Originali demek ki hippocum. ..baş yapıt mükemmel bir roman.Sefilleri nasıl yarım bırakırsın süper o.. hele suç ve ceza...bende 2 ciltlik versiyonu var..
Keşke gitse de sen haklı çıksan. 59 kiloya düştüm gitmedi. Hem de jillian falan yapıyordum ben ama toplanmadi. Şimdi her gün senin dediğin karın egzersizine başladım, hem de yine karın ağırlıklı pilates yapıyorum 30 dakika. Hiç aksatmadan yapacağım. İnşallah işe yarar.
Senin ilk foton gibi görünüyor benimki de, umut olsun gerçekten. Artık inanarak yapacağım sporumu inşallah dümdüz olur. Bu arada maşallah diyorum nazar değmesin, çok iyi olmuşsun.
İnşallah agustossta da iki düğün var ya off napcaz bilmem. Biri cok yakin degil dugun salonlarina kisitlama geldiya belki bizi cagirmazlar diye ümitliyim ama bakalimAmannn sen bak derslerine sonrasinda zaten burdasin amaa çokta alirsan eyvah eyvah
Tamam canımSıkıntı yapmıyorum kuzum çünkü kendime özel bir şey pişiriyorum haftaya toparlarım zaten
Naptın bacım sen ne yedin o kadarBacım an itibari ile 84.1 bu düşmüş halim bu arada
Anam boyna birilerini çagriyolar burasi teksasa döndü
Yok o zaten çok zayıf ben selam vermek için şeyettimAnam boyna birilerini çagriyolar burasi teksasa döndü
Afiyet olsun canim guzel menun,dolma pirinç sanirim fazla yememissin gerci yuruyuslede atmissindir,persembeyide hafif geçir cumaya tarti yüzünü guldursun
Teşekkürler canım . Dolmayı hep pirinçli severim ama bulgur+pirinç karışık yaptım. Aynen bugünde hafif geçiyor
Evet canım sonradan farkettim . Bugün öyle yaptım. Aç karnına gittim sporumu yaptım geldikten 2 saat sonra kahvaltı yaptımTempolu yürüyüşten 2 saat sonra birşey yiye bilirsin canım arada iki saat olması lazım afiyet olsun menü çok güzel
Valla tam koy kizi oldum ayagima lastik ayakkabılari da giydimİyi geceler kaptanim tatlı uykular tam köy kızı oldun he sabah 7 akşam 22
Üye Adı | Cumartesi | pazar | Pazartesi | sali | carsamba | Persembe | cuma |
E Elif_Eylul | 750 | 240 | 450 | 960 | |||
| 662 | 400 | 494 | 662 | 212 | ||
| 200 | 164 | 232 | 150 | |||
| 565 | 270 | 420 | 270 | 490 | ||
| 135 | 235.5 | 60 | 187 | |||
| 93 | 195 | 146.5 | 164 | 198 | ||
| 255 | 375 | 275 | 150 | 165 | ||
H hasbeenandgone | 66 | 45 | 75 | 165 | 60 | ||
| 150 | 150 | 150 | 150 | 150 | ||
N Nidsalii | 310 | 175 | 500 | 540 | 630 | ||
@Negoo | 75 | 105 | 120 | 210 | 142 | ||
| 225 | 120 | 240 | 159 | |||
| 90 | 194 | 119 | 195 | 244 | ||
A Adaadanananana | 210 | 225 | |||||
| 300 | 255 | |||||
| 396 | 262 | |||||
| 90 | ||||||
E Evvab | 180 | 180 | |||||
Ne kadar güzelll bende çok istiyorum öyle kitaplarKitap severler sizleri bizim eve bekliyorum 10 bin tane kitap var
Şükürler olsun bitirmissinTum geçmişler bitti spor tablosunuda yaptim
Bende kısır yedim şişkinliği düşünmedenSpor ve su süper. Bulgur inşallah yarına sende şişkinlik yapmaz ortim. Gerçi annelerden kilo bildirimi yapabilir misin bilmiyorum
Ben de sadece 3 gündür pilates yapıyorum, daha önce hiç yapmamıştım. Sen diyene kadar puanlar konusunda düşünmemiştim ama haklısın. Pilates gerçekten çok zorluyor. Ben leslieyi hep ısınmak için kullandım, boosted olanı bile. Hareketli diye o puanı vermiştik zamanında ama pilates daha can yakıcı.aslında aynı da kalabilir , burda maksat motive olmak hiç bozmayalım derse takım hiç problem değil gerçekten
bence en hafifi sırasıyla
yürüyüş
tempolu yürüyüş + leslie
yürüyüş bandı 6km ve üzeri
eliptik dak 20km ve üzeri
bölgesel
kardio videoları (senin paylaşığın jillian gibi vs )
pilates
ağırlık - kuvvet antrenmanı + plank
selensu82 canım sen ne diyorsun özellikle pilates yaptığın için fikrini almak istedim, bu sıralamada pilates en ağırlarındandır, pilateste yapılan bir mekik, standart yapılan 5 mekiğe bedeldir.
çünkü çok ağır , hissederek ve karın içerde resmen sırtına yapışık halde yaparsın ya da yapmalısın
tüm mekik hareketlerini pilates tekniğiyle yapmaya çalışırım, çok etkilidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?