seni burda sık, sık görmek dilegiyle güle güle püsküüt sultan ..a.s.Ben nasıl bilirim geleceğim kişiyi? ışte budur.. :1hug:
ıç iç kudur.. Yok bu olmadı buraya.. Gül gül kudur..
E şıkkın öper seni yanacıklarından..
Ve diğer arkadaşlarımı da öpüyorum bittabii.. ıyi olunuz, sağlıklı olunuz.. Hoşça kalınız.. a.s.
selam kıslar ..
sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...
sizler nasılsınız ...?
aebenimmmmmm Şeniz
öyle bi'öpmek geldi içimden.. yerimseniben
:teselli:gözdem dur dur ama kilo almadan .yerimseniben kendini iyce topla tatilinide yap .zemuszemusTeşekkür ederim ablacığım, bir kaç ay duracağım , bir 3 ay kadar mafoldumben
tekrar hoş geldin şekerkız ..opuyorumnanaktan
canım başka takımdamıydın nicin yabancı gelmedi sanki...:1hug:
kıslar khenayı görmedim gelmedimi hiç deneme haftasındaydı ??
yumukum kirazım bu hafta listeye giriyorsunuz dimi fıstıklar ?
opuyorumnanaktanhep 1.mi olcacagız kirazım ,arada birde sondan 1. olalım dimi .a.sdiger takılara bazan yol açmak gerek .yerimseniben
gel kirazım bu haftada 1. olmayalım diğer takımlara kıyak geçelim bu hafta
Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Bilemem aebenim.. Beni alın diye çırpındım ortalıkta sizden gel diyen olmadı..
Çağırsaydınız size de yapardım listeler abeşeker :)))
opuyorumnanaktanhep 1.mi olcacagız kirazım ,arada birde sondan 1. olalım dimi .a.sdiger takılara bazan yol açmak gerek .yerimseniben
börek, dolma, kek kısır hı maytapppppppp.. maytap geçme bizimle ....lülülülülülü
sen ha kaydirigubbakcemile32. aşamayı esmi geçtin direk 3. aşamadan baladın yoksa benmi kaçırdım .... en son biraktıgımda baklava yiyordun .ayran arası .ohaoldumsmile:roflol:
gözdem nasılsın fıstıkım iyicemisin ?.:1hug:
ben iyiyim gözdemde bebeler işte keşke onlar iyi olsda ben hastalansan valla daha az üzülürüm ...Hay allah ya geçmiş olsun ablacığım, takımca kurşunmu döktürsek, hepimizin önemli olmamak kaydıyla azıcık sağlık problemlerimiz çıktı, nazar değdi vallahi :1no2:
tüm takımlar kardeş gözdem yerimsenibenBen ebrudan önce gördüm paylaşım alanındaki yazını püssküütüm ama, aeben ablişimle nazlım hemen görürler diye düşündüm, sürekli takipteyiz paylaşım alanını, şimdi sen bir güzellik yapıp bizim takıma transfer olsanolaaaaaaaarmı hihoyyyt
:1hug:gözdem saglık herşeyden önemli a.shaftada 1 kilo versen yeter sana .Ablacığım ben 1-2 ay müsade isteyeceğim, ama şöyleki hergün buradayım söz veriyorum, dediğin gibi beslenip salmayacağım kendimi, ama takıma faydam olmayacak, geri dönmek üzere ayırırsanız beni, aynı kiloyla belkide biraz daha azıyla takımıma döneceğim söz, ciddi korkmaya başladım ben çünkü :gitme:
Bu aradaaaaa monti kitabım bugün geldiiii, akşam okumaya başlayacağımmm hihoyyyt
gözdem nasılsın fıstıkım iyicemisin ?.:1hug:
oh oh çizelgede yenilemmiş .onun dışında bide haftasonu kaçamağım oldu süpangle üstü 2 topcuk dondurmazemuszemus
ama hafta başı 1 aşamaya keskin bi dönüş yapınca çizelgemdende anlaşılacaı üzere sempatiksalakcinniyapışıp kalmadı
neysem sabah 6.30da kalkıp güzel bikayfaltı yapayım bareme ordada kısır yerim artıkın sabahın köründee:a015::roflol:
o mesajın üstüne 5 mesaj yazdım kıs geriden gelme sayfayı yenile ...kaydirigubbakcemile3Ehh ablacığımmm sen nasılsın
menün süper şekerkıs kendi.:lepi:cancağızlarımm sizin hepiniz bir bütünsünüz sizlerle olmak beni çook mutlu edıyorr 14. takımdaydım beklemede yanii tam listeye girmemiştim ama çook can sıkıcıydı orasıı burası mikemmelll biraz dan kendime
tavuk göğüsü haşlama
salata .
cacıkk
menün süper şekerkıs kendi.:lepi:
hatta şöyle tüm günü listeli yassan da baksak hı .yerimseniben
14 takıma girmedinmi?
yerimiz açılırsa bakarız 6. takıma .a.stabi kaybolmassan .lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?