Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O konulara girersek çıkamayız kk yada daha giremeyiz abla boşver
Baksana gülümsecim sonu deldirmelere kadar gidiyor boş verek en iyisi...
Vişneli dilinden sonra göbeğini deldirir kesin ondan sonrası nere olur abooooov
Nüfus patlar gider...gidişat hiç iyi değil....

Listeler karışıp duruyor benim bilgiler de silinmiş

Baksana gülümsecim sonu deldirmelere kadar gidiyor boş verek en iyisi...
Vişneli dilinden sonra göbeğini deldirir kesin ondan sonrası nere olur abooooov
Nüfus patlar gider...gidişat hiç iyi değil....
İşe yariyorsa bendemi deldirsem sırf nüfusu çoğaltmak için ben mıknatıs taktiririm bu defa tutsun diye

Benim salon tam klasik.. avangart bile değil.. tam oyma böyle salonda severim ama yaşam alanı modern severim
Geçen bir mobilya mağazasina gittim 3 katli o kadar guzel dosemislerki ev gibi dedim burası benim evim olsa her dakka başka bı yerde otururum hiç canım sıkılmaz muhteşemdi valla

Küçük prensi bikac ay önce aldm okumak icin okuyamadim bi herkes cok guzel diyo. Ama bi yandan cocuk kitabi ilginc bi kitap sanirim
Canım büyüklere de hitap ediyor oku bence harika bir kitap....ben ingilizcesini okumaya çalışmıştım tabi uzun sürüyor o zaman anlaya anlaya gitmeye çalıştığım için...

YaşBoyBaslangicHedefGüncel
Canfeb2816669.460.068.7
Snglmlk3616077.655.067.9
Sportie4616766.957.061.5
Madamhd3017087.370.071.4
Vişneli_turtam100.275.076.9
Eliff eylull371.5885.065.069.3
Umutdeniz498.17987.4
Gülümse 253416199.86575.7
Evvab29164815581
YaşBoyBaşlangıçHedefGuncel
Selensu8237168585254.6
Retro_hippo3117575.768
Sidelya60.8
Youlost 1677.6
Findikfaresi1271.0
Zeynolin4475.1
Fattylamb942616083.55577.7
Nidsalii2115864.35363.7
Nilar291686374.0

YasBoyBaslangicHedefGuncel
Yellowkaya
Kurabiyemusavir
Hasbeenandgone
Selensu82
Bonus
Negoo

İşe yariyorsa bendemi deldirsem sırf nüfusu çoğaltmak için ben mıknatıs taktiririm bu defa tutsun diye
Menepoza girmeden karar vermem lazım...
Benim herifin ağzındaki köprü dişlerin kenarlarında metal var dişlerini sökerim adamın iyyyy ... mıknatıs taktirmayak bence...

Acımıyor hiç ben keyifle yaptırdım ocak ayında memnunum seviyorum dövmelerimi

canım bende de var dövme de tekrar yaptırıcam dövme desenine göre sıfır acı, göbek te acımadı

Küçük prensi bikac ay önce aldm okumak icin okuyamadim bi herkes cok guzel diyo. Ama bi yandan cocuk kitabi ilginc bi kitap sanirim

bence de okumalısın bir de martı var küçük prens le yarışır bence

canım bende de var dövme de tekrar yaptırıcam dövme desenine göre sıfır acı, göbek te acımadı

bence de okumalısın bir de martı var küçük prens le yarışır bence
Sporticim Küçük Prens, Martı, Hayvan Çiftliği kitaplarını 9. Sınıf ogrencilerime mutlaka okuttururum. Favori kitaplarimdir benim.

Animasyon ama.. çizgi film gibi.. çocuklarla izledik..
Tamam insallah izlicem en kisa sürede tesekkur ederim
Harry potter bilir misin?
Oooo damardan girdin şu an bilmek ne kelime her sahnesini ezberledim.
''Dobby sizi öldürmek istemedi sadece ağir yaralamak istedi. '' en sevdigim repliği

Canım büyüklere de hitap ediyor oku bence harika bir kitap....ben ingilizcesini okumaya çalışmıştım tabi uzun sürüyor o zaman anlaya anlaya gitmeye çalıştığım için...
Yaaa masal kitaplarinin ingilizcesini de cok okurdum bi ara ben de abla. Tamam okucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…