip ederse cumartesi pazar tasiniyoruz eşimin okuldan arkadaşları gelecek taşımaya
Kalabalıkta her şeyin tadı başkadır. Off ya artık annemlere gitmek istiyorum.Biz akrabalar yakın oturuyoruz kim taşınsa aynen bu şekil gideriz yardıma. Çok severim çabuk biter iş gırgır şamata
Çay damacanla zaten hele anamlar artık sapıtır su bardağına geçer
Şimdi şöyle 58 dim ama 36 beden oluyordu ve spor çok yapıyordum o dönem, bütün vücudum fit olmuştu ama alt karın da böyle bir sarkma kaldı, benim ilk dikişler vs sıkıntılıydı, iki üç yıl karın kaslarımı hissetmedim.
Tabi kilolu halim gibi değildi ama sarkık bir deri vardı, anlatabildim mi bilemedim
Ooo süper olur, yeni ev yerleştirmek en sevdiğimHayırlı olsunağız tadıyla huzurla oturun inşallah.
Toplaşıp gelek mi nego adam toplar bizden
Kısırımızı kekimizi de getiririz.
İşleri bitirip otururuz çay sofrasına
Evet evet görüyorum sporlarınıçok iyi anladım hayatım bende şu an 25 beden pantolon giyebiliyorum ama karın fırtlıyornapıcan pes etmiycen çalışıcan
ben öyle yapıyorum
tabi ki sadece bu sabah egzersiziyle kalmıyorum görüyosundur yaptığım sporları
en önemlisi kuvvet antrenmanı bir önceki durak pilates karın için müthiş etkilidir.
ben bunları böyle yazıyorum sana da step aerobik antrenörüyüm 10 sene önce almıştım hem de özel kurumdan değil
türkiye cimnastik federasyonundan aldım Muğla üni Besyo da eğitim almıştım.
tabi üzerinden çok zaman geçti evlilik doğum derken boğazlıyım da yemeyi de seviyorum, spor geride kaldı falan
ama 1 ay sonra size karın fotosu atıcam bak olunuyomuş diye
Spor olarak leslie yapıyorum tv den.. napim canımAfiyet olsun canım, sevdim menünü
Afiyet olsun canım güzel menü. Spor bahanen de güzelmiş
Tebrik ederim canım, hiç durmamissin.
Afiyet olsun canım, sabahın miktarı bana fazla geldi, zararlı değiller ama kendini porsiyon kucultmeye de alistirmalisin. Suyu çok az icmissin.
Afiyet olsun canım, bayağı az bir yemek var. Sporun güzel.
Afiyet olsun canım, akşam biraz değişik ama abartılı gelmedi bana. Sporun da güzel.
Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü mü uyguluyorsun.
Menün ve suyun harika canım,afiyet olsun.
Aa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..Evet evet görüyorum sporlarını
O kadar spora olur bence de
Pilates seviyorum bir yıl kadar onu da yapmıştım. Ekipman alıp başlasam yine aslında
Bende eliptik bisiklet var, birde ip çok atlıyordum yine başlasam ona da
Bu mesaja gülsemmi muhteşem emojimi versem şaşırdımrekabet benim işim bayılırım rekabete ama sonra ağlamak yok ağlayacaksan olmaz
Ben hayatta tadı kötü lezzetsiz şeyler yemem diyette..Bu beyaz peynirle domatesi aynı anda yeme zevki var kim demiş diyet yaparken lezzet yok diye
Spor olarak leslie yapıyorum tv den.. napim canımama sonra yaptım elektrikler gelince..
bende eliptik kullanıyorum çok seviyorum bacaklarda popo da etkili gerçekten herşeyde olduğu gibi istikrarlı yapmak önemli olanAa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..
Ev aldın ya ondandir belki canım. İnsanlar maalesef başkasının mutlulugundan üzüntü duyabilecek kadar kötü oluyor bazen. Sen hep söylüyordun eşinin maddi anlamda hepsini desteklediğini. Şimdi kendine bir şey yapınca gözlerine battı galiba.Benim son evim olsun onların hepsi kirada bu günün yarida var rabbim büyük bacı üzülmüyor değilim benden çok eşim üzülüyor herkesin önünde paspas ettin kendini bak kimse gelipte sormuyor bile diyor ona daha çok üzülüyorum kendi ailesi sonucta
Sağol canım, evde oturmadığımın kanıtı bu adımlarTebrik ederim canım, hiç durmamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?