hiç kulanmadım genelde yan ürün pek kulanmam kulansam bile anca 3 gün sonra unuturum boshayallersmileyaa kızlar şu keten tohumunu bir çok yerde duydum metobalizmayı hızlandırıyormuş alıp kullancam dedim ama arkadasım acayip selülit yapıyo kullanma dedi kararsız kaldım aranızda deneyen varmıı :uhm:
iştahın azalmış nazlım ... ama buna sürekli devam etme helede kavaltıda ekmegini her gün atlama . halsizliginin sebebi bunlarda olabilir .menünde nerdeysa hiçç karbonhidrat yok .günaydınlar 6. takımın çıtırları
dün yediklerim
1 adet domates
1 adet salatalık
kk kadar beyaz peynir
ara
3 adet gün kurusu
öğlen
lorlu yeşil salata
ara
3 adet gün kuruzu 1 bardak yarım yağlı süt
akşam
1 kase kiraz ve çilek karışımı
akşam eve çok geç g,ttim onun içn bişey yemek istemedi canım meyveyle geçiştirdim.
hadi hayırlı olsun .kiraz şok diyetlerden bu son meded umuşun olurgünaydın fıstıklar....bugünden itibaren düzenli beslenmeye ve menülerimi vermeye başlıcam bende
üstelik tamerle de dün iddaya girdik,benim zorumla tabi...24 temmuza kadar 10 kilo...ben kazanırsam o bana şık bi elbise bende ona takım elbise alcam
ama şok diyet falan yapmıcam,dengeli beslenip spora ağırlık vericem,daha önce bu şekilde çok güzel kilolar vermiştim...
iştahın azalmış nazlım ... ama buna sürekli devam etme helede kavaltıda ekmegini her gün atlama . halsizliginin sebebi bunlarda olabilir .menünde nerdeysa hiçç karbonhidrat yok .lmaz:
hadi hayırlı olsun .kiraz şok diyetlerden bu son meded umuşun olur
.kırmızı .kaydirigubbakcemile3
günaydın ablacığım .
günaydın ablacıkk,öperim seni kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Suuraammm listede olursam kendimi sıkıyorum kilo vereyim diye, takım kötü gitmesin yüzdeleri etkilemeyeyim diye, sonrada bu durumda kendimi depresyona sokuyorum, yani listedeyken kilo versem sorun vermesem sorun durumu oluşacak bende, sorumluluk duygum çok gelişmiş olduğundan böyle olması daha iyi canımcım, biraz kilo vermemeliyim şuan, çünkü zaten normaldede kendime hastalık yakıştıran biriyim, depresyona girmekten korkuyorum :1no2:
günaydın fıstıklarropuyorumnanaktan
nasılsınız bakem
ben bu aralar biraz karışığım.
bugün son 2 sınavımız ve okul bitiyor bitmezdediğimiz 5 yıl bitiyor işte, tabi insan hem mutlu hem üzgün tuhaf bir duygu kalıyor geriye yanimafoldumben
bir de dün acı bir haber aldık bölümümüzün başkanı çok sevdiğimiz bir hocamız tamda bu sene emekli olmuştu bizimle tamamlıyordu artık görevini vefat etmiş:a015: daha geçen hafta mezuniyette gülümsüyordu bizlere, çok da sevecen biriydi yarın onun cenazesine katılıcaz. çok üzüldük bölüm olarak bu son iki sınava da hiç çalışasım olmadı şimdi dsıkıştı yetiştirmeye çalışıyorum. kusura bakmayın sık uğrayamıyorum
bir de menümü yazıp müsade istemeden önce gözdem hala ayrılayım listeden diyorsun; kuzum sanki herkes senden her hafta 3-4 kilo bekliyor 50gr verirsin 100gr verirsin sağlıklı beslenmeye devam ettiğin sürece ve ilaçlarını aksatmayıp besin takviyeni de abartmadığın sürece, sporunu da abartmadığın sürece ne halsizliğin kalır ne de kilo vermen durur gel etme çıkma listeden ben sana söyleyim o ilaçlar iştahını açınca ilk tatlılara çikolatalara yöneleceksin bunlar sana kan yapacak değil listede olmak seni frenler gitme kuzummbilmiyorumkismile
bir de aeben ablişin kız iyileşmiş oğlan başlamış, abla tez zamanda o da şifa bulur inşAllah.
