Sporticim Gemlikli bir arkadaş buldum diye sevindim o da kayboldu gitti...ay ne güzel ya aynı mahalleden arkadaş takımda, benim şehrimden yok be hem de istanbul ! Bonusçuk var o da bi var bi yok
Abla o tırt ya ondan bişey beklemesüper demek 81 geldin ..... biran önce atman lazım şu 8 leri aramızda makas çok açılmasın hızlanman lazım
Artik ayni mahallede değiliz ablaay ne güzel ya aynı mahalleden arkadaş takımda, benim şehrimden yok be hem de istanbul ! Bonusçuk var o da bi var bi yok
Gece yoktum ki ne konustunuz acabaDostu düşmanı öğrenmiş oldum fenamı biride.demediki gülümse yalnız değildir diye
Bu hiç iyi olmadı komsunu bana savunmiycan demi ayrımcılık yok şikatttt ederimmmAyni mahalledeydik canim
Attım 8iiiiiiisüper demek 81 geldin ..... biran önce atman lazım şu 8 leri aramızda makas çok açılmasın hızlanman lazım
Eskiden demek çok.sevindimEskiden birbirimizden habersiz aynı mahallede oturmuşuz
Çok yer kaplamıyor ama sonuçta üstüne insan çıkıyor, belli bir hacmi varBen spor salonunda kullandım zamanında ama o kocamandı.. ev tipi nasıl olur bilemedim..
Çok yer kaplamıyor ama sonuçta üstüne insan çıkıyor, belli bir hacmi var
Aynaya baktığında nasıl bir güzellik görüyorsun valla çok merak ediyorum. Konuşurken sesler doğru çıkıyor mu?Dün 77.30dum bu sabah 76.80 im - 500gram adetimin 4günü ve hala yogun geliyor 3 4 kez ped batırıyorum yarın hafifler dil piercing sağolsun bakalım bugünde katı gıda yok dilim şişti cünkü konuşamıyorumda :)
Fazla sevinmesen sonra hayal kırıklığı olur sanaEskiden demek çok.sevindim
Ben dedim ya kızDostu düşmanı öğrenmiş oldum fenamı biride.demediki gülümse yalnız değildir diye
Ben 7leri süpürene kadar benimlesin sösmiiisüper şimdi 7 leri
şaka şaka yavaş yavaş
Yer kaplıyor mu diye sordu da illa ki kaplıyor yani onu dedimSen güldün diye bende güldüm niye güldük eliptiğin hacmine
Yarısı esneme abla çaktırmıyorumAfiyet olsun menün çok güzel ama spor efsane 80 dk pilatese yürek mi dayanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?