Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kıslar nasılsınız denemeden geldim berbat gecti resmen sanki bunca emek bosa gibi off nese önümüze bakmak lazım sizde keyifler nasıl

canımcım geçmiş olsun...boşuna 2 ay kendine eziyet etmişin yumukum,ciddi bişi çıkmamasına sevindim ...dikkat et kendine,bol bol dinlenmene bakopuyorumnanaktan canım

bebek konusundada eşin haklı gibi be yumukum,kızın la arasında çokta yaş farkı olmasın,ama tabi sen alıştın rahatlığa dimii gözün yemiyoookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

off off aynen öyle kirazım hiç yemiyo totiş valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hele bugün hastanede bebekleri gördükçe viyak viyak her biri biyerden bağırıyo ben rahata çok alıştım yaw hiç gözüm kesmiyo napıcam ben boshayallersmile

selam kıslar nasılsınız denemeden geldim berbat gecti resmen sanki bunca emek bosa gibi off nese önümüze bakmak lazım sizde keyifler nasıl

canım bozma moralini dediğin gibi önüne bak aynen devam inş. umduğun gibi bir sonuç gelmez ki denemeymiş önemli olan asıl sınav :teselli:

Merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okudum geldim.
aebenin kuızı hastaymış,umarım iyileşmiştir.geçmiş olsun canım şimdiden.
hoşgeldin şeker kızyerimseniben
buraya gelipde kilo vermeyen yok.
simoşum geçmiş olsun bitanem.:teselli:
nazarmı değdi sana.ama biraz hızlı kilo verdin galiba.kendine iyi bak canım
yumukum geçmiş olsun canım.

kızlar nerelerdesiniz...2 gündür pek bi sessiz topik...

elifim sende yoğunsun galiba,göremiyorum seni

kızlar nerelerdesiniz...2 gündür pek bi sessiz topik...

elifim sende yoğunsun galiba,göremiyorum seni

malum kirazım ay başı

bi de patron ben gelmeden geliyor ,ben gidiyorum hala burda akannehir

ara ara kaçamak göz atıyorum size

pers prensini izleyen var mı kızlar?

yarın arkadaşla gidicez de

ben buralardayım kirazım . ara ara bakıyorum kimsecikler yok ...

[B]aynen bende öle nazlım bakıyorum ara ara kimseler yok...,sıkıldım ya iyice...hiçibişi yapmak gelmiyo içimden,aslında yapılacak o kadar iş var ama bende hiç hal yok,eve gidip uyuyasım var..mirmirmirmirmirmirmirmir[/B]

selam kıslar ..

sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...

sizler nasılsınız ...?

bende iş yok malesef uykum geldi iyice . canımda sıkıldı akşam olsada gitsem

selam kıslar ..

sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...

sizler nasılsınız ...?

geçmiş olsun ablam . biz iyiyiz ablam kızınını iğleşmiş olmasına sevindim .

kıslar bu şikayetler herkeste var bendede var .. havalardan çok bunaltıyor hiç bişi yapasın yok ..
bide bende uykusuzluk var dün eşimin ucagıda rotar yaptı gece yattıgım 4 tü.mirmirmirmir

selam kıslar ..

sizler nasılsınız ...?

hoşgeldin aebenim.opuyorumnanaktan..tekrar geçmiş olsun canım..özledik valla seniŞenizŞeniz,yerin çok belli oluyo,topik öksüz kaldı sanki:1hug:

turkbayragiturkbayragi
gözdem geçmiş olsun opuyorumnanaktan
canım benim sen bu hafalarda çok kilo verdin ondan sarsıldın birde şu 2 haftada bikaç gün meyve sebzeli gün yaptın diger menülerin gayet iyiydi .:uhm:menülerinde zaten saglıgın acışından gayet yeterli. hızlı giitginden olsa gerek .bilmiyorumkismile
ama bence diyeti iyce boşlama sana bu kan yapmazki :umursamaz:dengeli beslen bence suramında dedigi gibi şekerli hamurlu gidalar kan deyil ancak kilo yapar .a.s
dr verdigi beslenme varsa uygula yoksa . abartmadan her şeyden ye ama bence tatlı ve hamur işlarinden uzakdur .lmaz:bak ne güçlüklerle verdin hepsini bı çırpıda geri alma derim ben yoksa ne anlamı kalır bunca mucadelenin ...
sütünü ,meyveni ,etini. sebzeni kuru üzmünü pekmezini ye aradabir küçük tatlıda .ama salma derim ben .opuyorumnanaktan

sultanım üzüldüm güzelim ama daha sonuç beli deyil hemen üzülme .

şekerkız hoş geldin ...
takıma bir yüz güzeli dahakaydirigubbakcemile36. takımın tüm hatunlarının yüzü çok güzelye sanki seçipte alıyoruz takıma .kaydirigubbakcemile3

liliş ablam oglan geliyormuş hadi gözün aydın ..zemuszemus

kirazım bakayım kızıl saçlarına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…