- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Çocuk günü derken? Çarşamba değil miydi?Bugün çocuk günü ya oğlanı cikaricam bakalım kaç yaparsam artık,onun pesinde kossam yeter enerjisi bitmiyor sıpanin:)
Hem carsamba hem cuma canimÇocuk günü derken? Çarşamba değil miydi?
Bencede iyi oldu canim ama takim olarak guzel yuzdemiz olacak
Guzel eksi tebrik ederim canim
Bugün izin var mı yaniHem carsamba hem cuma canim
Çok çok iyi tebrik ederim
Tebrik ederim çok güzel sonuçCuma: 76.0
Güncel: 74.7
Fark: 1.30
Yüzde: 1,71
❤
Kız 700 Gr azmiGeçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
Tebrik ederim74.7 yim canım hoşgeldin 74
Yuksek gibi gorunuyor canim ama bir takimin oranlari cok yuksek bugünkaptanım 1. olma şansımız var mıdır ? ne dersin
Var varBugün izin var mı yani
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
Tebrik ederimPazartesi : 72
Cuma :71.5
Alışma haftası bakalım bundan sonra nasıl olacak
Canım baskasina saygısızlık olur diye yemiyorum yada cokkk yemissin dicekler diye yemek istemiyorum bu sefer kendim üzülüyorum gidicek bundan sonra yavaş yavaş belki ama sizi etkilemeden vericem inşallahYok canım hic yapma sağlıklı kilonu ver ,zaten hedefine cok fazla kalmadi
Ayrica senin vucut fazla yediğinde daha guzel kilo veriyor sasirtsan mi vucudu yine
Pazartesi +700 dun pazartesi menun biraz fazla diye hatırlıyorum direk verdin 700 u
Sen zatın şaşirttigin için bu kilodasin sus oturBende sasirtsammi
10-15 temmuz arası, daha 1 aydan fazla varEvet işte bu 50 ler gelsin , ne zaman gideceksiniz tarih belli mi
Kafasi karışırsa belki daha çok yağ yakarBismillah daha yeni başladı.. senin ki şöyle şaşırır daha yeni başlamamıştık diyete niye yemek verdi ki bu bize
Sana benzedigim icin sabah yapar gece bozarimKaç SAAT yapcan onu de hele
Bir top dondurma yeseydim bari dışarı cikicaz bugünSen zatın şaşirttigin için bu kilodasin sus otur
Gider canim dert etmeCanım baskasina saygısızlık olur diye yemiyorum yada cokkk yemissin dicekler diye yemek istemiyorum bu sefer kendim üzülüyorum gidicek bundan sonra yavaş yavaş belki ama sizi etkilemeden vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?