kirazım iddaaya girmiş; hadi kirazcım iyi değerlendir bu fırsatıyerimseniben
başka aklımda kalan püsküüt uğramışŞeniz
sultanım bir denemeyi kafaya takıp kendini üzmüş ne gerek varsa:umursamaz:
lillyum ablam gene bir şey yememişkafamçokkarıştı
nazım sıkılıyormuş bu aralar canım kendine meşgale bul kitap oku bariolumunekankayizsmile
meleğim garfield olmuşkaydirigubbakcemile3
şeker kızın beslenmesine aeben ablam el koymuşaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile2:lepi:
şimdilik aklımda kalanlar bunlar unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar
menümü de yazayım müsade isteyim
sabah08.00:2dilim unoyla yağsız peynir tost,dom-sal-maydonoz yeşil çay
11.30ara:1elma
13.30:1tabak mecimek çorbası,salata,1bardal ayran
17.00:1kse yoğurda 1keten tohumu kattım,2kayısı doğradım yedim
akşam20.30:geç oldu bizimki de çok kaçırmış gündüz bissürü meyve almış
meyve tabağı içinde:kayısı,yenidünya,kiraz,çilek vrdı 2tane de salatalık yedim hıı bir de 3tane sarmaalsanaalsanasmile
hepinize hayırlı günler kızlar öptüm yanacıklarınızdaopuyorumnanaktan
simoşcum kansızlık kendimi bildim bileli var bende keçi boynuzu pekmezi ni çok kullandım çok da iyi geldi kullanmanı tavsiye ederimm çok takma kafanaa biraz dinlen hızlı kilo vermişsinn ondan da olabilir :teselli:
benin diyet mazisi uzuuunnnn şekerkız .kaydirigubbakcemile3aeben cnm sen kaç ayda verdin o kadar kiloyu maşallah 16.5 kilo gitmişş ne kadar süredee..Ya biz niye bu kadar aceleciyiz hemen gitsin bütün kilolar istiyoruzz sempatiksalakcinni
benin diyet mazisi uzuuunnnn şekerkız .kaydirigubbakcemile3
ben 2 sene evvel 6. takıma bir merhabayla başladım .... 1sene devam ettim ama bne öyle haftada 1bir bir iki iki vermem öyle bir bünyeye asla sahip olmadım yavaş yavaş .:hulya: sonra geçen yaz bu zamnalar çıktım listeden ama buralardan hiç ayrılmadım .a.s 10 aydada tekrar montiyle start verdim ve geçen ayda takrar listeye girdim 6. takıama ama hap burdayım yane .opuyorumnanaktan
başladıgımda 46 hatta 48 beden giyordum .ohaoldumsmileohaoldumsmile
şindi ise 40 hatta bazan 38 bile oluyor .yavaş verdigimden pek alma sorununda olmadı şöyle diyim hep aldim verdim bu dinlenme dönemlerindede .
artık kalmadı son kilolar ve bi okadarda ınatçılar ..ama sabır çok önemli kilo alsamda hiçç vazgeçmedim hep hedefim beliydi .yani kısacası ben şukadar zamanda şu kadar kilo verdim diyemem .boshayallersmile
denedigim çok diyet oldu bu zamana kadar sonunda en saglıklı ve kalıcı çözümüde montignacda buldum ..
o yüzden kıslar önerilerimi hiçe saymazlar sağolsunlar . çünkü hepsi deneyim sonucudur .opuyorumnanaktan
şöyle diyim sana gözdem bundan 3.5. ay evvel benim büyük kızdada biraz kansızlık çıktı .. ama çok seçici meyveyi silah zoruyla yediririm desem yeridir .aklinialirimsmileKeçiboynuzu pekmezine bir bakayım canımmm ben
şöyle diyim sana gözdem bundan 3.5. ay evvel benim büyük kızdada biraz kansızlık çıktı .. ama çok seçici meyveyi silah zoruyla yediririm desem yeridir .aklinialirimsmile
dr. özelikle sordum . kansızlık için pekmez vs yadireyimmi dedim ... verdigi cevabada şaşırdım dogrusu .. dediki yok öyle pekmez vs çok düşmenize gerek yok et ve sebzesini meyvesini dengeli yesin düzelir dedi. yani pekmeze aşırı yüklenmenin bi anlamı yokderim ye ama ölcüyü kaçırma bence ... sen daha çok et sür sevze ve meyveni düzenli yemeye çalış bence bu daha etkili.
aslında yiyordunda en ben pek anlam veremedim bu kan degeri düşüklügüne :uhm:
bir ki hafta sonra bi daha ölçtürsene gözdem geçiçi bişi olmasın :uhm:
bende onu diycektim bak takımdan çıksamda burdayım dediydi cadı ....:dilcikar:sinem ne yaptı acaba doktora gidecekti kilo vermesi devam ediyor diye . uğramıyorda kaç zamandır merak ettim .
benimde pazar ver bugün ablam .. balıga hayır denirmi kaydirigubbakcemile5bu arada bugün buranın pazarı pazara gidecemmm
canım alabalık çekiyor alayımmmı
cadılarrrr bilen söylesinnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden
kaydirigubbakcemile3canlı şahitlerinden biridr ablamda .opuyorumnanaktanhe doğru diyo artis
bende onu diycektim bak takımdan çıksamda burdayım dediydi cadı ....:dilcikar:
benimde pazar ver bugün ablam .. balıga hayır denirmi kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3canlı şahitlerinden biridr ablamda .opuyorumnanaktan
ne yanması ablam ogluş geliyor ogluş hasret bitiyor . geri boş .:lepi:suuram az yiyosun diye ikaz etmişin ya abam kıç korkusundan vallaaa :1no2:
salı yada çarşanba oğlan geliyor yandım ben yandımmmm :1no2:
özellikleee oğluşun geldiğinde motivasyona ihtiyacım olacakk
o dönemde şişirin kızlar beni iltifatlarınızlaaa :bbo:
oğluş kesin tepemden inmeyecekkk zorla yedirecek boynun uzamış diyecekk yüzün sarkmış diyecekk boynumu kolarıyla sarıp ölçü alır ordan bilir zayıflayıp kilo aldığımı
vay ben yandımmmm :sinifsinif:
hafifden bendede var ama önemli miktarda deyil .. yani bünyesel biraz galiba .:hulya:ben yıllardır kansızım aebenimm :roflol:
kan değerlerim acayip düşükk tırba kan verilesi kadar yaniii
neler yapmadıkki kıçımda hala iğne izleri varr
kan iğneleri kolay kolay dağılmaz vucudaa ondandır mor mor izlerii a.s
ama yaşıyorum bak hayattayımm gayette memnununn ölmedimm :roflol:
bizlerin neden kolay kilo aldıgnı çözdüm ablam varya .kaydirigubbakcemile3tamam dır canımm Şeniz
bu kilo virüsünü içim,ize sokanın genleriyle bize taşıyanın varya bennn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?