Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:umursamaz:bence ekmek yemdgini bukadar sevinme .diger ögünlerde okey ama kavaltı mutlaKA yapmalısın .alsanaalsanasmile
en önemli ögündür kavlatı ..
gördügüm kadarıyla akşama kadar açkalıp akşam bir ögünle kapıyorsun .:1no2:
hım senin diye anlayışını tamamen degiştirmek lazım .aklinialirimsmile
nezamandır diyet yapıyorsun daha evvel yaptınmı ?
normalde beslenmen nasıldı diyetten önce ?
verdigim kilolar kalıcı olsun istiyorsan çok düşük kl diyet yapmamalısın .a.s
:1hug:sagol ablam iyi şükür çenesi gene açıldıgına göre atlattı .kaydirigubbakcemile3

epeydir menü vermiyorum fırsat bulupta .

1 kayısı .
9.30.
3 dl ekmek ...kk peynir...domates ... marmelad ...4 zeytin .

12 30 . 1 ks.komposto .1 şeftali.

13 30 .
kıymalı menemen ..1 br ayran ..

17 00.
1 acuç lebleb . yr. keçi boynuzu

18 30.
1tb çilek .

19 30.
tonlu salta .. 2 kş.mantar. 2 kş yogurt ..

malesef sadece 20 dk yürüyüş .
sporu astım bu günlerde yeniden start vermeliyim .

Son düzenleme:
arkadaşlar okulda nöbetçiydim yeni geldim çok yoruldum.menümü yazayım hemen
sabah
1 dilim peynir
1 zeytin
1 dilim ekmek

öğlen
yeşil mercimek çorbası

akşam
zebzeli tavuk
cacık
eylülcüm menülerinmi azaldımı banamı öyle geliyor ...bilmiyorumkismile salata ekle biraz ögünlerine .
menün güzel canım salata eklenmiş olsaydı çok daha güzel olcakmış .a.s

günaydınlar 6. takımın çıtırları

dün yediklerim

1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir

ara
3 adet gün kurusu

öğlen
lorlu yeşil salata

ara
3 adet gün kuruzu 1 bardak yarım yağlı süt

akşam
1 kase kiraz ve çilek karışımı

akşam eve çok geç g,ttim onun içn bişey yemek istemedi canım meyveyle geçiştirdim.

günaydın fıstıklar....bugünden itibaren düzenli beslenmeye ve menülerimi vermeye başlıcam bende

üstelik tamerle de dün iddaya girdik,benim zorumla tabi...24 temmuza kadar 10 kilo...ben kazanırsam o bana şık bi elbise bende ona takım elbise alcam

ama şok diyet falan yapmıcam,dengeli beslenip spora ağırlık vericem,daha önce bu şekilde çok güzel kilolar vermiştim...

günaydın kirazım . günaydın elifçiğim .

iddan hayırlı olsun tatlım eminim sen elbiseyi kaparsın . bende tatile gidene kadar 5 kilo versem ne güzel olur .

günaydın kirazım . günaydın elifçiğim .

iddan hayırlı olsun tatlım eminim sen elbiseyi kaparsın . bende tatile gidene kadar 5 kilo versem ne güzel olur .

verirsin nazlıcım 5 kilo nedirkiolumunekankayizsmile

bende bu sabah tartıldım bide tartının resmini çektim,yanlız şaka gibi ya 78,300 geldim nazlıcım,niye böle oldu anlamadım,2 gündür wc ye çıkamadım onun etkisimi bilmiyorum,ama bu kiloyu baz alıcaz,kanıtımda var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bu arada tamer arıyoki az önce aşkım ben sana istediğin elbiseyi alıyım,sen vazgeç,hasta olucan,dedimya sen delimisin,asla vazgeçmem,bide dayanamassın falan dedi,iyice hırslandım

24 temmuzda allah kısmet ederse yüzüklerimiz takılacak,o gün zarif,alımlı fıstık bi gelin olmak istiyorum bayanssulusmilebayanssulusmile

olursun kirazcığım . sen azimli hatunsun isteyince yapamayacağım bişey yok bunu daha önce beraber gördük .

günaydın simoşum tatlım nasılsın canım. halsizliğin falan geçtimi canım .

Pek geçmedi nazlıcığım, kime sorsam 2-3 ayı bulurmus canlanmam diyorlar, pekmez yemektende iğrenmeye başladım artık, normaldede sevmem zaten, siyah çekirdekli üzüm yiyiyorum sürekli, beni bu cuma geri dönmek üzere ayır hayatım olurmu, buradayım gene ama...
Birde dün akşam yasinle tiyatroya gittik, arkadaşımın oyunu vardı onu izledik, onun künyesi boynundaydı, denetlemeleri vardı ya takmak zorundaydım 2 gün dedi, bende hemen atladım benim olsunmu askııım diye sempatiksalakcinni aldım hemen boynuma taktım, sabah uyandığımda askeri künye gümüş ve altın olmadığından ve benimde diğer metalleri cildim kaldırmadığından, boynumun tamamı izşeklinde ve künyenin gerdanıma düştüğü yer isilik olmuş, alerji gibi, kapkabarık, öylede acıyor kiiii :sinifsinif: ay herseye atlamasam ne güzel olacak yaaaa :1rolleyes:

Günaydın neslihanımmm, sen o elbiseyi kaparsııııın, nişanda ayakkabının altına adımı yazmanı istiyorummm, hep düğündemi yazılacak laelaelaelaelaeşakkıdı

Günaydın neslihanımmm, sen o elbiseyi kaparsııııın, nişanda ayakkabının altına adımı yazmanı istiyorummm, hep düğündemi yazılacak laelaelaelaelaeşakkıdı

tabiki yazarım gözdemim,yanlız sadece söz gibi bişi yapcaz nişan daha sonra olucak,ama olsun ben yinede yazıcam isminiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bu arada avatarına bayıldım,çok şeker

tabiki yazarım gözdemim,yanlız sadece söz gibi bişi yapcaz nişan daha sonra olucak,ama olsun ben yinede yazıcam isminiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bu arada avatarına bayıldım,çok şeker

En yakın arkadaşımın kızı :ecrin_bebek: :asigim: Defne :asigim:
24 günlük henüz kuzucuğum

Günaydınnnnnnnn Kızlarr burda hava çok kötüü rüzgar yağmur hiç aksatmadığım yürüyüşümü bu sabah yapamadım....Bugün nedense çook halsizim kahvaltımı ediyim barii kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…