:umursamaz:bence ekmek yemdgini bukadar sevinme .diger ögünlerde okey ama kavaltı mutlaKA yapmalısın .alsanaalsanasmileyook cnm daha burdan hi. biyere gitmem burası harikaaa neşem geldi canlandım yaaa
cnm benım kahvaltı alışkanlığım yok bugün de müşterıler çoktu...sabah sadece yeşil çayımı içtim yeşil elmamı yedimm öğlende domates salata biber bunları yedim akşam da iştetavuk göğüs haşlama slata ve cacıkk ee bu saatten sonra bişi de yiyemem soğuk soğuk karpuz yerim sadece ekmek kullanmamaya baya alıştım yaşasınnn :sm_cool: kaydirigubbakcemile5
:1hug:sagol ablam iyi şükür çenesi gene açıldıgına göre atlattı .kaydirigubbakcemile3merheba millet
aebenim kızın için sevindim canımm a.s
gelelim bu gün yediklerimee
sabah kuru kaysı iki üç büskivi
öğleyin ve öğleden son ra salatalık yarımparça kekk iki dilim karpuzz
akşamm
tavuklu mantar iki çatal makarna soğan çok az yoğurt bir dilim liht ekmekk
yemekten son ra bir tabak erikk a.s
eylülcüm menülerinmi azaldımı banamı öyle geliyor ...bilmiyorumkismile salata ekle biraz ögünlerine .arkadaşlar okulda nöbetçiydim yeni geldim çok yoruldum.menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek
öğlen
yeşil mercimek çorbası
akşam
zebzeli tavuk
cacık
günaydın kirazım . günaydın elifçiğim .
iddan hayırlı olsun tatlım eminim sen elbiseyi kaparsın . bende tatile gidene kadar 5 kilo versem ne güzel olur .
verirsin nazlıcım 5 kilo nedirkiolumunekankayizsmile
bende bu sabah tartıldım bide tartının resmini çektim,yanlız şaka gibi ya 78,300 geldim nazlıcım,niye böle oldu anlamadım,2 gündür wc ye çıkamadım onun etkisimi bilmiyorum,ama bu kiloyu baz alıcaz,kanıtımda var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada tamer arıyoki az önce aşkım ben sana istediğin elbiseyi alıyım,sen vazgeç,hasta olucan,dedimya sen delimisin,asla vazgeçmem,bide dayanamassın falan dedi,iyice hırslandım
24 temmuzda allah kısmet ederse yüzüklerimiz takılacak,o gün zarif,alımlı fıstık bi gelin olmak istiyorum bayanssulusmilebayanssulusmile
Günaydın canlar
günaydın gözdemcimŞenizŞeniz,umarım daha iyisindir kuzu olumunekankayizsmileGünaydın canlar
olursun kirazcığım . sen azimli hatunsun isteyince yapamayacağım bişey yok bunu daha önce beraber gördük .
günaydın simoşum tatlım nasılsın canım. halsizliğin falan geçtimi canım .
Günaydın neslihanımmm, sen o elbiseyi kaparsııııın, nişanda ayakkabının altına adımı yazmanı istiyorummm, hep düğündemi yazılacak laelaelaelaelaeşakkıdı
tabiki yazarım gözdemim,yanlız sadece söz gibi bişi yapcaz nişan daha sonra olucak,ama olsun ben yinede yazıcam isminiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bu arada avatarına bayıldım,çok şeker
miskin elif yine garfelyd olmuş .kaydirigubbakcemile3Eliiiiifffim neden çıkmıyor sesinnn , özlüyoruuuuz :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?