Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben hayatta tadı kötü lezzetsiz şeyler yemem diyette..
Ben tuzu kesmedim mesela zaten kahvaltıda tuz yok salatalık domates yumurtada tuz aramam sadece yemeklere kullanıyorum. Bence yemekte tuz olmazsa lezzet olmuyor

bu iş sabır işi , normal şartlarda kadınlarda karın kası 6 ayda belli eder, çok kolay olabilen birşey değil, erkeklerde daha çabuk etki ediyor kadında değil maalesef
ama ben 6 ay verdim kendime beslenmemi sporumu düzgün yaparım dersen ve pes etmezsen kısmetse yeni yılda herkesin imreneceği karnın olur benden söylemesi

Aa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..
Canım 7 yıldır var neredeyse, a101 den almıştık, çocuklar göstergesini kopardı ama
Yaparsan eğer tabii ki çok güzel bir alet, kol, sırt bütün vücudu çalıştırıyor

bak bayıldım ben bu işe

Merak etme hazırsan ben burdayım beklerim her zaman , şimdi öyle ağlamak falan bi gülme geldi de kusura bakma önce tanı istersen ha ne dersin
Pazartesi başladım ben diyete bugün kü sonuca bayılırsın ben düzenli uysam çok fena kilo veririm demedi deme

Canım 7 yıldır var neredeyse, a101 den almıştık, çocuklar göstergesini kopardı ama
Yaparsan eğer tabii ki çok güzel bir alet, kol, sırt bütün vücudu çalıştırıyor
Ben spor salonunda kullandım zamanında ama o kocamandı.. ev tipi nasıl olur bilemedim..

Günaydın kızlar
Evet hala yaşıyorum ama insan bir etiket yapar hippo yaşıyor musun iyi misin diye nerde sizde
dünkü menün yaşatır öldürmeyen türden di bi de sen dedin ya ben sevdim, artık nüfusumuda isveçe aldırıcam diye
çok bi merak etmedim yani

Pazartesi başladım ben diyete bugün kü sonuca bayılırsın ben düzenli uysam çok fena kilo veririm demedi deme

işte sihirli sözcük düzenli uymak o istikrar da bende mevcut ben çok çabuk veremem direnç kilolarındayım ama ben vazgeçmem , benim güçlü yanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…