Yetişicem başka çare yok bak havalar iyice ısınıyor yaz geldi zamanımız azaldıHiç olmadı böyle dimineyse ben yine yemem yetişirim
Cınım kalça derken yaptığımız antrenmanları 6 ile mi çarpıcaz yrn eve döncem başliciğim geri spora da gitmeye karar verdimBende raporumu yazıyım diycemde
+18 var
Sabah 10.30
1 haş yumurta
2 parmak b peynir
5 zeytin
Söğüş
Çay şekersiz
Ara türk kahvesi
çiğ kuruyemiş 1 avuç içi
Akşam 18.30
Semizotu salatası
Roka salatası
Köz patlıcan salatası
Caclk
Kavun
Bpeynir
2 kadeh +18
Spor
240 mekik 40 p
10 dak kalça 60p
30 dak eliptik 120p
Top 220p
Evet canım öyle yapıyorum bölgeseller öyle olmalı pilateste öneride bulundumCınım kalça derken yaptığımız antrenmanları 6 ile mi çarpıcaz yrn eve döncem başliciğim geri spora da gitmeye karar verdim
Ben de leslie nin çok kolay olduğunu düşünüyorum ki dışarıda tempolu yürümek daha çok kalori kaybettirirEvet canım öyle yapıyorum bölgeseller öyle olmalı pilateste öneride bulundum
Mekik bölgeseller 6 olmalı
Leslie de max 4
68Fidan boylum benim....70 hedefliyordun di mi?
İsveç cnmGüzel ama ekmeği sabah tüketmen tercihimdir
Bu bir diyet türü mü yoksa evde sana göre yiyecek bir yemek mi yoktu cnm
Hayır bence.. listedesin ne olursa olsun menü vermelisinAcaba bugünlük böyle menüyü es geçme falan olabilir miköydeyim dengeleyim diyorum Ama yinede hoş değil menüler pazartesiye -100 bile olsa çabalıycam
O kdr kötü değil hatta akşam az.. yoğurt yeseydin salata falan..Menü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan omlet
- 1 domates salatalık 3 biber
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (13.00)
- sade Türk kahvesi
- 2 top dondurma
Akşam
- 2 dilim patates ( haşlama)
Su: 3 lt ( Şu an 2 lt oldu daha içerim)
Spor: 20.000 adım 300pZipzip- (güzel havada çok iyi geldi malum spor yapamayınca )
Akşam kızartma yapmışlar hiç yemeyecektim dondurmadan sonra Ama sofra başında zorladılar bende az patatesten aldım en masumu bence oydu
Hele yarın daha kötü tüm gün hiç bişi yemesem yine kapatamam gibi Ama ayarlıycam mutlakainşallah diyim
O zmn güzeldir herhaldeİsveç cnm
Hemde nasılO zmn güzeldir herhalde
Bence bölgesel dk sıda arttırılabilir şahsen lesliye göre 40 dk falan bölgeselde daha çok zorluyorKirmizi ile isaretlediklerimi degistirdim onerisini olan soylesin arkadaslar
O dondurma çok vicdan yaptırdı ablaO kdr kötü değil hatta akşam az.. yoğurt yeseydin salata falan..
Çok fazla değilmi. Meyve sekerinin çoğuda dıyette tavsiye edilmiyorBenim meyve yediğim nerde gorulmus 1 tane armut 1 tane şeftali 2 dilimde muz yedim
Bölgeselin dakikasi 4 olsa nasil olurBence bölgesel dk sıda arttırılabilir şahsen lesliye göre 40 dk falan bölgeselde daha çok zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?