Seksepalim mihrabım yerinde çok şükür,yok kız bişey olmaz deliklerden biraz yağlar süzülür faydası olur
alemsin yaasıcak bişeler yerken yanar biraz belki, bencede şık duruyor,biraz seksapelin fazlaysa iyi, yoksa biraz tuhaf olabilir.
canım şu anki halimden çok fark yok burada 58-59 arasıyım şimdide 61 lerdeyim
dövmen de varmı ??? ben kulağımı gençken deldirmiştim, şimdi hiç küpe takamıyorum, kaş seviyorum eşim çok da bayılmıyor, o yüzden göbek yeter, ama dallı güllü bi dövme istiyorum
gülümse çookkk beğendim, tüllerinle inanılmaz güzel çok şık bir seçim yapmışsıniyi güzel günlerde kullan inşallah
sen oraya gel de sonrasını hallederiz merak etme
Abla biz seni böyle sevdik boşverSeksepalim mihrabım yerinde çok şükürkazaya kurban gitmeyim de
Dövme ve deliğim yok bir tek kulağımda var delik o da hiç seksi durmuyor ...dur bakem bacım vişnelimin dili iyileşsin libido tavan yapsın düşünürüz metal takilmacalara ...
Ben de güccük prensi seviyorum omzuma yaptırmak isterdim şöyle atkısı rüzgarda dalgalanan... hiç olumlu fetva da yok ki...Dövme yaptırıcak olsam mutlaka bir yere harry potter ile ilgili bir sembol yaptırırdım..
Düz fon düz tül niyetim o inş.. ama önce 12 yıllık koltuklarımı değişmem lazım
Dilimi çıkarıp ceeee yapsam kocam beni daha çok severdi gibi geldiAbla biz seni böyle sevdik boşver
O konulara girersek çıkamayız kk yada daha giremeyiz abla boşverBen de güccük prensi seviyorum omzuma yaptırmak isterdim şöyle atkısı rüzgarda dalgalanan... hiç olumlu fetva da yok ki...
Yok kız siyah ruju sevmem deri çeket favorim.Deri ceket pantolonda varmı siyah ruj
Aa o da tatlı..Ben de güccük prensi seviyorum omzuma yaptırmak isterdim şöyle atkısı rüzgarda dalgalanan... hiç olumlu fetva da yok ki...
Küçük prensi bikac ay önce aldm okumak icin okuyamadim bi herkes cok guzel diyo. Ama bi yandan cocuk kitabi ilginc bi kitap sanirimBen de güccük prensi seviyorum omzuma yaptırmak isterdim şöyle atkısı rüzgarda dalgalanan... hiç olumlu fetva da yok ki...
Evet önce koltuk sonra ona uyumlu tül alırsınDüz fon düz tül niyetim o inş.. ama önce 12 yıllık koltuklarımı değişmem lazım
Filmi de varKüçük prensi bikac ay önce aldm okumak icin okuyamadim bi herkes cok guzel diyo. Ama bi yandan cocuk kitabi ilginc bi kitap sanirim
Maşallah kuzuma...ver işte mutlu olsun yavrucuğum...Tuğçe yıkayacakmış abla kavga etti benimle resmen iş vermyorsun diye yapamiyca şeylere çok.hevesli
Okudum bende, farklı bir hayal dünyasıKüçük prensi bikac ay önce aldm okumak icin okuyamadim bi herkes cok guzel diyo. Ama bi yandan cocuk kitabi ilginc bi kitap sanirim
İnş cnm.. mesela ben desenli koltukta sevmem hiç..Evet önce koltuk sonra ona uyumlu tül alırsın
Allah Allah fantastik seyleri cok severim nasil kacirmisim bu zamana kadarFilmi de var
Animasyon ama.. çizgi film gibi.. çocuklarla izledik..Allah Allah fantastik seyleri cok severim nasil kacirmisim bu zamana kadar
Abla hiç bulaşık yikayasim yok verdim zatın totoyu yataktan kaldirirsa yıkayacakMaşallah kuzuma...ver işte mutlu olsun yavrucuğum...
Harry potter bilir misin?Allah Allah fantastik seyleri cok severim nasil kacirmisim bu zamana kadar
Ben spor seviyorum avangard büyük eşya sevmiyorum çok kaba geliyor bana bende düz renkten yanayımİnş cnm.. mesela ben desenli koltukta sevmem hiç..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?