Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben oğlumun okulunun kitap seti içinden çıkan bir kitabı çok beğendim ve yazarın diğer kitaplarına baktım. Oğlumun acayip hosuna gitti. Şimdi diğer kitaplarını da alacağız. Normalde bizimki de hikaye kitabı okumayı çok sevmiyor.

Herkese merhabalar
Kahvaltı 10:00
.2 adet haşlanmış yumurta(üzeri yoğurtlu), 2 dilim peynir,7 zeytin, 1 domates,1 salatalık.
Ara 12:00
.Yeşil çay
Ara 14:30
.1 yemek tabağı kiraz
Akşam yemegi 17:30
.şehriye çorbasi, 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 salata kasesi semizotu salatasi, 2 orta boy patlicandan karnıyarık ve ayran
Egzersizler
. 1 saat yürüyüş 1 saat eliptik bisiklet
Yürüyüş 60 puan, eliptik bisiklet 240 puan toplam 300

3 Haziran Çarşamba

Sahur
5 hurma
1 kase yoğurt

İftar
4 köfte
Söğüş salata
1 kase yoğurt
1 d ekmek

Su 1.5lt civarı

6bin adım = 90p
600 zıpzıp = 75p Zipzip-
Afiyet olsun canım çok hafif gecirmissin. Sporun da güzel.
Afiyet olsun canım, soda harici çok güzel bir menü. Suyun da çok iyi.
Afiyet olsun canım, dondurma hiç iyi olmamış o arada. Adımların çok güzel.
Afiyet olsun canım güzel menü, spor muhteşem.
Afiyet olsun canım, diyetisyen menüsü olunca diyecek bişey yok, normalde bu ekemge fazla derdim tabiki. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.
Afiyet olsun canım spor muhteşem.
3 haziran çarşamba sporum : 9500 adım = 142 puan

Zipzip-
Maşallah canım çok güzel adım atıyorsun.
Afiyet olsun canım çok güzel menü ve su.
Afiyet olsun güzel menü canım.
Afiyet olsun canım, menü su ve spor güzel olmuş.
Afiyet olsun canım, sanırım henüz listede değilsin, Perşembe için bulgur iyi olmamış ama menü iyi.
Afiyet olsun canım, öncelikle 1 tabak kiraz fazla geldi bana. Onun haricinde akşam hem şehriye çorbası hem iki dilim ekmek olmamış, aynı zamanda çeşit ve miktarlar biraz fazla olunca geneli de abartmış gibi olmuşsun.

En sevdiğim yazar İskender Pala, şimdi İtiraf kitabını okuyorum.
Genel de polisiye ve tarih severim.
Tess Geritsen ve John Verdon kitaplarını seviyorum, ikisinin de az kaldı okuyacağım kitapları.

John verdon okudum ben daha sonra sherlock holmes okuyunca bu bişey değilmiş dedim

Afiyet olsun canim,aksam banada fazla geldi corba yediysen ekmek yemeseydin keske yedin 2dilim olmasaydi bari,2karniyarik ayran salata yeterliydi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…