ben yokken astınız takımı dimi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3hoşgeldin aebenim.opuyorumnanaktan..tekrar geçmiş olsun canım..özledik valla seniŞenizŞeniz,yerin çok belli oluyo,topik öksüz kaldı sanki:1hug:
gel bende seni öpem püsküütüm ..Şeniz
seni 6. takım sayfalarında görmek ne güzel ,hoşgeldin ..:1hug:
tekrar hoş geldin şekerkız ..opuyorumnanaktanHoş bulduk kızlarrrr çoook sağolun vercez tabiii bunları biz aldık biz vercez.Sizler mikemmmelsinizz yaaaa
tekrar hoş geldin şekerkız ..opuyorumnanaktan
canım başka takımdamıydın nicin yabancı gelmedi sanki...:1hug:
kıslar khenayı görmedim gelmedimi hiç deneme haftasındaydı ??
yumukum kirazım bu hafta listeye giriyorsunuz dimi fıstıklar ?
kaydirigubbakcemile3bak püskütüm buna etkili bir yöntem bulamdım henüz :roflol::roflol:ama gende okşayım yaf ...:teselli::teselli:ŞenizBenim canım sıkılıyor.. Lütfen başımı okşar mısın? :1hug:
kaydirigubbakcemile3bak püskütüm buna etkili bir yöntem bulamdım henüz :roflol::roflol:ama gende okşayım yaf ...:teselli::teselli:Şeniz
nasılsın yüregi güzel, kendi güzel püskütüm ?.opuyorumnanaktan
bazan bakıyorum 2. takıma .güzel gidiyorsun .. listeler misteler hazırlanmış 2. takıma .. anaaa bizim başımız kelmi?:roflol:
hoşgeldin şekerkız aramızahaklısın kirazcım ama ben akşam saat 6 dan sonra sadece meyve yiyorum bak bugün de yapamadım kahvaltıı((( akannehir öğlen yemeği yicem ama ne yapsam kiii :bbo:
geçmiş ıolsun fıstığımselam kızlar ben geldim nasılsınız..ben çok yorgun ve bitkinim hastaneden geliyorum kafamçokkarıştı bahsettimmi bilmiyorum 2 aydır aralıksız devam eden kanamalarım vardı artık kan kaybından düşüp kalcam biyerde kaydirigubbakcemile3 nihayet bugün cesaretimi toplayıp gittim,ultrasonda baktı doktor rahimde hiç bişey yokmuş çok şükür :Saruboceq: spiralin çıkma zamanı gelmiş o yapıyo olabilir dedi bende çıkarttırdım :1ninca: kan tahlili yaptırdı cumaya alıcam sonuçları,tabi bu arada tüm savunma mekanizmam devre dışı kaydirigubbakcemile3 9 senedir spiral kullanıyodum şimdi napıcam bakalım eşimin eline büyük bi fırsat geçicek delikafaduldenyıllardır 2.bebek baskısına maruz kalıyodum heran bişeyler olabilir ama ben hazır hissetmiyorum kendimi:1ninca:
bu arada şekerkız hoşgeldin canım aramızaolumunekankayizsmile Şeniz bizim takımımızı çok seviceksin en cana yakın takım kimmm :lepi: tabiki 6.takım kaydirigubbakcemile5 zemuszemus
selam kıslar ..
sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...
sizler nasılsınız ...?
geçmiş olsun ablacımben yokken astınız takımı dimi.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
vallahi sopam yetişmiyor ev bebeler derken hiçç boş elim kalmıyor .:roflol:ya deyilse sizlere sopa sallamak hobim biliyorsunuz .:roflol::roflol:
Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Bilemem aebenim.. Beni alın diye çırpındım ortalıkta sizden gel diyen olmadı..
Çağırsaydınız size de yapardım listeler abeşeker :)))
Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Adaletli olacam diye abartıyorum sanırım bazen.. :kedi:püsskütüm ben görene kadar 2. takımdan çağırdılar seni . ilk çağıran takıma gidicem yazmışsın biz geç kaldık . önceden çıtlatsaydın tekrar takımlara girmek istediğini kapardık seni hemen
sırnaşık şeysırnaşık şeyŞenizahhhhhh seninası kaçırdık zaten şaşırıpkalıyom kendimize:mymeka:
tekrar hoş geldin şekerkız ..opuyorumnanaktan
canım başka takımdamıydın nicin yabancı gelmedi sanki...:1hug:
kıslar khenayı görmedim gelmedimi hiç deneme haftasındaydı ??
yumukum kirazım bu hafta listeye giriyorsunuz dimi fıstıklar ?
ohaoldumsmileohaoldumsmilepc bozulmuştu ya deyilse kaçırırmıydım seni azizim .olumunekankayizsmileCevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Günaydınnn kızlar hepinize çook teşekkür ederimm beni aranıza aldığınız içinn sizin gibi sevgi dolu insanlara çook ihityacım varr evimin altında dükkanımız var mağaza giyim sürekli burdayım kışın otur otur aldım kilolarıı.Şimdi verme çabasındayızz.Her sabah kalkar kalkmaz 40 dk lık tempolu yürüyüşümü yapıyorum geliyorum yeşil çayımı içiyorumm kahvaltı alışkanlığım yok malesef çok az bişiler atıştırmaya çalışıyorumm tek başına ne kadar yenilirse işte :))))) 2 büyük dilim soğukk karpuz yedim bu sabahh sizlerii çoook öpüyorumm yanlızlıktan çok sıkılmıştım iyi ki varsınızz opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
. bunca işinin arsında .müjde ar'ım benim .pardon E. şıkkım kaydirigubbakcemile3
selam kıslar nasılsınız denemeden geldim berbat gecti resmen sanki bunca emek bosa gibi off nese önümüze bakmak lazım sizde keyifler nasıl
opuyorumnanaktanhep 1.mi olcacagız kirazım ,arada birde sondan 1. olalım dimi .a.sdiger takılara bazan yol açmak gerek .yerimsenibenaebenim takımı çökertmiceksem ben gireyim diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
börek, dolma, kek kısır hı maytapppppppp.. maytap geçme bizimle ....lülülülülülü3 tencere dolma yaptım
yarın okulda piknik var sabahın 8inde oraya gidicezakannehir
3 tencerenin 1 tenceresi bizimdi ve yandı(((
inşallah kurtarabilirim dolmacıklarımı
ben ne yiicem yaa sabah
poffffff
ne yesem
1 dilim börek ,1 tane dolma,bi kek, kısır felannnnnnnnnnn
gözdem nasılsın fıstıkım iyicemisin ?.:1hug:Hoşgeldin canım Şeniz
Merhabalar arkadaşlar.
geçmişi okudum geldim.
aebenin kuızı hastaymış,umarım iyileşmiştir.geçmiş olsun canım şimdiden.
hoşgeldin şeker kızyerimseniben
buraya gelipde kilo vermeyen yok.
simoşum geçmiş olsun bitanem.:teselli:
nazarmı değdi sana.ama biraz hızlı kilo verdin galiba.kendine iyi bak canım
yumukum geçmiş olsun canım.
aebenim takımı çökertmiceksem ben gireyim diyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?