İşin zor akşama gelirsin
Buda aynı bitirecem bakalım sonra kırmızı sacli kadin var sıradaOrhan pamuk o kitap için en pozitif romanım diyor.. genel olarak dili çok depresif..
Herkes dağıldı merak etme azkalmişAkşama gelebilirsem yine iyiOku oku hala 10 sayfadan aşağa düşemedim
Bacım an itibari ile 84.1 bu düşmüş halim bu arada
Lise de okumuştum sefilleriEve gidince yeniden başlayıp okuyayim demek ki yanlış zamanda okudum
Patasana çok güzeldi, bende polisiye severimBende ahmet ümit hayranıyım daha yeni patasana yi bitirdim orhan pamuk benim adım kırmızı okuyorum ama favorim polisiye
Yarın sabah tartı var kafanı dağıtıyım göreceğin eksileri düşün burdaki havanı düşün , canfeb e karşı mağrur duruşunu düşünKız ne kokular geliyo.. yaz geldi ya camlar açıldı.. hep yemek kokusu.. hepsine dayandım ama.. neyse gitti koku geçer şimdi gözüme toz kaçtı
Eşin haklı susKız 1 kitaplık olmuş nere bütün oda kitaplık olmuş nere eşimde diyor sen kıymetini bilmiyorsun bunlar servet napim dedim benim işimi görmeyen serveti
Spor ve su süper. Bulgur inşallah yarına sende şişkinlik yapmaz ortim. Gerçi annelerden kilo bildirimi yapabilir misin bilmiyorumMenümü yazamamıştım
3 haziran
Peynir
1 yumurta
Yeşil zeytin
Domates salatalık
Yeşillik
Çökelek
13.30
Yarım tabak kısır
Domates salatalık
18.00
Et sote salata yoğurt
Su 3.250
Spor 50 dk kondisyon bisikleti
150p
Zipzip- H hasbeenandgone
Evet canım saat yerine adet zannettim ben.Baya yedim haşlama yemek baya yedim ama
Acaba patlıcan 2 gibi duruyor diye mi öyle dusundun saat 2 de 1 koz patlıcan olacak o
Kız sen niye arada bana ablayı sıkıştırıyosunHergun ariyirlar abla esimi abi bak sakin haber vermeden tasinma bizide çağır tek başına bişey taşıma hepimiz bir oluruz taşırız yengemde bize yemek yapar rüşvet istiyorlar aliskinlar çünkü yemeğe gelirler çaya gelirler geçen yillarda iftara geldiler
Keşke gitse de sen haklı çıksan. 59 kiloya düştüm gitmedi. Hem de jillian falan yapıyordum ben ama toplanmadi. Şimdi her gün senin dediğin karın egzersizine başladım, hem de yine karın ağırlıklı pilates yapıyorum 30 dakika. Hiç aksatmadan yapacağım. İnşallah işe yarar.Görüce bakalım gülümsecim. Şöyleyim böyleyim dedi , hepimiz burdayız
Sana 6 hafta veriyorum , bu kadar zamanın var, ayıptır söylemesi 6. Haftada mezun olucamda
Kolay gelsin
Patlıcan kabak pişirme şeklini sevdim
Şahane bir başlangıç güzel, devamını beklerim
Benimki armut aslında amaaaa ben göğüs omuz çalışarak birde duble dolgulu sütyen kullanarak kum saatine çeviriyorum aniden
İsveç sonrası narin bir kum saati bekliyor bizi
Çok sabırsızsınız arkadaşlar kilo vermeden karın gitmez , sarkık dediğiniz karın gider iddia ediyorum gider, özel ilgilenicem sizinle ispat edicem 6 ay lazım bana yılbaşına kalmaz gider hatta taş olur 46 yaşında bende gidiyosa sizde hayli hayli gider o kadar
Cok bilmiyorum abla ordan burdan duydugum kadariylaVaay bilirmisin şarkıyı , söyleyeni çok severim
Ortim aldim mi bilmiyorum tartılmadim sabit tutmaya calisiyorum su an ama bi caban var mi dersen yok acikcasi. Çünkü sinava 90 gun kaldi artik son demler gücüm yok bide bogazimi tutmayaAllahimyaaa nettin neler yapiyosun kilo almissin öyle duydum dogrumu
Senin ilk foton gibi görünüyor benimki de, umut olsun gerçekten. Artık inanarak yapacağım sporumu inşallah dümdüz olur. Bu arada maşallah diyorum nazar değmesin, çok iyi olmuşsun.Nego sonngulen
Size foto koydum moral olsun sarkan karın kalmaz önce kendinizi beyninizde inandırın
Eki Görüntüle 2644260 Eki Görüntüle 2644261
Sıkıntı yapmıyorum kuzum çünkü kendime özel bir şey pişiriyorum haftaya toparlarım zatenSpor ve su süper. Bulgur inşallah yarına sende şişkinlik yapmaz ortim. Gerçi annelerden kilo bildirimi yapabilir misin bilmiyorum
Amannn sen bak derslerine sonrasinda zaten burdasin amaa çokta alirsan eyvah eyvahCok bilmiyorum abla ordan burdan duydugum kadariyla
Ortim aldim mi bilmiyorum tartılmadim sabit tutmaya calisiyorum su an ama bi caban var mi dersen yok acikcasi. Çünkü sinava 90 gun kaldi artik son demler gücüm yok bide bogazimi tutmayayeterince stresliyim bi keyfim olarak soru cozerken kahve püskevit var ondan da vazgecemiyorum
Beyoğlu rapsodisi kırlangıç çığlığı beyoglunun en yakisikli abisi illaki komser nevzat tabikiPatasana çok güzeldi, bende polisiye severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?