- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Et ve tavuk olmasın ne yesem ki
Protein olarak balık olabilir canım yeşil salata yanındaBence doymuyorsan arttır baya az.. bu arada etin yanına yoğurt yemesen iyi olur cnm.. doktor tavsiyesi.. limonlu yeşil salata en iyisi
Balık yemiyorum cnmProtein olarak balık olabilir canım yeşil salata yanında
Ek gıdaya başlamış uşak gibi sevindim senin adınaOy oy kıyamam isveçli mi oldun sennayrılık zor mu geliyo ah canımmm
Aman da aman çok da heyecanlıymış. Yemekleri öğrenecekmiş tadacakmış hayata yeni bir adım atacakmış oyy kuzuumm
Dolaptan cikarmis buzlu galibataze meyve varken neden kuru
Yok kiz kurutulmuş meyveler varya artik onlar moda,ananas,mango,kivi,hindistan cevizi falan herşeyi kurutuyolar artik bende gecen şenöz varya kahve satılan yer sizin orda varmi bilmiyorumda envayi çeşit meyve vardi kurumuşDolaptan cikarmis buzlu galiba
Günaydın canim dinlendinmi erken kalkmissin geneGunaydin kizlar
Tesekkur ederim canım ❤❤Mutluluğun daim olsun ins.Allahherşeyin en güzelini hakediyorsun canım kaptanimiz
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın hayırlı sabahlar bugün yine cok isim var musayit zamanda kaçarım hepinizi öpüyorum
Gunaydin canim ❤Herkese günaydınn
Gece yatmam 12 yi buldu kardesimle oturduk biraz ama dinlenmisim canimGünaydın canim dinlendinmi erken kalkmissin gene
Gerçekten ne yesem diye düşünüyorum.. ama galiba sıcak bir çorba yapıcam
Corba guzel olur gercektenGerçekten ne yesem diye düşünüyorum.. ama galiba sıcak bir çorba yapıcamyaz günü üşüyorum
Gunaydin ablacim ❤Günaydın herkese
Valla gayet iyisin kaptanım.. koruma değil mi yoksa diyet mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?