Sporticim şairlerden Orhan Veli yazarlardan Sabahattin Ali benim Türk edebiyatında en sevdiklerim. Zülfü de çok başarılı ama edebi olarak yaklaştığımızda aynı tadı vermiyor. Okuyucu kolaya kaçıyor biraz.
Subat gibiydi abla okumaya basladim o zaman eve gidince okumaya devam edeyimSefilleri yarım bıraktığına pişman olacaksın. Hele bir eline al neler kaçırdığını görürsün canım....
1984 ü unutmayalım
Şu an da bir george orwell kitabı okuyorum çok iyi bir yazar
Yaa her izleyişte farklı hem okumada farklı ayrıntı.. kadının hayal gücüne hayranım.. yani yok böyle bir şey ya.. nasıl düşünmüş dimi?Yaaa evet kitaplari filmlerinden zaten bin kat daha güzel filme her ayrintiyi sigdiramiyolar.
Serinin sonu efsane zaten ilkokul 2'den beri takip ediyorum bitisi üzdü ama harika bi final yaptılar bi daha da onun gibi bi seri gelmez. Sanmiyorum bak yine kahırlandım
Demekki bi ben değilmişim bide her izleyisimde yeni bi ayrinti farkediyorum ilginc bi sekilde daha cok oturuyo kafamda
Sağol ortim iyiyim sen napiyosunE Elif_Eylul ortim napiyosun şoyle bi ugruyum dedim goremedim ♥
Aa o da cok iyiaaa 1984 ü bilmiyorum
KesinlikleYaa her izleyişte farklı hem okumada farklı ayrıntı.. kadının hayal gücüne hayranım.. yani yok böyle bir şey ya.. nasıl düşünmüş dimi?
Benimde kardeşim bana kitap serisini aldı kutulu.. ağladım mutluluktan.. kitapları okudum ama zamanında ya ödünç aldım ya bekar evimde kaldı.. tekrar okumak istediğimi kardeşime söyledim süpriz yapmış kargo ile yolladıbenim eşim hastasıdır, ona hediye olarak tüm kitap serisini aldım, nasıl zevkli okudu, kitaplardan daha keyif aldı
ben çok takılmam ama o bayılır
Ölüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi diyoya sarkida öyleyim ortim sag sayilmam ama ölü de değilimSağol ortim iyiyim sen napiyosunsağsın sevindim
Bende 9.hariciye koğuşunu aldım okicam.. şu an satranç kitabını okuyorum.. bundan önce orhan pamuk yeni hayat kitabını okudum.. inan aşırı depresif oldum.. bir kaç gün yeni kitaba başlayamadım valla..Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.
Yaa kitabın kapağında hınzır resmi var diye okuyasım gelmiyo niye başka hayvan yok mu?Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim
Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce
Vaay bilirmisin şarkıyı , söyleyeni çok severimÖlüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi diyoya sarkida öyleyim ortim sag sayilmam ama ölü de değilim
Bende ahmet ümit hayranıyım daha yeni patasana yi bitirdim orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ama favorim polisiyecanım sen öğretmenmisin ne güzeltürkçe mi ?
sen 9.sınıflara okutuyorsan ben çocuğa 8 yaşında eline verince sıkıldı tabi
Sefilleri nasıl yarım bırakırsın süper o.. hele suç ve ceza...bende 2 ciltlik versiyonu var..Kurk mantolu madonnayi da ramazanda okudum cok begendim
Sefillere basladim agir geldi biraz sonunu getiremedim
Icimizdeki seytani okudum ama cok onceden
Suc ve ceza yi okudum ama yillar oldu belki yeniden okurum eve gidince bu ikisini
Son yazdiklarini okumadim belki gidince onlari alirim
Eve gidince yeniden başlayıp okuyayim demek ki yanlış zamanda okudumSefilleri nasıl yarım bırakırsın süper o.. hele suç ve ceza...bende 2 ciltlik versiyonu var..
Orhan pamuk o kitap için en pozitif romanım diyor.. genel olarak dili çok depresif..Bende ahmet ümit hayranıyım daha yeni patasana yi bitirdim orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ama favorim polisiye
Allahimyaaa nettin neler yapiyosun kilo almissin öyle duydum dogrumuÖlüm gibi bisey oldu ama kimse ölmedi diyoya sarkida öyleyim ortim sag sayilmam ama ölü de değilim
Kitap severler sizleri bizim eve bekliyorum 10 bin tane kitap varne tarz seversin, ben Ahmet ümit hayranıyım tüm kitaplarını okudum, Ayşe kulin severim,
tarihi roman severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?