Yaa ne kdr güzel olucak ama.. kız kapaklı olması daha iyi sen alıcaktın o tozu.. benimki de kapaklı..Bizmde vardı hepsini sattık şimdi odanın bütün duvarlarına kitaplik yaptırıyor cam kapaklı raflı bebeleri tozlanmasin diye 6 binin kanına girdiben o paraya neler alırdım
Ne oldu gıı aciktinmiGaliba ağlıyorum
Kız yemem zaten ama nasıl kokuyor sinema sanki.. o kdr isveç yaptım sonuna geldim bozamam.. hele mısır için.. ama nasıl kokuyorO kadar spor yapmissin misiri unut
Kız 1 kitaplık olmuş nere bütün oda kitaplık olmuş nere eşimde diyor sen kıymetini bilmiyorsun bunlar servet napim dedim benim işimi görmeyen servetiYaa ne kdr güzel olucak ama.. kız kapaklı olması daha iyi sen alıcaktın o tozu.. benimki de kapaklı..
1 hafta sonra hiçbirşey yokmuş gibi oluyormuş yani alışıyormuş vicut öpüşme filan daha haz veriyor diyorlar şekerim
Kıyamam yapma bunu kendineGaliba ağlıyorum
Yaa ne olur fotosunu at.. süper olucak..Kız 1 kitaplık olmuş nere bütün oda kitaplık olmuş nere eşimde diyor sen kıymetini bilmiyorsun bunlar servet napim dedim benim işimi görmeyen serveti
Mısır için değmez bozmaya daha cazip şeyler hayal et o zaman hak veririmKız yemem zaten ama nasıl kokuyor sinema sanki.. o kdr isveç yaptım sonuna geldim bozamam.. hele mısır için.. ama nasıl kokuyor
Kız ne kokular geliyo.. yaz geldi ya camlar açıldı.. hep yemek kokusu.. hepsine dayandım ama.. neyse gitti koku geçer şimdi gözüme toz kaçtıKıyamam yapma bunu kendine
Tmm söz unutursam hatirlat mutlaka bileydim burdakileride çekerdim ama şimdi hepsi kolili haldeYaa ne olur fotosunu at.. süper olucak..
Kız hayal değil kokuyo..Mısır için değmez bozmaya daha cazip şeyler hayal et o zaman hak veririm
Ben bu kismi okumadımAboww ben nere geldimben geçmişi bitirene kadar sayfa +18e döndü
Anladım koktuğunu ben canının çektiği başka biseyden bahsediyorum mısır önemsiz geldi banaKız hayal değil kokuyo..
Kız bu masum daha neler yazıldı sonra fransız mransızBen bu kismi okumadım
Kucugum daha
Bak birde orasi var okunacak gecmis bitmez
Açken ben ben değilim gülümseAnladım koktuğunu ben canının çektiği başka biseyden bahsediyorum mısır önemsiz geldi bana
Varlıkta yokluk çekmekte ne bileyim Allah yardımcın olsunAçken ben ben değilim gülümse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?