selam kızlar ben geldim nasılsınız..ben çok yorgun ve bitkinim hastaneden geliyorum kafamçokkarıştı bahsettimmi bilmiyorum 2 aydır aralıksız devam eden kanamalarım vardı artık kan kaybından düşüp kalcam biyerde kaydirigubbakcemile3 nihayet bugün cesaretimi toplayıp gittim,ultrasonda baktı doktor rahimde hiç bişey yokmuş çok şükür :Saruboceq: spiralin çıkma zamanı gelmiş o yapıyo olabilir dedi bende çıkarttırdım :1ninca: kan tahlili yaptırdı cumaya alıcam sonuçları,tabi bu arada tüm savunma mekanizmam devre dışı kaydirigubbakcemile3 9 senedir spiral kullanıyodum şimdi napıcam bakalım eşimin eline büyük bi fırsat geçicek delikafaduldenyıllardır 2.bebek baskısına maruz kalıyodum heran bişeyler olabilir ama ben hazır hissetmiyorum kendimi:1ninca:
bu arada şekerkız hoşgeldin canım aramızaolumunekankayizsmile Şeniz bizim takımımızı çok seviceksin en cana yakın takım kimmm :lepi: tabiki 6.takım kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
canımcım geçmiş olsun...boşuna 2 ay kendine eziyet etmişin yumukum,ciddi bişi çıkmamasına sevindim ...dikkat et kendine,bol bol dinlenmene bakopuyorumnanaktan canım
bebek konusundada eşin haklı gibi be yumukum,kızın la arasında çokta yaş farkı olmasın,ama tabi sen alıştın rahatlığa dimii gözün yemiyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
selam kıslar nasılsınız denemeden geldim berbat gecti resmen sanki bunca emek bosa gibi off nese önümüze bakmak lazım sizde keyifler nasıl
kızlar nerelerdesiniz...2 gündür pek bi sessiz topik...
elifim sende yoğunsun galiba,göremiyorum seni
kızlar nerelerdesiniz...2 gündür pek bi sessiz topik...
elifim sende yoğunsun galiba,göremiyorum seni
ben buralardayım kirazım . ara ara bakıyorum kimsecikler yok ...
[B]aynen bende öle nazlım bakıyorum ara ara kimseler yok...,sıkıldım ya iyice...hiçibişi yapmak gelmiyo içimden,aslında yapılacak o kadar iş var ama bende hiç hal yok,eve gidip uyuyasım var..mirmirmirmirmirmirmirmir[/B]
selam kıslar ..
sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...
sizler nasılsınız ...?
kıslar bu şikayetler herkeste var bendede var .. havalardan çok bunaltıyor hiç bişi yapasın yok ..[B]aynen bende öle nazlım bakıyorum ara ara kimseler yok...,sıkıldım ya iyice...hiçibişi yapmak gelmiyo içimden,aslında yapılacak o kadar iş var ama bende hiç hal yok,eve gidip uyuyasım var..mirmirmirmirmirmirmirmir[/B]
selam kıslar ..
sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...
sizler nasılsınız ...?
turkbayragiturkbayragicanlar ben çıkıyorum bu sıcaklar başladıya bende uyku hak getire ben sıcakta uyuyamam hiç bol bol da halsiz olurum ya hayırlısı bakalım nasıl atlatıcaksak bu havaları bu arada dualarınızı hem askerlerimizin selameti için hemde ihh gemisindeki türk ve müslüman kardeşlerimz için esirgemeyin. terörün her türlüsünü lanetliyoruzturkbayragi
herkeslere hayırlı geceleropuyorumnanaktan
gözdem geçmiş olsun opuyorumnanaktanGünaydın canlarım, tahlillerimi yaptırdım mafoldumben maalesef kansızlık olduğunu söyledi doktor, fosfor ve vitamin eksikliği de yapmış bu derece hızlı kilo vermem, özellikle kansızlık durumu beni çok şaşırttı çünkü daha önceki tahlillerimde bayağı kanlı canlı olduğum söyleniyordu doktorlar tarafından, kansızlık için ilaç, fosfor ve vitamin eksikliği içinde ek vitamin takviyesi verdi doktor, diyet yapmayı bırakıp, normal ve sağlıklı beslenmem gerektiğini söyledi, yani en az bir üç ay dinlenmek istiyorum, yine buralarda olacağım hergün hatta, kilo alıpta dönmem inşallah ta, ben listeden bir süre çıkmak istiyorum kızlar, korkmaya başladım, mesela cumartesi regl olmam gerekirken olamadım hala üstelik benim bir gün bile şaşmazdı, hep buralarda olayım ama listede olmayayım bir kaç ay canlarım olurmu, kendimi kötü hissediyorum, halsizlik had safhada, biraz vücudumu dinlendirmeye ihtiyacım var, bir kaç hafta sonrada 15 günlüğüne tatile gideceğim, daha bir güç toplarım inşallah, bol bol siyah üzüm çekirdekli yemem gerekmiş, pekmezde aynı şekilde. Çok canım sıkıldı bu duruma mafoldumben Ama allahıma şükür ciddi bir sağlık problemim yok, bunlar ne ki devede kulak, rabbim kötülerinden sakınsın, hepinizin anlayışla karşılayacağına eminim, ama bana şimdilik biraz müsade olurmu, zaten hergün gene başlıkta olacağım sizlerle opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
gel bende seni öpem püsküütüm ..Şenizaebenimmmmmm Şeniz
öyle bi'öpmek geldi içimden.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?