Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendimi çok iyi hissettirdi tartidaki rakam canım. Hem de 3 günlük skor bu. İnşallah haftaya kadar daha da güzel gider. Çok motive ediyor karşılığını almak. İnşallah memlekete 5li kilolarla giderim.

Evet işte bu 50 ler gelsin , ne zaman gideceksiniz tarih belli mi

Afiyey olsun gayet güzel menün meyve geç saatte yemesen sorun olmaz

Hım. Bende kızımı tartiyirum oda farklimi diye o çok oynamıyor. Cozucem ben bu isi

9 günde verdiğim kilo bu.. bugün 10.gün.. aslında bugün 72yi görürdüm diyorum ama sabah uyanır uyanmaz tartıldım.. bekleyemedim açıkcası..
9 günde 5 kilo süpermiş canım. Bu diyeti yaparken nereden faydalaniyorsun. İncelemek istiyorum.

Bireysel birinci zor canim gecen haftanin sonuncusu 4 kilo vermis

Gunaydin canim ❤❤
Bireyselde birinci olmak istemiyorum açıkcası.. birinciler sırrını açıklıyora gidip isveç diyeti yaptım dicem bi sürü kişi gelip laf edicek istemem açıkcası..

inşallah ablacım

Kilo bildirim
Geçen hafta 75.7
Güncel 73.3
Fark 2.4
Yüzde % 3.170

Zipzip-
Canfeb

Erken tartıldım.. beklesem daha fazla eksi olurdu ama açım bekleyemem

Bu mesajı görmemişim demin. Süpersin iyi sebat ettin hiç kolay değil sana madalya takıyorum ve kupa veriyorum

Geçen hafta 69.4
Güncel 68.2
Fark 1.2
Aslında hafta içi 67.7gormustum ama bugün böyle çıktı Zipzip-

Tebrik ederim canım güzel bi sonuçla geldin ama rabi isveçli neredeyse kaçamaksız götürdü , seni de medeni cesaretinden dolayı kutluyorum , ve cesaret madalyası veriyorum

E Elif_Eylul Oruçlusun dimi canım merak ediyorum kilonu , veremem diyodum ama yine de gitmiş 400 gr. Hadi senden de gelsin inşallah
Orucluyum canim ama sabit olabilirim nedense yada enfazla 100gram oda olamabilir üzgünüm bu hafta

Bireyselde birinci olmak istemiyorum açıkcası.. birinciler sırrını açıklıyora gidip isveç diyeti yaptım dicem bi sürü kişi gelip laf edicek istemem açıkcası..
Bencede iyi oldu canim ama takim olarak guzel yuzdemiz olacak
Geçen hafta 69.4
Güncel 68.2
Fark 1.2
Aslında hafta içi 67.7gormustum ama bugün böyle çıktı Zipzip-
Guzel eksi tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…