Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.

bende severim kitabı ancak henüz oğluma kitap okuma sevgisini aşılatamadım, çok sıkmıyorum sıkılmasın diye, onu kalbinden vuracak bir kitap bulabilsem çok iyi olacak, bakalım onun da zamanı gelecek

ben tarihi romanlardan okumaya bayılıyorum, o zaman tarihe daha bağlanıyorum, niyetim bu sene belki aöf de tarih bölümüne kayıt yaptırırım benim sınavsız kayıt hakkım var, eylül bi gelsin karar vericem

Katılıyorum cnm basit seviye olmadıkça pilates yavaş yapılması gereken ve böyle yapıldıkça da kuvvet antrenmanı yerine geçen bir dal
Cidden vücudu güzel çalıştırır

Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim

Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
ne tarz seversin, ben Ahmet ümit hayranıyım tüm kitaplarını okudum, Ayşe kulin severim,
tarihi roman severim

Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim

Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
Canım Sabahattin Ali okudun mu
Kürk mantolu Madonna
Kuyucakli Yusuf
İçimizdeki Şeytan
Bunları okuduysan
Yeni nesil Zülfü Livaneli kitapları tavsiye ederim.
Dünya Klasikleri varsa eve bir bak özellikle Dostoyevski Suç ve Ceza
Tolstoy un Anna Karanina'sı , Diriliş

Meyhane ve Nana' ya bayilmistim Emile Zola' nın. İkisi birbirinin devamı.
Etkilendigim bir kitap da Kamelyali Kadın 'dı. Alexander Duma Pere' nin.
Çok yazdım belki elinde olan vardır.

Sporticim Küçük Prens, Martı, Hayvan Çiftliği kitaplarını 9. Sınıf ogrencilerime mutlaka okuttururum. Favori kitaplarimdir benim.

canım sen öğretmenmisin ne güzel türkçe mi ?

sen 9.sınıflara okutuyorsan ben çocuğa 8 yaşında eline verince sıkıldı tabi

afiyet olsun yine çok güzel maşallah sana

Ahmet Ümit polisiye yazar tarihten de faydalanır o benim canım hemşom. Kırlangıç Çığlığı çok güzel diyorlar okuyamadım .

çok güzel, annemde sever ahmet ümiti ama bu kitabı vermedim çok etkilenir diye, çocuk istismarı üzerine çünkü
için parçalanıyor okurken

canım sen öğretmenmisin ne güzel türkçe mi ?

sen 9.sınıflara okutuyorsan ben çocuğa 8 yaşında eline verince sıkıldı tabi
Edebiyat öğretmeniyim kuzum. Öğretmenin biraz açıklama yapması lazım o yaşta okutuyorsa sembolik eserler fabl gibi düşün her varlık bir şeyi temsil ediyor.

sabahattin ali çok güzel tam edebiyat biraz ağır ilerliyor ama livanelinin kitapları inanılmaz akıcı ve naif bence

Kurk mantolu madonnayi da ramazanda okudum cok begendim
Sefillere basladim agir geldi biraz sonunu getiremedim

Icimizdeki seytani okudum ama cok onceden
Suc ve ceza yi okudum ama yillar oldu belki yeniden okurum eve gidince bu ikisini

Son yazdiklarini okumadim belki gidince onlari alirim

sabahattin ali çok güzel tam edebiyat biraz ağır ilerliyor ama livanelinin kitapları inanılmaz akıcı ve naif bence
Sporticim şairlerden Orhan Veli yazarlardan Sabahattin Ali benim Türk edebiyatında en sevdiklerim. Zülfü de çok başarılı ama edebi olarak yaklaştığımızda aynı tadı vermiyor. Okuyucu kolaya kaçıyor biraz.

Sefilleri yarım bıraktığına pişman olacaksın. Hele bir eline al neler kaçırdığını görürsün canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…