Hepimiz arkandayiz artık4 gün kaldı dayanıyorum
Baya iyi gitmiş cnm seninde tebrikler
Tebrik ederim canım güzel bi sonuçla geldinama rabi isveçli neredeyse kaçamaksız götürdü , seni de medeni cesaretinden dolayı kutluyorum , ve cesaret madalyası veriyorum
Çok teşekkür ederim haftaya da bu kadar gider inşallahBencede iyi oldu canim ama takim olarak guzel yuzdemiz olacak
Guzel eksi tebrik ederim canim
Guzel spor yapmissin canim
Bende bugün 12 bin adım falan atarım :)
Yok canım hic yapma sağlıklı kilonu ver ,zaten hedefine cok fazla kalmadiBendemi İsveç yapsam
Daha ne olacak canim her hafta böyle versen hedefine emin adimlarla ulasirsin tebrik ederimGeçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
Biraz evi toparlayip pilates yapayim diyorum bugündeGuzel spor yapmissin canim
Bende sasirtsammiYok canım hic yapma sağlıklı kilonu ver ,zaten hedefine cok fazla kalmadi
Ayrica senin vucut fazla yediğinde daha guzel kilo veriyor sasirtsan mi vucudu yine
Pazartesi +700 dun pazartesi menun biraz fazla diye hatırlıyorum direk verdin 700 u
Güzel vermişsin canım daha ne olsunGeçen hafta 77.6
Bu hafta 77.0
Fark -600
Çok kilo veremememi pkoya bağlıyorum
Kendimi teselli ediş şeklim
Bir deneseydikYok sen sasirtma herkesde gecerli degil
Bugün çocuk günü ya oğlanı cikaricam bakalım kaç yaparsam artık,onun pesinde kossam yeter enerjisi bitmiyor sıpanin:)Bende bugün 12 bin adım falan atarım :)
Bismillah daha yeni başladı.. senin ki şöyle şaşırır daha yeni başlamamıştık diyete niye yemek verdi ki bu bizeBende sasirtsammi
Orucluyum canim ama sabit olabilirim nedense yada enfazla 100gram oda olamabilir üzgünüm bu hafta
Tebrik ederimKilomu bildiriyorum
Geçen hafta. 61,500
Bu hafta. 61,100
Fark 0,400
% 0,65
❤❤❤❤
E Elif_EylulZipzip- @Evvab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?