Hayvan çiftliginide ramazanda okudumSporticim Küçük Prens, Martı, Hayvan Çiftliği kitaplarını 9. Sınıf ogrencilerime mutlaka okuttururum. Favori kitaplarimdir benim.
Kolay gelsin canım ❤Ben gidiyom azıcık iş yapım
Ben var ya tam bir potterhead imTamam insallah izlicem en kisa sürede tesekkur ederim
Oooo damardan girdin şu an bilmek ne kelime her sahnesini ezberledim.
''Dobby sizi öldürmek istemedi sadece ağir yaralamak istedi. ''en sevdigim repliği
Yaaa masal kitaplarinin ingilizcesini de cok okurdum bi ara ben de abla. Tamam okucam inşallah♥
Maşallah hiç bahsetmiyoruz ...Hayvan çiftliginide ramazanda okudum
canım bende de var dövme de tekrar yaptırıcam dövme desenine göre sıfır acı, göbek te acımadı
bence de okumalısın bir de martı var küçük prens le yarışır bence
Ben yillar önce bi marti okudum ama o marti bu marti miydi acaba. Cocuk kitabi mi bahsettiginiz? Benimki bayagi derin anlamli biseydi cocuk okusa anlamaya calisirken kendinden gecerMartiyi gecen ay okudum evde elime gecti cok kucukken okumustum guzeldi
Ramazanda erken bırakıyordum teli evde buldugum bir kac kitabi okuyayim.dedimMaşallah hiç bahsetmiyoruz ...
Bize ilk okulda okuttular sanirim ama bence daha derin kitaplarBen yillar önce bi marti okudum ama o marti bu marti miydi acaba. Cocuk kitabi mi bahsettiginiz? Benimki bayagi derin anlamli biseydi cocuk okusa anlamaya calisirken kendinden gecer
Ben yillar önce bi marti okudum ama o marti bu marti miydi acaba. Cocuk kitabi mi bahsettiginiz? Benimki bayagi derin anlamli biseydi cocuk okusa anlamaya calisirken kendinden gecer
Yaaa evet kitaplari filmlerinden zaten bin kat daha güzel filme her ayrintiyi sigdiramiyolar.Ben var ya tam bir potterhead imkaç kere izledim bilmiyorum kitapları muhteşem ama ya.. favori filmim 3 favori kitabım 5
Tabi son kitap ve son filmin yeri çok ayrı
Duzenleriz hemen abla nasıl yapalim sen daha iyi biliyorsun kac puan diyelim nasil yapalimZipzip- kaptancım bişey dikkatimi çekti çok mu önemli değil aslında da
biraz önce leslie boosted yaptım 30 dak
puanına baktım dak 5
buna karşılık bölgesel mekik vs dk 4 puana geliyor
hele pilates dk 3
eliptik dak 4
bunların arasında en bebek işi leslie bütün gün leslie yap biyerin ağrımaz bile ama emin olalaım tabi leslie boosted 30 dakika olarak çıkıyor video hiç yer hareketi yok, bunun 5 puan olup jillian ve senin attığın videonun 6 puan olması
sonra eliptik gelir
en ağırı pilates bile olabilir ya da bölgesellerle aynı olmalı burada bir düzen hatası olmuş sanki
sende bi kontrol edermisin
Dogrudur abla tam hatirlamiyorum cok yil gecti okuyaliaynen derin tabi küçük prens de öyle tam felsefik
aslında üstün yetenekli / zekalı çocukların gözünden anlatılan hikaye, çocuklardaki derinliği anlayamayan büyükler, sonra da sıradanlaşan çocuklar
bizde vardır eski köye yeni adet çıkartma diye , yaratıcılklarını baltalamak , merakları bastırmak
böyle işte
Duzenleriz hemen abla nasıl yapalim sen daha iyi biliyorsun kac puan diyelim nasil yapalim
Yaaa evet kitaplari filmlerinden zaten bin kat daha güzel filme her ayrintiyi sigdiramiyolar.
Serinin sonu efsane zaten ilkokul 2'den beri takip ediyorum bitisi üzdü ama harika bi final yaptılar bi daha da onun gibi bi seri gelmez. Sanmiyorum bak yine kahırlandım
Demekki bi ben değilmişim bide her izleyisimde yeni bi ayrinti farkediyorum ilginc bi sekilde daha cok oturuyo kafamda
Ablacim yarin eve dönüyorum insallah bir aksilik cikmazsa puanlari gelince ayarlayalim hem yeni yarışa baslamis oluruzaslında aynı da kalabilir , burda maksat motive olmak hiç bozmayalım derse takım hiç problem değil gerçekten
bence en hafifi sırasıyla
yürüyüş
tempolu yürüyüş + leslie
yürüyüş bandı 6km ve üzeri
eliptik dak 20km ve üzeri
bölgesel
kardio videoları (senin paylaşığın jillian gibi vs )
pilates
ağırlık - kuvvet antrenmanı + plank
selensu82 canım sen ne diyorsun özellikle pilates yaptığın için fikrini almak istedim, bu sıralamada pilates en ağırlarındandır, pilateste yapılan bir mekik, standart yapılan 5 mekiğe bedeldir.
çünkü çok ağır , hissederek ve karın içerde resmen sırtına yapışık halde yaparsın ya da yapmalısın
tüm mekik hareketlerini pilates tekniğiyle yapmaya çalışırım, çok etkilidir.
Tebrik ediyorum abla en güzel hediyeyi almissinbenim eşim hastasıdır, ona hediye olarak tüm kitap serisini aldım, nasıl zevkli okudu, kitaplardan daha keyif aldı
ben çok takılmam ama o bayılır
Hayvan çiftliginide ramazanda okudum
Ablacim yarin eve dönüyorum insallah bir aksilik cikmazsa puanlari gelince ayarlayalim hem yeni yarışa baslamis oluruz
Yazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.Ramazanda erken bırakıyordum teli evde buldugum bir kac kitabi okuyayim.dedim
Bende cook begendim dedim ki niye daha once okumamisimbende koronadan hemen önce okumuştum bayıldım yaaa
Zamanim bol aslinda ablacim senden kitap onerileri alalim niye dusunmedim ki daha onceYazın inşallah zaman bulur okursun kuzum.
Okumak ihtiyaç aslında birçok huzursuzluğumuzu yeniyoruz onunla. Ben de Peyami Safa' ya başladim tekrardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?