Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yaa kızlar şu keten tohumunu bir çok yerde duydum metobalizmayı hızlandırıyormuş alıp kullancam dedim ama arkadasım acayip selülit yapıyo kullanma dedi kararsız kaldım aranızda deneyen varmıı :uhm:
hiç kulanmadım genelde yan ürün pek kulanmam kulansam bile anca 3 gün sonra unuturum boshayallersmile

Evet o ebrunun kullandıklarından yaa sorma o 3 tanesi internette 21 ytl di kargo ücreti de yok yazmışlar.Bi getirdiler 52 ytl şaşırdım almadım alıcam ama güzel bacak egzersizleri yaptırıyor...

Kızlar albümüme yeni bi resim ekledimm :kedi:

iştahın azalmış nazlım ... ama buna sürekli devam etme helede kavaltıda ekmegini her gün atlama . halsizliginin sebebi bunlarda olabilir .menünde nerdeysa hiçç karbonhidrat yok .lmaz:
hadi hayırlı olsun .kiraz şok diyetlerden bu son meded umuşun olur
.kırmızı .kaydirigubbakcemile3

aeben cnm sen kaç ayda verdin o kadar kiloyu maşallah 16.5 kilo gitmişş ne kadar süredee..Ya biz niye bu kadar aceleciyiz hemen gitsin bütün kilolar istiyoruzz sempatiksalakcinni

ablam menüm herzaman böyle olmuyor bir gün ekmelki bir günde ekmeksiz kahvaltı yapıyorum . ama akapunktur doktorum bu hafta hiç ekmek vermedi . onun için bu haftayı ekmeksiz geçireceğim .

sinem ne yaptı acaba doktora gidecekti kilo vermesi devam ediyor diye . uğramıyorda kaç zamandır merak ettim .

günaydın ablacığım .

tünaydın nazımm hemen cevap veremedim telle oğluşla konuştukkk Şeniz

günaydın ablacıkk,öperim seni kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kirazımmm Şeniz

ah simoşum ah ben ne diyeyimki sanaaa :1no2:

bence en mantıklı olanı suuranın dediklerii
ama taktın kafayı çıkacann ben seni biliyorum ateşli kızzz söz dinlemezsin senn :1no2:

allah gani gani rahmet eylesin hocanıza suuracımm :Saruboceq:

sizlerinde başı sağolsun fıstığımm :teselli:

hayat devam ediyor yapacak bişey yokk tüm üzüntülerini at arkanaa önündeki sınavlarına bAK TATLIMMM
motivasyon eksikliğinin bu ara hiç bir faydası olmaz sanaaa a.s

kolsay gelsin canımm Şeniz

simoşcum kansızlık kendimi bildim bileli var bende keçi boynuzu pekmezi ni çok kullandım çok da iyi geldi kullanmanı tavsiye ederimm çok takma kafanaa biraz dinlen hızlı kilo vermişsinn ondan da olabilir :teselli:

Keçiboynuzu pekmezine bir bakayım canımmm ben

aeben cnm sen kaç ayda verdin o kadar kiloyu maşallah 16.5 kilo gitmişş ne kadar süredee..Ya biz niye bu kadar aceleciyiz hemen gitsin bütün kilolar istiyoruzz sempatiksalakcinni
benin diyet mazisi uzuuunnnn şekerkız .kaydirigubbakcemile3
ben 2 sene evvel 6. takıma bir merhabayla başladım .... 1sene devam ettim ama ben öyle haftada bir bir ,iki iki vermem öyle bir bünyeye asla sahip olmadım yavaş yavaş .:hulya: sonra geçen yaz bu zamanlar çıktım listeden ama buralardan hiç ayrılmadım .a.s geçen sene 10 .aydada tekrar montiyle start verdim ve geçen ayda takrar listeye girdim 6. takıama ama hap burdayım yane .opuyorumnanaktan
başladıgımda 46 hatta 48 beden giyordum .ohaoldumsmileohaoldumsmile
şindi ise 40 hatta bazan 38 bile oluyor .yavaş verdigimden pek alma sorununda olmadı şöyle diyim hep aldim verdim bu dinlenme dönemlerindede .
artık kalmadı son kilolar ve bi okadarda ınatçılar ..ama sabır çok önemli kilo alsamda hiçç vazgeçmedim hep hedefim beliydi .yani kısacası ben şukadar zamanda şu kadar kilo verdim diyemem .boshayallersmile

denedigim çok diyet oldu bu zamana kadar sonunda en saglıklı ve kalıcı çözümüde montignacda buldum ..
o yüzden kıslar önerilerimi hiçe saymazlar sağolsunlar . çünkü hepsi deneyim sonucudur .opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu arada bugün buranın pazarı pazara gidecemmm
canım alabalık çekiyor alayımmmı
cadılarrrr bilen söylesinnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden

he doğru diyo artis

Keçiboynuzu pekmezine bir bakayım canımmm ben
şöyle diyim sana gözdem bundan 3.5. ay evvel benim büyük kızdada biraz kansızlık çıktı .. ama çok seçici meyveyi silah zoruyla yediririm desem yeridir .aklinialirimsmile
dr. özelikle sordum . kansızlık için pekmez vs yadireyimmi dedim ... verdigi cevabada şaşırdım dogrusu .. dediki yok öyle pekmez vs çok düşmenize gerek yok et ve sebzesini meyvesini dengeli yesin düzelir dedi. yani pekmeze aşırı yüklenmenin bi anlamı yokderim ye ama ölcüyü kaçırma bence ... sen daha çok et sür sevze ve meyveni düzenli yemeye çalış bence bu daha etkili.
aslında yiyordunda en ben pek anlam veremedim bu kan degeri düşüklügüne :uhm:
bir ki hafta sonra bi daha ölçtürsene gözdem geçiçi bişi olmasın :uhm:

suuram az yiyosun diye ikaz etmişin ya abam kıç korkusundan vallaaa :1no2:

salı yada çarşanba oğlan geliyor yandım ben yandımmmm :1no2:

