- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kardesle yalnız kalmak da güzeldirCok kolay kilo alip verebiliyorum canim ama iste istemem lazim
Simdi kardeşimle yalniz kaldık onuda zayiflatmaya karar verdim birlikte saglikli yemekler yapacagiz
Hatta pazara gidecegiz az sonra :)
Kardeşin kaç kilo kiii acepCok kolay kilo alip verebiliyorum canim ama iste istemem lazim
Simdi kardeşimle yalniz kaldık onuda zayiflatmaya karar verdim birlikte saglikli yemekler yapacagiz
Hatta pazara gidecegiz az sonra :)
12 de yatip 8 de uyandığımda daha dinc oluyorum o yuzden geri uyumuyorum genelde:))Günaydın bende diyete basladigimdan beri pek uyuyamıyorum ya seker ve karbonhidrat pek tuketmedigimden yada açlıktan
Gec kaldin ki yazdim bileBen soyleyim hemen 1.58 kaptanın
Benimle aynı boyda olup 50li kilolarda olan var 168im.en son lisede 58dim sonra gittikçe gitti kilo1.58 :)
Bırgun yaptım sadece hurma. Yok aslında pek aç olmuyorum.spor vs de yapıyorum üstümdeki hantallik kalktı biraz ondan uykuda bastirmiyor.12 de yatip 8 de uyandığımda daha dinc oluyorum o yuzden geri uyumuyorum genelde:))
Cok mu ac kaliyorsun ki bitirdin mi hurma detoksunu
Gec kaldin ki yazdim bile
Aynen canım guzel oluyorKardesle yalnız kalmak da güzeldir
Biraz kilolu canim yillardir cabaliyorum versin diye ama bu sene daha kararli inşallah verebilir 98 kilo boyu 1.65Kardeşin kaç kilo kiii acep
Tühhh yetişemedim12 de yatip 8 de uyandığımda daha dinc oluyorum o yuzden geri uyumuyorum genelde:))
Cok mu ac kaliyorsun ki bitirdin mi hurma detoksunu
Gec kaldin ki yazdim bile
neeeeeee 98 mi benim oglan 14yasinda 90kilo ayni nerdeyse ama kardeşinin yasi gene 20lerdedir bizimki habire yiyooo onune gecemiyorumAynen canım guzel oluyor
Biraz kilolu canim yillardir cabaliyorum versin diye ama bu sene daha kararli inşallah verebilir 98 kilo boyu 1.65
Demek ki benim 4 lu rakamlari gormem lazimBenimle aynı boyda olup 50li kilolarda olan var 168im.en son lisede 58dim sonra gittikçe gitti kilo
Anladım canım spor yapmak da vucuda cok iyi geliyorBırgun yaptım sadece hurma. Yok aslında pek aç olmuyorum.spor vs de yapıyorum üstümdeki hantallik kalktı biraz ondan uykuda bastirmiyor.
Kardeşin de bayağı kiloluymus canım, seni görüp motive olmuyor mu.Aynen canım guzel oluyor
Biraz kilolu canim yillardir cabaliyorum versin diye ama bu sene daha kararli inşallah verebilir 98 kilo boyu 1.65
23 e girdi simdi vermesi cok iyi olurneeeeeee 98 mi benim oglan 14yasinda 90kilo ayni nerdeyse ama kardeşinin yasi gene 20lerdedir bizimki habire yiyooo onune gecemiyorum
En iyi ornek ablam var canim 100 den 65 e dusup estetik oldu ama istemeyince olmuyorKardeşin de bayağı kiloluymus canım, seni görüp motive olmuyor mu.
Benim oğlum 8 yaşında, hep çırpı bacak diye severdim, karantinada kilo aldı. Şu an 29-30 civarı. Sürekli yemek yemek istiyor, eşim çok kilo alacak diye korkmaya başladı.neeeeeee 98 mi benim oglan 14yasinda 90kilo ayni nerdeyse ama kardeşinin yasi gene 20lerdedir bizimki habire yiyooo onune gecemiyorum
Verir verir inşallah bide erkek kardeşin mi var onu bilmiyodum23 e girdi simdi vermesi cok iyi olur
Erkek kardesimde lise 1 de 92 felandi sonra 69 a kadar dustu onun boyu uzun ama 1.70 den fazla
1.70 benimki ama her yerinden yağ fışkırıyooBenim oğlum 8 yaşında, hep çırpı bacak diye severdim, karantinada kilo aldı. Şu an 29-30 civarı. Sürekli yemek yemek istiyor, eşim çok kilo alacak diye korkmaya başladı.
Senin oğlunun kilosu da bayağı varmış, boyu uzun mu ki.
Aslında yaşı tam olarak vücuduna kafayı takacagi yaşlar. O dönemlerde kilo en büyük korkumdu. Dikkat ederdim.En iyi ornek ablam var canim 100 den 65 e dusup estetik oldu ama istemeyince olmuyor
4 kardesiz canimVerir verir inşallah bide erkek kardeşin mi var onu bilmiyodum
Evet hemşirelik okuduğunu biliyodumda kiz kardesin diye biliyodum4 kardesiz canim
Erkek kardesim kizinla yasit hatta oda hemsirelik okuyor
Yok canim kiz kardesim veterinerlik okuyorEvet hemşirelik okuduğunu biliyodumda kiz kardesin diye biliyodum
Ablan,sen,kız kardesin,erkek bizim gibi 3kiz 1erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?