Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ohh kahvaltımı yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorumm kızlarr kahvaltı da domates salata k.k peynir yeşil zeytinn turşu olanlardan

şekerciğim o halsizlik 1 haftadır bende de var canım . akşama doğru uyuklamaya başlıyorum .

günaydın fıstıklarropuyorumnanaktan
nasılsınız bakem
ben bu aralar biraz karışığım.
bugün son 2 sınavımız ve okul bitiyor bitmezdediğimiz 5 yıl bitiyor işte, tabi insan hem mutlu hem üzgün tuhaf bir duygu kalıyor geriye yanimafoldumben
bir de dün acı bir haber aldık bölümümüzün başkanı çok sevdiğimiz bir hocamız tamda bu sene emekli olmuştu bizimle tamamlıyordu artık görevini vefat etmiş:a015: daha geçen hafta mezuniyette gülümsüyordu bizlere, çok da sevecen biriydi yarın onun cenazesine katılıcaz. çok üzüldük bölüm olarak bu son iki sınava da hiç çalışasım olmadı şimdi dsıkıştı yetiştirmeye çalışıyorum. kusura bakmayın sık uğrayamıyorum
bir de menümü yazıp müsade istemeden önce gözdem hala ayrılayım listeden diyorsun; kuzum sanki herkes senden her hafta 3-4 kilo bekliyor 50gr verirsin 100gr verirsin sağlıklı beslenmeye devam ettiğin sürece ve ilaçlarını aksatmayıp besin takviyeni de abartmadığın sürece, sporunu da abartmadığın sürece ne halsizliğin kalır ne de kilo vermen durur gel etme çıkma listeden ben sana söyleyim o ilaçlar iştahını açınca ilk tatlılara çikolatalara yöneleceksin bunlar sana kan yapacak değil listede olmak seni frenler gitme kuzummbilmiyorumkismile
bir de aeben ablişin kız iyileşmiş oğlan başlamış, abla tez zamanda o da şifa bulur inşAllah.
kirazım iddaaya girmiş; hadi kirazcım iyi değerlendir bu fırsatıyerimseniben
başka aklımda kalan püsküüt uğramışŞeniz
sultanım bir denemeyi kafaya takıp kendini üzmüş ne gerek varsa:umursamaz:
lillyum ablam gene bir şey yememişkafamçokkarıştı
nazım sıkılıyormuş bu aralar canım kendine meşgale bul kitap oku bariolumunekankayizsmile
meleğim garfield olmuşkaydirigubbakcemile3
şeker kızın beslenmesine aeben ablam el koymuşaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2:lepi:

şimdilik aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar
menümü de yazayım müsade isteyim
sabah08.00:2dilim unoyla yağsız peynir tost,dom-sal-maydonoz yeşil çay
11.30ara:1elma
13.30:1tabak mecimek çorbası,salata,1bardal ayran
17.00:1kse yoğurda 1keten tohumu kattım,2kayısı doğradım yedim
akşam20.30:geç oldu bizimki de çok kaçırmış gündüz bissürü meyve almış
meyve tabağı içinde:kayısı,yenidünya,kiraz,çilek vrdı 2tane de salatalık yedim hıı bir de 3tane sarmaalsanaalsanasmile

hepinize hayırlı günler kızlar öptüm yanacıklarınızdaopuyorumnanaktan

canım halsizlik bu ara herkeste var...havalardan sanırım,burdada 2 gündür akşamları şiddetli yağmur gök gürültüsü var,şu anda çok güzel hava,sizdede eminim akşama güzel olur,yürüyüşünü de akşama yaparsın,kahvaltı yapmanada sevindim,bunu alışkanlık haline getir bence,en önemli öğünün olmalı kahvaltı,yoksa akşama cozutabiliyoruz örnek kirazzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın millettt sositososito

günaydın ablacıkk,öperim seni kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hocanıza ALLAH rahmet eylesin suuracığım . ıNŞALLAH son 2 sınavınıda başarıyla verirsin canım .

kübracım hoşgeldin tatlışım.a.s...allah rahmet eylesin hocanıza..