özellikleee oğluşun geldiğinde motivasyona ihtiyacım olacakk
o dönemde şişirin kızlar beni iltifatlarınızlaaa :bbo:

oğluş kesin tepemden inmeyecekkk zorla yedirecek boynun uzamış diyecekk yüzün sarkmış diyecekk boynumu kolarıyla sarıp ölçü alır ordan bilir zayıflayıp kilo aldığımı
vay ben yandımmmm :sinifsinif:

ben yıllardır kansızım aebenimm :roflol:

kan değerlerim acayip düşükk tırba kan verilesi kadar yaniii
neler yapmadıkki kıçımda hala iğne izleri varr
kan iğneleri kolay kolay dağılmaz vucudaa ondandır mor mor izlerii a.s

ama yaşıyorum bak hayattayımm gayette memnununn ölmedimm :roflol:

sinem ne yaptı acaba doktora gidecekti kilo vermesi devam ediyor diye . uğramıyorda kaç zamandır merak ettim .
bende onu diycektim bak takımdan çıksamda burdayım dediydi cadı ....:dilcikar:
bu arada bugün buranın pazarı pazara gidecemmm
canım alabalık çekiyor alayımmmı
cadılarrrr bilen söylesinnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
benimde pazar ver bugün ablam .. balıga hayır denirmi kaydirigubbakcemile5
he doğru diyo artis
kaydirigubbakcemile3canlı şahitlerinden biridr ablamda .opuyorumnanaktan

tamam dır canımm Şeniz

bu kilo virüsünü içim,ize sokanın genleriyle bize taşıyanın varya bennn delikafadulden

ne yanması ablam ogluş geliyor ogluş hasret bitiyor . geri boş .:lepi:

hafifden bendede var ama önemli miktarda deyil .. yani bünyesel biraz galiba .:hulya:
gözdeme bu konuda ısrar etmiyorum dinlensin takımdanda çıkmak istiyorsa (bi süreligine )bunu kendi kara verir artık nerdeyse silah dayayacagız ayrılma listeden diye .:roflol: durun bakalım cumaya kadar belki teraiının öbür kefesine koyabiliriz gözdeyi .:jeyyar:

tamam dır canımm Şeniz

bu kilo virüsünü içim,ize sokanın genleriyle bize taşıyanın varya bennn delikafadulden
bizlerin neden kolay kilo aldıgnı çözdüm ablam varya .kaydirigubbakcemile3
bir kere kilo alınca vucudda yag hüçrelerihem büyüyor hemde parçalanıp çogaliyor ve bu hücreler kilo verilince kaybolmuyor boyutları küçülüyor yanlızca ..bilmiyorumkismile
ve zayıflasakta artan yağ hüçrelerimiz kalıyor ek olarak bize .alsanaalsanasmile
ve ne kadannn çok yag hücresi olursa kilo almakda okadar kolaylaşıyor ....kafamçokkarıştı
o yüzden verdikten sonra geri almamız bukadar kolay oluyor .:sinifsinif:
bilimsel konulara girmişken iki daha ciziktireyim .:roflol::roflol:
diyceksiniz ki iskelet halindaki bazı hatunlar yiyip yiyip neden kilo almıyor .
cevabı pankresalarında .pankreasları güçlü olunca şker dengelenmesini kolay yapıyorlar . bu insanlarda tabi şanslı varlıklar gurubuna gitiyor ve ben bu duruma gıcık oluyorm ...kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ammmmmaaaa sanmayınki yiyip yiyip sonunda karlı çıkıyorlar ....o yüzden birçok zayıf kişide kilo olarak görünmesede yanlş beslenme .tansiyon, kolastrol vede şeker olarak geri dönüyor .. idaal ölcüde olmak saglıklı olmak anlamında gelmiyor .a.s

Yaa sizi okumaktan büyük bi zevk alıyorumm ne kadar sevecen insanlarsınız iyi kii burayı keşfetmişimm bayıldım yaaa bütün gün pc de can sıkıntısından patlıyordum şimdi sizler varsınızz canım bile sıkılmıyorrr....ÇOOOK TEŞEKKÜRLER HEPıNıZE :lepi: Şeniz

kızlar 40 dakika tempolu yürüdüm geldim,boşlukları değerlenirmem lazım...ama havada nasıl sıcak öldüm resmen...akşam üstü fırsat bulabilirsem bida çıkıcam,yoksa sabah 8 de evden çık akşam 8,30 da eve gir vaktim olmuyo,akşam evde spor aletlerine ağırlık vericemhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…