Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

seni burda sık, sık görmek dilegiyle güle güle püsküüt sultan ..a.s.

selam kıslar ..

sagolun kızım iyi bugün toparlandı şükür . bu seferde oglan hasta . geniz etide iyce belli oldu yakında ameliyat sanırım başka türlü olmayacak ...

sizler nasılsınız ...?

Hay allah ya geçmiş olsun ablacığım, takımca kurşunmu döktürsek, hepimizin önemli olmamak kaydıyla azıcık sağlık problemlerimiz çıktı, nazar değdi vallahi :1no2:

Ablacığım ben 1-2 ay müsade isteyeceğim, ama şöyleki hergün buradayım söz veriyorum, dediğin gibi beslenip salmayacağım kendimi, ama takıma faydam olmayacak, geri dönmek üzere ayırırsanız beni, aynı kiloyla belkide biraz daha azıyla takımıma döneceğim söz, ciddi korkmaya başladım ben çünkü :gitme:
Bu aradaaaaa monti kitabım bugün geldiiii, akşam okumaya başlayacağımmm hihoyyyt

opuyorumnanaktanhep 1.mi olcacagız kirazım ,arada birde sondan 1. olalım dimi .a.sdiger takılara bazan yol açmak gerek .yerimseniben

gel kirazım bu haftada 1. olmayalım diğer takımlara kıyak geçelim bu hafta

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan tamam fıstıklar,o zaman 1.lik haftaya kaldısempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Cevap veriyorum..
Evet başınız kel..
Bilemem aebenim.. Beni alın diye çırpındım ortalıkta sizden gel diyen olmadı..
Çağırsaydınız size de yapardım listeler abeşeker :)))

Ben ebrudan önce gördüm paylaşım alanındaki yazını püssküütüm ama, aeben ablişimle nazlım hemen görürler diye düşündüm, sürekli takipteyiz paylaşım alanını, şimdi sen bir güzellik yapıp bizim takıma transfer olsan olaaaaaaaarmı hihoyyyt

onun dışında bide haftasonu kaçamağım oldu süpangle üstü 2 topcuk dondurmazemuszemus
ama hafta başı 1 aşamaya keskin bi dönüş yapınca çizelgemdende anlaşılacaı üzere sempatiksalakcinniyapışıp kalmadı
neysem sabah 6.30da kalkıp güzel bikayfaltı yapayım bareme ordada kısır yerim artıkın sabahın köründee:a015::roflol:

Hay allah ya geçmiş olsun ablacığım, takımca kurşunmu döktürsek, hepimizin önemli olmamak kaydıyla azıcık sağlık problemlerimiz çıktı, nazar değdi vallahi :1no2:
ben iyiyim gözdemde bebeler işte keşke onlar iyi olsda ben hastalansan valla daha az üzülürüm ...
o geceyi unutmuyorum vallahi eteş çok kötü.her zaman ateş düşürücü işe yerıyordu bu sefer fazlamı üşüttü cadı .okulda şarkı söyleceklermiş ogün süslendi benim kokoş (kime çekti bilmem )kaydirigubbakcemile3 ince bi tişortü var sen atlet giymeden onu giy. üztüne kazak giydirdim ama ben görmeden ne kadar giydi orası muamma .sempatiksalakcinni birde heyecandan sen sucuk gibi terle .bilmiyorumkismile
o geceyi asla unutmamohaoldumsmileeşime söylemedim gelene kadar oda bana kızıyor.. neden sabahı bekledin dr için . gece bi taksi çagırıp gaziye götüremedinmi diyor .neyse allattı şükür . şimdi oglanda sıra okullar kapanmadan ameliyet etirelim diyoruz bir an evvel ya deyilse daha 2 hafta önce antibiyotik kulanmıştırk hemde 2 hafta .
bebenmi var sorun bitermi canları sagolsunda-tatlicadiarzu-

tüm takımlar kardeş gözdem yerimseniben

:1hug:gözdem saglık herşeyden önemli a.shaftada 1 kilo versen yeter sana .

oh oh çizelgede yenilemmiş . güzel 2. aşamada oturmuş .yerimseniben:lepi:

Ehh ablacığımmm sen nasılsın
o mesajın üstüne 5 mesaj yazdım kıs geriden gelme sayfayı yenile ...kaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür .
ama pc den kalkmassam bebeler beni bogacak .:roflol:sempatiksalakcinni
sonra gelirim yine .a.s.

cancağızlarımm sizin hepiniz bir bütünsünüz sizlerle olmak beni çook mutlu edıyorr 14. takımdaydım beklemede yanii tam listeye girmemiştim ama çook can sıkıcıydı orasıı burası mikemmelll biraz dan kendime tavuk göğüsü haşlama bide salata yapcam yicemm bide cacıkk

menün süper şekerkıs kendi.:lepi:
hatta şöyle tüm günü listeli yassan da baksak hı .yerimseniben
14 takıma girmedinmi?
yerimiz açılırsa bakarız 6. takıma .a.stabi kaybolmassan .lülülülülülü

yook cnm daha burdan hi. biyere gitmem burası harikaaa neşem geldi canlandım yaaa
cnm benım kahvaltı alışkanlığım yok bugün de müşterıler çoktu...sabah sadece yeşil çayımı içtim yeşil elmamı yedimm öğlende domates salata biber bunları yedim akşam da iştetavuk göğüs haşlama slata ve cacıkk ee bu saatten sonra bişi de yiyemem soğuk soğuk karpuz yerim sadece ekmek kullanmamaya baya alıştım yaşasınnn :sm_cool: kaydirigubbakcemile5

merheba millet

aebenim kızın için sevindim canımm a.s

gelelim bu gün yediklerimee

sabah kuru kaysı iki üç büskivi

öğleyin ve öğleden son ra salatalık yarımparça kekk iki dilim karpuzz

akşamm
tavuklu mantar iki çatal makarna soğan çok az yoğurt bir dilim liht ekmekk

yemekten son ra bir tabak erikk a.s

arkadaşlar okulda nöbetçiydim yeni geldim çok yoruldum.menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek

öğlen
yeşil mercimek çorbası

akşam
zebzeli tavuk
cacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…