en çok ne kadar verdin seni merak ediyorum gerçekten bu eziyet sonucunda ne olacakAynen.. öldürmüyor süründürüyor..
We Aleyna Aleyküm Selam aminnnSelamun aleyküm akıbetimiz hayır olsun
Canım ben kilomu güncel yazmıştım ama burda eskisi var. 67.9 oldum malesef. Sendeki listeye onu ekler misin
Yaş Boy Baslangic Hedef Güncel Canfeb 28 166 69.4 60.0 68.7 Snglmlk 36 160 77.6 55.0 62.8 Sportie 66.9 57.0 61.5 Madamhd 87.3 70.0 71.4 Vişneli_turtam 100.2 75.0 76.9 Eliff eylull 37 1.58 85.0 65.0 69.3 Umutdeniz4 98.1 79 87.4 Gülümse 25 34 161 99.8 65 75.7 Evvab 29 164 81 55 81
Yaş Boy Başlangıç Hedef Güncel Selensu82 37 168 58 52 54.6
İşin içine rekabet girdimi hele böyle dişili bi rakipse düzenli uyulur o iş bende raat olişte sihirli sözcük düzenli uymak o istikrar da bende mevcut ben çok çabuk veremem direnç kilolarındayım ama ben vazgeçmem , benim güçlü yanım
Yerim seni yaaaa çok tatlı şapşik
Kendimi bu minik gibi hissettim resim atsam olurmu deyince
İşin içine rekabet girdimi hele böyle dişili bi rakipse düzenli uyulur o iş bende raat ol
Sakın bakmaaaaaaaaaaaOhh ne guzel gecmisii bitirmissin 18 sayfa gecmis var gözümde büyüyor
Bir ara bakacağım
Ayni mahalledeydik canim
Tşk ederim zeynomNasılsınız kızlarrr
Ben eliptiğe başladım bugün dip köşe temizlik yapacagım arada kaynamasın
Gulumse24 perdelerin şimdiden hayırlı olsun tül güzel duruyordu
Bitince... ama cuma bildiricem kilo.. yok 1 ay bozmak yok..en çok ne kadar verdin seni merak ediyorum gerçekten bu eziyet sonucunda ne olacak
esas bu eziyeti çektin 1 hafta sonra hop yoyo olmasın
Ayni mahalledeydik canim
Hatırlıyorum onlar için nasıl uğraştığını gorumcen taşınırken nasıl yorulduğunu...o zamanlar hissettim sen çok iyiler diyordun...Ablacım bende kimseden beklemiyorum ama eşim bekliyor işte bana komşu daha candan geliyior ailedense benim ailem zatın burda yok farklı sehirdeyiz zatın gelmesinide bekleyemem annem abimin 4 tane kızına abime babama bakıyor nasıl gelsin herkesin kendine göre işleri var ama eşimin ailesi burda dün kayın validem eltime toplanması için yardima gitmiş eşimin zoruna giden bu hiç ortada yokken onlarda taşınıyor üstelik aynı güne.denk getirdiler taşımakta sikinti yok esimin bütün sınıf arkadaşları gelecek sadece insan bekliyor demekki ailesinden yapacak bişey yok eşimde sende ona göre davran diyor aileme benim için sıkıntı yok kendileri kaybeder
Dostu düşmanı öğrenmiş oldum fenamı biride.demediki gülümse yalnız değildir diyeGünaydın Gülümseaksam ne hikmetse birileri gene cokkk konuşmuş teke tek dişe diş savaşmissin tebrik ederim canim
Çok şaşırdım gülümse, sen onlara o kadar iyiykenAblacım bende kimseden beklemiyorum ama eşim bekliyor işte bana komşu daha candan geliyior ailedense benim ailem zatın burda yok farklı sehirdeyiz zatın gelmesinide bekleyemem annem abimin 4 tane kızına abime babama bakıyor nasıl gelsin herkesin kendine göre işleri var ama eşimin ailesi burda dün kayın validem eltime toplanması için yardima gitmiş eşimin zoruna giden bu hiç ortada yokken onlarda taşınıyor üstelik aynı güne.denk getirdiler taşımakta sikinti yok esimin bütün sınıf arkadaşları gelecek sadece insan bekliyor demekki ailesinden yapacak bişey yok eşimde sende ona göre davran diyor aileme benim için sıkıntı yok kendileri kaybeder
Eskiden birbirimizden habersiz aynı mahallede oturmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?