Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.
Olur ablacim oyle yapalimbu hafta sonuna kadar hiç değiştirme kafalar karışmasın istersen oylamaya sun, yeni hafta yeni üyelerle ya da yeniden gelen üyelerle düzenlersin ne dersin
Katılıyorum cnm basit seviye olmadıkça pilates yavaş yapılması gereken ve böyle yapıldıkça da kuvvet antrenmanı yerine geçen bir dalaslında aynı da kalabilir , burda maksat motive olmak hiç bozmayalım derse takım hiç problem değil gerçekten
bence en hafifi sırasıyla
yürüyüş
tempolu yürüyüş + leslie
yürüyüş bandı 6km ve üzeri
eliptik dak 20km ve üzeri
bölgesel
kardio videoları (senin paylaşığın jillian gibi vs )
pilates
ağırlık - kuvvet antrenmanı + plank
selensu82 canım sen ne diyorsun özellikle pilates yaptığın için fikrini almak istedim, bu sıralamada pilates en ağırlarındandır, pilateste yapılan bir mekik, standart yapılan 5 mekiğe bedeldir.
çünkü çok ağır , hissederek ve karın içerde resmen sırtına yapışık halde yaparsın ya da yapmalısın
tüm mekik hareketlerini pilates tekniğiyle yapmaya çalışırım, çok etkilidir.
ne tarz seversin, ben Ahmet ümit hayranıyım tüm kitaplarını okudum, Ayşe kulin severim,Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim
Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
Marti bir insanın kim olduğunu ve ne olabileceklerini kavratan güzel bir eser. Richard Bach yazarı aynı kitaptir bence.Bize ilk okulda okuttular sanirim ama bence daha derin kitaplar
Ayni martıdır baska marti var.mi bilmiyorum :))
evet canımMarti bir insanın kim olduğunu ve ne olabileceklerini kavratan güzel bir eser. Richard Bach yazarı aynı kitaptir bence.
1984 ü unutmayalımSporticim Küçük Prens, Martı, Hayvan Çiftliği kitaplarını 9. Sınıf ogrencilerime mutlaka okuttururum. Favori kitaplarimdir benim.
Aslinda daha cok boyle polisiye romanlari seviyorum ama cogu zaman kitap okumayi ihmal ediyorumne tarz seversin, ben Ahmet ümit hayranıyım tüm kitaplarını okudum, Ayşe kulin severim,
tarihi roman severim
Canım Sabahattin Ali okudun muBende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim
Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
Sporticim Küçük Prens, Martı, Hayvan Çiftliği kitaplarını 9. Sınıf ogrencilerime mutlaka okuttururum. Favori kitaplarimdir benim.
Ahmet Ümit polisiye yazar tarihten de faydalanır o benim canım hemşom. Kırlangıç Çığlığı çok güzel diyorlar okuyamadım .Aslinda daha cok boyle polisiye romanlari seviyorum ama cogu zaman kitap okumayi ihmal ediyorum
Menümü yazamamıştım
3 haziran
Peynir
1 yumurta
Yeşil zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Çökelek
13.30
Yarım tabak kısır
Domates salatalık
18.00
Et sote salata yoğurt
Su 3.250
Spor 50 dk kondisyon bisikleti
150p
Zipzip- H hasbeenandgone
Ahmet Ümit polisiye yazar tarihten de faydalanır o benim canım hemşom. Kırlangıç Çığlığı çok güzel diyorlar okuyamadım .
Edebiyat öğretmeniyim kuzum. Öğretmenin biraz açıklama yapması lazım o yaşta okutuyorsa sembolik eserler fabl gibi düşün her varlık bir şeyi temsil ediyor.canım sen öğretmenmisin ne güzeltürkçe mi ?
sen 9.sınıflara okutuyorsan ben çocuğa 8 yaşında eline verince sıkıldı tabi
Canım Sabahattin Ali okudun mu
Kürk mantolu Madonna
Kuyucakli Yusuf
İçimizdeki Şeytan
Bunları okuduysan
Yeni nesil Zülfü Livaneli kitapları tavsiye ederim.
Dünya Klasikleri varsa eve bir bak özellikle Dostoyevski Suç ve Ceza
Tolstoy un Anna Karanina'sı , Diriliş
Meyhane ve Nana' ya bayilmistim Emile Zola' nın. İkisi birbirinin devamı.
Etkilendigim bir kitap da Kamelyali Kadın 'dı. Alexander Duma Pere' nin.
Çok yazdım belki elinde olan vardır.
Doğru kuzum etkileniyoruz ister istemez.Ucurtma Avcısı beni çok etkilemişti hala aklıma geldikçe çok üzülürüm.çok güzel, annemde sever ahmet ümiti ama bu kitabı vermedim çok etkilenir diye, çocuk istismarı üzerine çünkü
için parçalanıyor okurken
Kurk mantolu madonnayi da ramazanda okudum cok begendimCanım Sabahattin Ali okudun mu
Kürk mantolu Madonna
Kuyucakli Yusuf
İçimizdeki Şeytan
Bunları okuduysan
Yeni nesil Zülfü Livaneli kitapları tavsiye ederim.
Dünya Klasikleri varsa eve bir bak özellikle Dostoyevski Suç ve Ceza
Tolstoy un Anna Karanina'sı , Diriliş
Meyhane ve Nana' ya bayilmistim Emile Zola' nın. İkisi birbirinin devamı.
Etkilendigim bir kitap da Kamelyali Kadın 'dı. Alexander Duma Pere' nin.
Çok yazdım belki elinde olan vardır.
Sporticim şairlerden Orhan Veli yazarlardan Sabahattin Ali benim Türk edebiyatında en sevdiklerim. Zülfü de çok başarılı ama edebi olarak yaklaştığımızda aynı tadı vermiyor. Okuyucu kolaya kaçıyor biraz.sabahattin ali çok güzel tam edebiyat biraz ağır ilerliyor ama livanelinin kitapları inanılmaz akıcı ve naif bence
Sefilleri yarım bıraktığına pişman olacaksın. Hele bir eline al neler kaçırdığını görürsün canım....Kurk mantolu madonnayi da ramazanda okudum cok begendim
Sefillere basladim agir geldi biraz sonunu getiremedim
Icimizdeki seytani okudum ama cok onceden
Suc ve ceza yi okudum ama yillar oldu belki yeniden okurum eve gidince bu ikisini
Son yazdiklarini okumadim belki gidince onlari alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?