Ben tuzu kesmedim mesela zaten kahvaltıda tuz yok salatalık domates yumurtada tuz aramam sadece yemeklere kullanıyorum. Bence yemekte tuz olmazsa lezzet olmuyorBen hayatta tadı kötü lezzetsiz şeyler yemem diyette..
Yemeğe bende yeterince atarım.. ekstra atmamBen tuzu kesmedim mesela zaten kahvaltıda tuz yok salatalık domates yumurtada tuz aramam sadece yemeklere kullanıyorum. Bence yemekte tuz olmazsa lezzet olmuyor
bu iş sabır işi , normal şartlarda kadınlarda karın kası 6 ayda belli eder, çok kolay olabilen birşey değil, erkeklerde daha çabuk etki ediyor kadında değil maalesefEvet evet görüyorum sporlarını
O kadar spora olur bence de
Pilates seviyorum bir yıl kadar onu da yapmıştım. Ekipman alıp başlasam yine aslında
Bende eliptik bisiklet var, birde ip çok atlıyordum yine başlasam ona da
Canım 7 yıldır var neredeyse, a101 den almıştık, çocuklar göstergesini kopardı amaAa sende eliptik var dimi? Memnun musun cnm? Benim eşimde bir ara çok heveslendi annesinde görmüş.. sonra kaldı.. her zmn ki ki.. bir şeye heveselenir alana kdr hevesi kaçar..
Gel sana da vatandaşlık alalımHele hele isveçli
Pazartesi başladım ben diyete bugün kü sonuca bayılırsınbak bayıldım ben bu işe
Merak etme hazırsan ben burdayım beklerim her zaman , şimdi öyle ağlamak falan bi gülme geldi de kusura bakma önce tanı istersen ha ne dersin
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Evet hala yaşıyorumama insan bir etiket yapar hippo yaşıyor musun iyi misin diye nerde sizde
Ben spor salonunda kullandım zamanında ama o kocamandı.. ev tipi nasıl olur bilemedim..Canım 7 yıldır var neredeyse, a101 den almıştık, çocuklar göstergesini kopardı ama
Yaparsan eğer tabii ki çok güzel bir alet, kol, sırt bütün vücudu çalıştırıyor
Olsun sen etiketle uyanabilirsem bakarımGunaydin canim ❤
Saat daha 10 uyuyorsun diye dusundum
dünkü menün yaşatır öldürmeyen türden di bi de sen dedin ya ben sevdim, artık nüfusumuda isveçe aldırıcam diyeGünaydın kızlar
Evet hala yaşıyorumama insan bir etiket yapar hippo yaşıyor musun iyi misin diye nerde sizde
O zaman afiyet olsunnYemeğe bende yeterince atarım.. ekstra atmam
Tamam yarin sabah 6.30 da etiketlerimOlsun sen etiketle uyanabilirsem bakarım
Komşum ben menü yazmasam resim atsam olurmuuGunaydin canim ❤
Saat daha 10 uyuyorsun diye dusundum
Aynen.. öldürmüyor süründürüyor..dünkü menün yaşatır öldürmeyen türden di bi de sen dedin ya ben sevdim, artık nüfusumuda isveçe aldırıcam diye
çok bi merak etmedim yani
Bencee daha iyisi olamazEşim beni haftasonu kv gile götürmek istiyo.. olmaz dedim diyettetimisveçim bozulur.. bitsin öyle gideriz daha iyi bahanesi olan var mı
Pazartesi başladım ben diyete bugün kü sonuca bayılırsınben düzenli uysam çok fena kilo veririm demedi deme
Eşim beni haftasonu kv gile götürmek istiyo.. olmaz dedim diyettetimisveçim bozulur.. bitsin öyle gideriz daha iyi bahanesi olan var mı
Resimler anlasiliyorsa olabilir canim ,burda cogu kisi fotoğraflı menu paylasiyiorKomşum ben menü yazmasam resim atsam olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?