Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben var ya tam bir potterhead im kaç kere izledim bilmiyorum kitapları muhteşem ama ya.. favori filmim 3 favori kitabım 5
Tabi son kitap ve son filmin yeri çok ayrı

canım bende de var dövme de tekrar yaptırıcam dövme desenine göre sıfır acı, göbek te acımadı

bence de okumalısın bir de martı var küçük prens le yarışır bence
Martiyi gecen ay okudum evde elime gecti cok kucukken okumustum guzeldi
Ben yillar önce bi marti okudum ama o marti bu marti miydi acaba. Cocuk kitabi mi bahsettiginiz? Benimki bayagi derin anlamli biseydi cocuk okusa anlamaya calisirken kendinden gecer

Zipzip- kaptancım bişey dikkatimi çekti çok mu önemli değil aslında da

biraz önce leslie boosted yaptım 30 dak

puanına baktım dak 5

buna karşılık bölgesel mekik vs dk 4 puana geliyor
hele pilates dk 3

eliptik dak 4

bunların arasında en bebek işi leslie bütün gün leslie yap biyerin ağrımaz bile ama emin olalaım tabi leslie boosted 30 dakika olarak çıkıyor video hiç yer hareketi yok, bunun 5 puan olup jillian ve senin attığın videonun 6 puan olması

sonra eliptik gelir

en ağırı pilates bile olabilir ya da bölgesellerle aynı olmalı burada bir düzen hatası olmuş sanki

sende bi kontrol edermisin

Ben yillar önce bi marti okudum ama o marti bu marti miydi acaba. Cocuk kitabi mi bahsettiginiz? Benimki bayagi derin anlamli biseydi cocuk okusa anlamaya calisirken kendinden gecer
Bize ilk okulda okuttular sanirim ama bence daha derin kitaplar
Ayni martıdır baska marti var.mi bilmiyorum :))

aynen derin tabi küçük prens de öyle tam felsefik

aslında üstün yetenekli / zekalı çocukların gözünden anlatılan hikaye, çocuklardaki derinliği anlayamayan büyükler, sonra da sıradanlaşan çocuklar

bizde vardır eski köye yeni adet çıkartma diye , yaratıcılklarını baltalamak , merakları bastırmak

böyle işte

Ben var ya tam bir potterhead im kaç kere izledim bilmiyorum kitapları muhteşem ama ya.. favori filmim 3 favori kitabım 5
Tabi son kitap ve son filmin yeri çok ayrı
Yaaa evet kitaplari filmlerinden zaten bin kat daha güzel filme her ayrintiyi sigdiramiyolar.
Serinin sonu efsane zaten ilkokul 2'den beri takip ediyorum bitisi üzdü ama harika bi final yaptılar bi daha da onun gibi bi seri gelmez. Sanmiyorum bak yine kahırlandım
Demekki bi ben değilmişim bide her izleyisimde yeni bi ayrinti farkediyorum ilginc bi sekilde daha cok oturuyo kafamda

Duzenleriz hemen abla nasıl yapalim sen daha iyi biliyorsun kac puan diyelim nasil yapalim

Dogrudur abla tam hatirlamiyorum cok yil gecti okuyali
Kucuk prensi okuyum bugün bari merak ettim bayagi

Duzenleriz hemen abla nasıl yapalim sen daha iyi biliyorsun kac puan diyelim nasil yapalim

aslında aynı da kalabilir , burda maksat motive olmak hiç bozmayalım derse takım hiç problem değil gerçekten

bence en hafifi sırasıyla

yürüyüş
tempolu yürüyüş + leslie
yürüyüş bandı 6km ve üzeri
eliptik dak 20km ve üzeri
bölgesel
kardio videoları (senin paylaşığın jillian gibi vs )
pilates
ağırlık - kuvvet antrenmanı + plank

selensu82 canım sen ne diyorsun özellikle pilates yaptığın için fikrini almak istedim, bu sıralamada pilates en ağırlarındandır, pilateste yapılan bir mekik, standart yapılan 5 mekiğe bedeldir.
çünkü çok ağır , hissederek ve karın içerde resmen sırtına yapışık halde yaparsın ya da yapmalısın

tüm mekik hareketlerini pilates tekniğiyle yapmaya çalışırım, çok etkilidir.

benim eşim hastasıdır, ona hediye olarak tüm kitap serisini aldım, nasıl zevkli okudu, kitaplardan daha keyif aldı

ben çok takılmam ama o bayılır

Ablacim yarin eve dönüyorum insallah bir aksilik cikmazsa puanlari gelince ayarlayalim hem yeni yarışa baslamis oluruz

Ablacim yarin eve dönüyorum insallah bir aksilik cikmazsa puanlari gelince ayarlayalim hem yeni yarışa baslamis oluruz

bu hafta sonuna kadar hiç değiştirme kafalar karışmasın istersen oylamaya sun, yeni hafta yeni üyelerle ya da yeniden gelen üyelerle düzenlersin ne dersin

bende koronadan hemen önce okumuştum bayıldım yaaa
Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisim
Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.
Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha once
Disari cikmak da sıkıntı degil bir kac kitap alayim ankaraya donunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…