Diyet yaptığım söylenemez canim herseyi yiyorum ama ölçülü yiyorum birde bol hareket ediyorumValla gayet iyisin kaptanım.. koruma değil mi yoksa diyet mi?
Orucken spor yapman zor olur canimCanım buara spor bile yapmak istemiyo nedendir bilinmez
Kalktim 10dk cardio yaptim yattim gene
Dur dedim yarım saat bari yapim yokkk canim istemiyoOrucken spor yapman zor olur canim
Yarin başlarsin canim haftada 2 3 gun yapsan yeter zatenDur dedim yarım saat bari yapim yokkk canim istemiyo
Canım sıkıldi galiba ayni seylerden başka seyler aricam akşama bakim neler var video olarak eylul artik düzgün yürüyor aksamalari cikaririm yürürümYarin başlarsin canim haftada 2 3 gun yapsan yeter zaten
Bol yuruyusde yapabilirsin videolar zor geliyorsa
Kolay gelsin canım, taşınma bugün mü.Günaydın hayırlı sabahlar bugün yine cok isim var musayit zamanda kaçarım hepinizi öpüyorum
Evet canım işte onlardan aldım, ananas çok güzel oluyor.Yok kiz kurutulmuş meyveler varya artik onlar moda,ananas,mango,kivi,hindistan cevizi falan herşeyi kurutuyolar artik bende gecen şenöz varya kahve satılan yer sizin orda varmi bilmiyorumda envayi çeşit meyve vardi kurumuş
Gunaydin canim ❤Gunaydinnnn
Vayyy süpersin kaptanım. Ne güzel vermişsin.@retro_hippo dünkü kilom gercek değilmiş 56.3 geldim sabah tartildim
Birkaç gün ara verip dinlen canım, vücut yorulmustur belki.Canım buara spor bile yapmak istemiyo nedendir bilinmez
Kalktim 10dk cardio yaptim yattim gene
Tesekkur ederim canım valla köyden kilo alarak gelirim diyordum hareketli olmak kilo vermemi saglamisVayyy süpersin kaptanım. Ne güzel vermişsin.
Bende özendim çikarsam alcam hep yaş yiyorumda kuru yemedimEvet canım işte onlardan aldım, ananas çok güzel oluyor.
Bunyen hızlı çalışıyor demek ki ne güzel canım. İyi gelmiş köy sana.Tesekkur ederim canım valla köyden kilo alarak gelirim diyordum hareketli olmak kilo vermemi saglamis
Günaydın bende diyete basladigimdan beri pek uyuyamıyorum ya seker ve karbonhidrat pek tuketmedigimden yada açlıktanTesekkur ederim canım ❤❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Kolay gelsin
Gunaydin canim ❤
Gece yatmam 12 yi buldu kardesimle oturduk biraz ama dinlenmisim canim
8 saat uyku yetiyor
Şimdiden afiyet olsun canımBende özendim çikarsam alcam hep yaş yiyorumda kuru yemedim
Boy kaçtı.@retro_hippo dünkü kilom gercek değilmiş 56.3 geldim sabah tartildim
Cok kolay kilo alip verebiliyorum canim ama iste istemem lazimBunyen hızlı çalışıyor demek ki ne güzel canım. İyi gelmiş köy sana.
1.58 :)Boy kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?