Bireysel birinci zor canim gecen haftanin sonuncusu 4 kilo vermisİlk haftafa bireysel 1. Oldu
Gunaydin canim ❤❤günaydın herkese hayirli cumalar kizlar
Tebrik ediyorum nasildaaa guzel eksiler var
Kendimi çok iyi hissettirdi tartidaki rakam canım. Hem de 3 günlük skor bu. İnşallah haftaya kadar daha da güzel gider. Çok motive ediyor karşılığını almak. İnşallah memlekete 5li kilolarla giderim.
4 gün kaldı..Çok iyi tebrikler. Devam mı peki İsveçe bittimi yoksa
Afiyey olsun gayet güzel menün meyve geç saatte yemesen sorun olmaz4 haziran menüsü
9.30: Omlet, domates, salatalık, roka, maydanoz, peynir, 5 zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
13.00 : 1 kase ayran çorbası, salatalık, 6 kaşık kıymalı taze fasulye
16.00 : 10 badem, 3 gün kurusu kayısı, kahve
18.00 : 5 mücver (kızartma değil), 1 kase yoğurt
20.00: 2 parça kavun (normalde akşam asla meyve yemem, bu hafta hep yedim :/)
Su: 3 litre
Spor : 5500 adım
Hım. Bende kızımı tartiyirum oda farklimi diye o çok oynamıyor. Cozucem ben bu isiCanım su şişesi varsa önce onu tart sonra tartil benim yumos şişem var 3 lt önce onu tartiyorim 4.8 cikiyo şişeyi üzerinden almıyorum kendini resetliyor 00 çıkıyor tekrar tartiyorim 3.3 çıkınca bende tartiliyorum öyle doğruyu buluyorum.ben sende dene
9 günde 5 kilo süpermiş canım. Bu diyeti yaparken nereden faydalaniyorsun. İncelemek istiyorum.9 günde verdiğim kilo bu.. bugün 10.gün.. aslında bugün 72yi görürdüm diyorum ama sabah uyanır uyanmaz tartıldım.. bekleyemedim açıkcası..
Bireyselde birinci olmak istemiyorum açıkcası.. birinciler sırrını açıklıyora gidip isveç diyeti yaptım dicem bi sürü kişi gelip laf edicek istemem açıkcası..Bireysel birinci zor canim gecen haftanin sonuncusu 4 kilo vermis
Gunaydin canim ❤❤
İnternetten buldum cnm9 günde 5 kilo süpermiş canım. Bu diyeti yaparken nereden faydalaniyorsun. İncelemek istiyorum.
inşallah ablacımCanım tebriklerfırlat at artık bu 7 leri bu ay temmuza 6 larla başla
Süper alışma haftasında yarım kilo, düzeni oturttukça çok güzel gidecek birde 6 ları görünce nasıl mutlu olacaksın
Canımsınnnablanda geçen hafta verdiğinin üzerine bi 400 gr daha verdi pek ümidim yoktu aslında , bakalım devam
Canım yaaa senin kaçamağından nolucak , sen her türlü halledersinama merak ettim kilonu yine de
Şekerim çok takında 6 lardan kurtulup 5 lere geleceğim aynı kulvarda oluciz bekle beni
Yaa çok takılma o kadar detaylara düz yerde olsun tartı halıda olmasın sen önüne bak , hadi bırakıyosun 7 leri
Misss ne güzel sahalara dönmek dimigüzel başladın
Canım yaaa çok geçmiş olsun , ameliyat falan olamıyo mu
Canım acil şifalar dilerim
Çok ta güzel kilo vermişsin tebrikler canım ❤
Sana demişlerdiBirdaha bir isvecliyle yarismiycam
Saol cnm.. inan akşam oldu mu açlıktan ağzım kokuyorBu mesajı görmemişim demin. Süpersin iyi sebat ettin hiç kolay değil sana madalya takıyorumve kupa veriyorum ❤
Baya iyi gitmiş cnm seninde tebrikler
Orucluyum canim ama sabit olabilirim nedense yada enfazla 100gram oda olamabilir üzgünüm bu haftaE Elif_Eylul Oruçlusun dimi canım merak ediyorum kilonu , veremem diyodum ama yine de gitmiş 400 gr. Hadi senden de gelsin inşallah
Bencede iyi oldu canim ama takim olarak guzel yuzdemiz olacakBireyselde birinci olmak istemiyorum açıkcası.. birinciler sırrını açıklıyora gidip isveç diyeti yaptım dicem bi sürü kişi gelip laf edicek istemem açıkcası..
Guzel eksi tebrik ederim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?