Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok kolay kilo alip verebiliyorum canim ama iste istemem lazim
Simdi kardeşimle yalniz kaldık onuda zayiflatmaya karar verdim birlikte saglikli yemekler yapacagiz
Hatta pazara gidecegiz az sonra :)
Kardeşin kaç kilo kiii acep

12 de yatip 8 de uyandığımda daha dinc oluyorum o yuzden geri uyumuyorum genelde:))
Cok mu ac kaliyorsun ki bitirdin mi hurma detoksunu

Gec kaldin ki yazdim bile
Bırgun yaptım sadece hurma. Yok aslında pek aç olmuyorum.spor vs de yapıyorum üstümdeki hantallik kalktı biraz ondan uykuda bastirmiyor.

Aynen canım guzel oluyor

Biraz kilolu canim yillardir cabaliyorum versin diye ama bu sene daha kararli inşallah verebilir 98 kilo boyu 1.65
neeeeeee 98 mi benim oglan 14yasinda 90kilo ayni nerdeyse ama kardeşinin yasi gene 20lerdedir bizimki habire yiyooo onune gecemiyorum

Benimle aynı boyda olup 50li kilolarda olan var 168im.en son lisede 58dim sonra gittikçe gitti kilo
Demek ki benim 4 lu rakamlari gormem lazim
Bende en son lisede 58 dim sonra 75 e kadar ciktim
Bırgun yaptım sadece hurma. Yok aslında pek aç olmuyorum.spor vs de yapıyorum üstümdeki hantallik kalktı biraz ondan uykuda bastirmiyor.
Anladım canım spor yapmak da vucuda cok iyi geliyor

neeeeeee 98 mi benim oglan 14yasinda 90kilo ayni nerdeyse ama kardeşinin yasi gene 20lerdedir bizimki habire yiyooo onune gecemiyorum
Benim oğlum 8 yaşında, hep çırpı bacak diye severdim, karantinada kilo aldı. Şu an 29-30 civarı. Sürekli yemek yemek istiyor, eşim çok kilo alacak diye korkmaya başladı.
Senin oğlunun kilosu da bayağı varmış, boyu uzun mu ki.

1.70 benimki ama her yerinden yağ fışkırıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…