Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

e tabi iyi edebiyatçıların eserlerini okumadan önce biraz antrenman iyidir, o zaman kıymeti daha iyi anlaşılıyor

Yaa her izleyişte farklı hem okumada farklı ayrıntı.. kadının hayal gücüne hayranım.. yani yok böyle bir şey ya.. nasıl düşünmüş dimi?

benim eşim hastasıdır, ona hediye olarak tüm kitap serisini aldım, nasıl zevkli okudu, kitaplardan daha keyif aldı

ben çok takılmam ama o bayılır
Benimde kardeşim bana kitap serisini aldı kutulu.. ağladım mutluluktan.. kitapları okudum ama zamanında ya ödünç aldım ya bekar evimde kaldı.. tekrar okumak istediğimi kardeşime söyledim süpriz yapmış kargo ile yolladı

Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.
Bende 9.hariciye koğuşunu aldım okicam.. şu an satranç kitabını okuyorum.. bundan önce orhan pamuk yeni hayat kitabını okudum.. inan aşırı depresif oldum.. bir kaç gün yeni kitaba başlayamadım valla..

Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim

Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
Yaa kitabın kapağında hınzır resmi var diye okuyasım gelmiyo niye başka hayvan yok mu?

canım sen öğretmenmisin ne güzel türkçe mi ?

sen 9.sınıflara okutuyorsan ben çocuğa 8 yaşında eline verince sıkıldı tabi
Bende ahmet ümit hayranıyım daha yeni patasana yi bitirdim orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ama favorim polisiye

Sefilleri nasıl yarım bırakırsın süper o.. hele suç ve ceza...bende 2 ciltlik versiyonu var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…