canım benim hadi bakalım son iki sınavınıda eminim başarıyla vericeksin.:lepi:.. seni daha çok aramızda görelim artık...özlüyoruz amaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Eliiiiifffim neden çıkmıyor sesinnn , özlüyoruuuuz :icecream:

miskin elif yine garfelyd olmuş .kaydirigubbakcemile3

çok fenayım beynim zonkluyo -tatlicadiarzu-

işim çok ,çalışasım yok

midem bulanıyoo :bbo:

eve gitmek istiyorummm

halsizlik herkeste var galiba ,kaç gündür eve gider gitmez koltukta sızıp kalıyorum 1 saat falan sonra kendime geliyorum

bütün gün uyku hali var ,sıcaklardan heralde yine burnum kanamaya başladı

biri beni durdursun daha fazla başınızın etini yemeden sempatiksalakcinni

bir dokun bin ah işit oldu :roflol: :roflol:

Suuraammm listede olursam kendimi sıkıyorum kilo vereyim diye, takım kötü gitmesin yüzdeleri etkilemeyeyim diye, sonrada bu durumda kendimi depresyona sokuyorum, yani listedeyken kilo versem sorun vermesem sorun durumu oluşacak bende, sorumluluk duygum çok gelişmiş olduğundan böyle olması daha iyi canımcım, biraz kilo vermemeliyim şuan, çünkü zaten normaldede kendime hastalık yakıştıran biriyim, depresyona girmekten korkuyorum :1no2:

simoş biz iyi ki ev arkadaşı falan değiliz ,hastalık modundan çıkamaz ,evi karantinaya alırdık kesin :roflol: :roflol:

eşim diyo ki bir gün de bir yerin ağrımasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tatlişkom kızlar haklı kansızlık çok olağan bir durum ,canını sıkmana gerek yok bu kadar

sağlıklı beslenmene dikkat et ,pekmezini ,üzümünü ihmal etme yeter bence de ,görceksin bi dahaki tahlillerinde değerlerin normal seviyeye gelmiş bile

keçiboynuzu pekmezinin çok etkili olduğunu duymuştum

Ya ben bu ay neden regl olamadım, şiş hissediyorum kendimi, gergin klava:

Ahaha gerçekten aynı evde olsak, kesin kovarlardı bizi evdennn, hastalık hastaları sizi diyeeee kaydirigubbakcemile3

simoşum kansızlık okadar büyütülecek bişey değil canım depresyona falanda girme canım benim kilo vermen önemli değil bizim için önemli olana verdiklerini geri almaman tatlım . çok hızlı kilo verdin ve burayı bırakırsan kilolar aynı hızla geri gelecek canım.

Bırakmayacağım ya hergün buradayım sadece listeden çıkacağım nazlımmm zemuszemusolumunekankayizsmile

Evet kirazcım kesinlikle katılıyorumm ama kahvaltı yapınca biraz kendime geldimm kaydirigubbakcemile5
akşam dükkanımı geç kapattığımdan dolayı çıkamıyorum yürüyüşe cnm artık merdivenlerde çalışıcam akşamm plates bandı sipariş vermiştim internetten orda yazdığı fiyattan çok daha fazla fiyat söyledi kargo ben de geri yolladım ondan alsam bacaklarımı çalıştırsam çok daha ii olcakk benım bacaklar kalın çünküü onları inceltmek istiyorumm hihoyyyt

simoşcum kansızlık kendimi bildim bileli var bende keçi boynuzu pekmezi ni çok kullandım çok da iyi geldi kullanmanı tavsiye ederimm çok takma kafanaa biraz dinlen hızlı kilo vermişsinn ondan da olabilir :teselli:

yaa kızlar şu keten tohumunu bir çok yerde duydum metobalizmayı hızlandırıyormuş alıp kullancam dedim ama arkadasım acayip selülit yapıyo kullanma dedi kararsız kaldım aranızda deneyen varmıı :uhm:

ohh kahvaltımı yaptım şimdi de yeşil çayımı içiyorumm kızlarr kahvaltı da domates salata k.k peynir yeşil zeytinn turşu olanlardan
bu kavaltıya 1 dl ekmek pek yakışırdı ekmeyi atlama şekerkız.lmaz:
öncelikle ALLAH rahmet eylesinsuram hocanıza .
simoşum hakındaki sözlerinede katılıyorum . .a.s
menünde güzel olmuş afiyet olsun . sarmanı meyden baya sonra yediysen dahada iyi dir unutma karıştırmayın meyveyi.lmaz:
aynen öyle olmuş .miskin elifim benim .Şeniz
günaydın millettt sositososito
günaydın ablam
ben spor magzasından aldım şu ebrunun kulandıkları 3 tane ayrı setlikte ... 19 lr dı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…