Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın fıstıklar...pc ime kavuştum sonunda...kızlar sabah bi geldim büroya pc açılmıyo,baktım sigortalar atmış,hafifte bi koku geliyo,meğerse yanmış,sanırım dün geceki aşırı şimşekten oldu,neyseki yapıldı,bi problemde yok...

günaydım kirazım aman iyi ya yapılması gel olmuş . bizim işler durgun yine bu aralar pc ve internet olmasa sıkıntıdan patlarım herhalde .

günaydın kirazzz hoş geldinn olumunekankayizsmile

günaydım kirazım aman iyi ya yapılması gel olmuş . bizim işler durgun yine bu aralar pc ve internet olmasa sıkıntıdan patlarım herhalde .

nazlım bizimde tam tersi ya,ihaleler alındı,işler başladı en tantanalı zamanımız,eylüle kadar böle olur,off sıkıntı stres,bide üstüne sıcaklar hiç çekilmiyo vallaa:1no2::1no2:
günaydın kirazzz hoş geldinn olumunekankayizsmile

ŞenizŞenizŞeniz

Günaydınnn kızlar hepinize çook teşekkür ederimm beni aranıza aldığınız içinn sizin gibi sevgi dolu insanlara çook ihityacım varr evimin altında dükkanımız var mağaza giyim sürekli burdayım kışın otur otur aldım kilolarıı.Şimdi verme çabasındayızz.Her sabah kalkar kalkmaz 40 dk lık tempolu yürüyüşümü yapıyorum geliyorum yeşil çayımı içiyorumm kahvaltı alışkanlığım yok malesef çok az bişiler atıştırmaya çalışıyorumm tek başına ne kadar yenilirse işte :))))) 2 büyük dilim soğukk karpuz yedim bu sabahh sizlerii çoook öpüyorumm yanlızlıktan çok sıkılmıştım iyi ki varsınızz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

günaydın . aslında boyuna göre kilon gayet normal değilmi . biz herzaman buralardayız . payleşımın ne kadar çok olursa . kilo vermen o kadar hızlanır . ayrıca günlük olarak menülerini yazarsan . yanlış yaptın yerlerle ilgili uyarırız seni.

canımcım hoşgeldin.a.s.a.s...aslında sana dün akşam birsürü şey yazmıştım ama net gitti,yazdıklarımda uçtu...şekercim kilo vermek için,arkadaşlık için,dostluk için,dertlerini,sıkıntılarını,mutluluğnu paylaşmak için kesinlikle doğru yerdesin,:lepi::lepi:illa listeyede girmene gerek yok,bak bende listede değilim ama hep burdayım,sende hergün yaz bize,bol paylaşımda bulun...zaten zamanı gelince listeyede girersin tatlımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tşk ederimmm kızlarrr ben hep pc başındayım zatenn tabii ki yazarımm Nazcım kesinlikle fazla yaa böyle fışkıran etlerim yok ama zayıf olmak her istediğimi rahatlıkla giymek istiyorumm 55 olana kadar diyete son gaz devammm..Kızlar ben sabah kahvaltı da domates,salata,biber zeytin,peynir bunları yiyorum ama hergün yiyorum dersem yalan olur çünkü kahvaltı alışkanlığım yokk bazen sadece ekşi yeşil elma yediğim bile oluyor yeşil çayımı günde 3-4 fincan içiyorumm öğlen yemeklerinde kendim yapıp pişiriyorum bazen çorba yoğurt vs vs zaten bundan sonra ne yediysem burda paylaşıcam kızlar ekmek iç kullanmıyorum herkes biraz da olsa yemen lazım dıyo ama yersem bırakamıcam böyle daha iyi rahatım

şekerciğim okadarda fazlan yok . 55 kilo senin için çok zayıf durmaz mı . bence 65 falan ideal senin boyuna göre

şekerciğim okadarda fazlan yok . 55 kilo senin için çok zayıf durmaz mı . bence 65 falan ideal senin boyuna göre

:umursamaz:

sağol cnm ama ne bilim 55 olmazsa 60 olur 65 de fazla geliyor bana Allahın izniyle vereyimde başka bişi istemiyorum tatlım yaa herkes çok kilolusun diyo amaaa Çok üzgünüm çoookakannehir

sağol cnm ama ne bilim 55 olmazsa 60 olur 65 de fazla geliyor bana Allahın izniyle vereyimde başka bişi istemiyorum tatlım yaa herkes çok kilolusun diyo amaaa Çok üzgünüm çoookakannehir

bende bakıcem şeker kız sana arkadaşlık isteği gönderdimmm benneyaptımki

şekercim bende nazlıma katılıyorum,boyun var senin,çok abartılı bi kilonda yok,biraz yediklerine dikket et birazda sporla gidecektir eminim,ama kahvaltı alışkanlığı kazan bence,zaten kilo almamızın en büyük sebebi,bütün öğünü akşama taşımak değilmiilmaz:

teşekkür ederim suuracım tavsiyeni dikkate alıcam.beslenmemde aslında bu bölge şartları da etkili.burda bazen yoğurt,süt,sebze,meyve bulamadığımız vakitler oluyor.bu nedenle tam olarak istediğim zaman istediğim şeyi yeme fırsatım olmuyor.allah ne verdiyse onu pişiriyoruz.tabi bunlar bize şükretmeyi ve sunulan nimetlerin ne kadar kıymetli olduğunu da öğretiyor.

haklısın kirazcım ama ben akşam saat 6 dan sonra sadece meyve yiyorum bak bugün de yapamadım kahvaltıı ((( akannehir öğlen yemeği yicem ama ne yapsam kiii :bbo:

canım aramıza hoş geldin.bu grup insanı zayıfltıyor hakikaten.ben de burda çok eski sayılmamam ama burayı takip etmeye başladığımdan beri 5.5 kilo verdim.sen de verirsin meraka etme.bu kilo almışsın diyen insanları da hiç analamam ya benim çevremde de çok fazla onlardan var.ama bu aralar çok zayıflamışsın diyenler var.bu daha güzel dimi.sen de yakında zayıflayacaksın yazışmaya paylaşmaya devam et gerisi gelir.

selam kızlar ben geldim nasılsınız..ben çok yorgun ve bitkinim hastaneden geliyorum kafamçokkarıştı bahsettimmi bilmiyorum 2 aydır aralıksız devam eden kanamalarım vardı artık kan kaybından düşüp kalcam biyerde kaydirigubbakcemile3 nihayet bugün cesaretimi toplayıp gittim,ultrasonda baktı doktor rahimde hiç bişey yokmuş çok şükür :Saruboceq: spiralin çıkma zamanı gelmiş o yapıyo olabilir dedi bende çıkarttırdım :1ninca: kan tahlili yaptırdı cumaya alıcam sonuçları,tabi bu arada tüm savunma mekanizmam devre dışı kaydirigubbakcemile3 9 senedir spiral kullanıyodum şimdi napıcam bakalım eşimin eline büyük bi fırsat geçicek delikafaduldenyıllardır 2.bebek baskısına maruz kalıyodum heran bişeyler olabilir ama ben hazır hissetmiyorum kendimi:1ninca:

bu arada şekerkız hoşgeldin canım aramızaolumunekankayizsmile Şeniz bizim takımımızı çok seviceksin en cana yakın takım kimmm :lepi: tabiki 6.takım kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…