Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin aebenim.opuyorumnanaktan..tekrar geçmiş olsun canım..özledik valla seniŞenizŞeniz,yerin çok belli oluyo,topik öksüz kaldı sanki:1hug:
ben yokken astınız takımı dimi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
vallahi sopam yetişmiyor ev bebeler derken hiçç boş elim kalmıyor .:roflol:ya deyilse sizlere sopa sallamak hobim biliyorsunuz .:roflol::roflol:

Hoş bulduk kızlarrrr çoook sağolun vercez tabiii bunları biz aldık biz vercez.Sizler mikemmmelsinizz yaaaa
tekrar hoş geldin şekerkız ..opuyorumnanaktan

canım başka takımdamıydın nicin yabancı gelmedi sanki...:1hug:

kıslar khenayı görmedim gelmedimi hiç deneme haftasındaydı ??
yumukum kirazım bu hafta listeye giriyorsunuz dimi fıstıklar ?

Bir sürü arkadaşımız da varmış... Kusura bakmayın kızlar..
Bunlar da sizlere.. a.s. a.s. a.s.

yok ablam khenna hiç gelmedi . şekerkız 14. takımda sanırım ablam . orda canı sıkılıyormuş bizim takım daha hareketli diye buraya geldi .

Benim canım sıkılıyor.. Lütfen başımı okşar mısın? :1hug:
kaydirigubbakcemile3bak püskütüm buna etkili bir yöntem bulamdım henüz :roflol::roflol:ama gende okşayım yaf ...:teselli::teselli:Şeniz
nasılsın yüregi güzel, kendi güzel püskütüm ?.opuyorumnanaktan
bazan bakıyorum 2. takıma .güzel gidiyorsun .. listeler misteler hazırlanmış 2. takıma .. anaaa bizim başımız kelmi?:roflol:

Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Bilemem aebenim.. Beni alın diye çırpındım ortalıkta sizden gel diyen olmadı..
Çağırsaydınız size de yapardım listeler abeşeker :)))

haklısın kirazcım ama ben akşam saat 6 dan sonra sadece meyve yiyorum bak bugün de yapamadım kahvaltıı ((( akannehir öğlen yemeği yicem ama ne yapsam kiii :bbo:
hoşgeldin şekerkız aramıza
bende görmek istiyorum resmini arkadaşlık teklif edicem sana kabul edersen:)

geçmiş ıolsun fıstığım
demek spirali çıkarttırdın
ay ben korkuyom ondan acımıyomuuueyvahedigeldismile
bu arada doğur kız bitane tekmi klaıcak kızın
aralarındaki yaş farkını açma bence
bende bebek viyaklamasından soğurdum bebiş fikrinden ama biliyon insanın kendibebesi öle olmuyo

selam kıslar ..

sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...

sizler nasılsınız ...?

ben yokken astınız takımı dimi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
vallahi sopam yetişmiyor ev bebeler derken hiçç boş elim kalmıyor .:roflol:ya deyilse sizlere sopa sallamak hobim biliyorsunuz .:roflol::roflol:
geçmiş olsun ablacım
kız iyileşti oğlan hastalandı demek
tüh yaa
fatih 4 yaşında oldu amelyiyat
o zamandan beride pek hastalanmaz
ondan öncw 15 günde bir antibiyotik :bbo:

Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..

püsskütüm ben görene kadar 2. takımdan çağırdılar seni . ilk çağıran takıma gidicem yazmışsın biz geç kaldık . önceden çıtlatsaydın tekrar takımlara girmek istediğini kapardık seni hemen

Adaletli olacam diye abartıyorum sanırım bazen.. :kedi:
ahhhhhh seninası kaçırdık zaten şaşırıpkalıyom kendimize:mymeka:
sırnaşık şeysırnaşık şeyŞeniz

aebenim takımı çökertmiceksem ben gireyim diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

3 tencere dolma yaptım
yarın okulda piknik var sabahın 8inde oraya gidicezakannehir
3 tencerenin 1 tenceresi bizimdi ve yandı (((
inşallah kurtarabilirim dolmacıklarımı
ben ne yiicem yaa sabah
poffffff
ne yesem
1 dilim börek ,1 tane dolma,bi kek, kısır felannnnnnnnnnn

Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
ohaoldumsmileohaoldumsmilepc bozulmuştu ya deyilse kaçırırmıydım seni azizim .olumunekankayizsmile
hiç çıtlatmadım ama haftalar önce kilo adım dönecegim dedim ama askıda kadı bi süre .sonra okudum başvru tapigini ama geç kalmışım . amaolsun püskütüm 2. takımda tüm takımlarda bizden onlarıda toplayacak biri lazımdi .seviniyorum 2. takımdaki arkadaşlarım adına .yerimseniben

listede içinde yormayalım seni (verdigim gr çıklarla kimseye madara olmaya niyetim yok dermişim .):roflol:
. bunca işinin arsında .müjde ar'ım benim .pardon E. şıkkım kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım Şeniz

. bunca işinin arsında .müjde ar'ım benim .pardon E. şıkkım kaydirigubbakcemile3

Ben nasıl bilirim geleceğim kişiyi? İşte budur.. :1hug:
İç iç kudur.. Yok bu olmadı buraya.. Gül gül kudur..
E şıkkın öper seni yanacıklarından..

Ve diğer arkadaşlarımı da öpüyorum bittabii.. İyi olunuz, sağlıklı olunuz.. Hoşça kalınız.. a.s.

aebenim takımı çökertmiceksem ben gireyim diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanhep 1.mi olcacagız kirazım ,arada birde sondan 1. olalım dimi .a.sdiger takılara bazan yol açmak gerek .yerimseniben
börek, dolma, kek kısır hı maytapppppppp.. maytap geçme bizimle ....lülülülülülü
sen ha kaydirigubbakcemile32. aşamayı esmi geçtin direk 3. aşamadan baladın yoksa benmi kaçırdım .... en son biraktıgımda baklava yiyordun .ayran arası .ohaoldumsmile:roflol:
Hoşgeldin canım Şeniz
gözdem nasılsın fıstıkım iyicemisin ?.:1hug:

Teşekkür ederim ablacığım, bir kaç ay duracağım , bir 3 ay kadar mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…