Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En sevdiğim yazar İskender Pala, şimdi İtiraf kitabını okuyorum.
Genel de polisiye ve tarih severim.
Tess Geritsen ve John Verdon kitaplarını seviyorum, ikisinin de az kaldı okuyacağım kitapları.

Kız ne kokular geliyo.. yaz geldi ya camlar açıldı.. hep yemek kokusu.. hepsine dayandım ama.. neyse gitti koku geçer şimdi gözüme toz kaçtı
Yarın sabah tartı var kafanı dağıtıyım göreceğin eksileri düşün burdaki havanı düşün , canfeb e karşı mağrur duruşunu düşün

Kız 1 kitaplık olmuş nere bütün oda kitaplık olmuş nere eşimde diyor sen kıymetini bilmiyorsun bunlar servet napim dedim benim işimi görmeyen serveti
Eşin haklı sus
Şimdiye kadar okuduğum kitapların hepsini almış olsaydım binleri geçerdi benim de kıymetli kitaplarım

Spor ve su süper. Bulgur inşallah yarına sende şişkinlik yapmaz ortim. Gerçi annelerden kilo bildirimi yapabilir misin bilmiyorum

Kız sen niye arada bana ablayı sıkıştırıyosun nerde kaldı ektim, canım lafları ben de benim öğrencilere kısır börek falan yapardım.

Keşke gitse de sen haklı çıksan. 59 kiloya düştüm gitmedi. Hem de jillian falan yapıyordum ben ama toplanmadi. Şimdi her gün senin dediğin karın egzersizine başladım, hem de yine karın ağırlıklı pilates yapıyorum 30 dakika. Hiç aksatmadan yapacağım. İnşallah işe yarar.

Vaay bilirmisin şarkıyı , söyleyeni çok severim
Cok bilmiyorum abla ordan burdan duydugum kadariyla
Allahimyaaa nettin neler yapiyosun kilo almissin öyle duydum dogrumu
Ortim aldim mi bilmiyorum tartılmadim sabit tutmaya calisiyorum su an ama bi caban var mi dersen yok acikcasi. Çünkü sinava 90 gun kaldi artik son demler gücüm yok bide bogazimi tutmaya yeterince stresliyim bi keyfim olarak soru cozerken kahve püskevit var ondan da vazgecemiyorum

Amannn sen bak derslerine sonrasinda zaten burdasin amaa çokta alirsan eyvah eyvah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…