Bir gun odul yeter sopami unuttunuzYaa abla yarınkide ödül olsaşimdiden yerimi yapıyorum
Böyle çok açlıktan bazen vücut tepki gösteriyor bence normal beslenmeye geçince daha güzel gidecektir iyice şaşırır vücut bırakır giderOnu bende merak ediyorum.. ama birkaç gündür vücut kendini korumaya aldı sanki.. gitmiyo..
Tamam aldım ben cevabımı susuyorum
Menü
Sabah (10.00)
- 1 yumurtadan omlet
- 1 domates salatalık 3 biber
- 1 dilim peynir
- 3 zeytin
- 2 ceviz
- 1.5 dilim ekmek
Ara (13.00)
- sade Türk kahvesi
- 2 top dondurma
Akşam
- 2 dilim patates ( haşlama)
Su: 3 lt ( Şu an 2 lt oldu daha içerim)
Spor: 20.000 adım 300pZipzip- (güzel havada çok iyi geldi malum spor yapamayınca )
Akşam kızartma yapmışlar hiç yemeyecektim dondurmadan sonra Ama sofra başında zorladılar bende az patatesten aldım en masumu bence oydu
Hele yarın daha kötü tüm gün hiç bişi yemesem yine kapatamam gibi Ama ayarlıycam mutlakainşallah diyim
Faydasını gördün mü diyecektim. Çok sevindim senin adına...Daha önce Ender Saraç' tan dinlemistim faydalarını bir de Instagram'da takip ettiğim bir eczacı da söyleyince güvendiğim bir insandır ürün ismi rica ettim söyledi sağ olsun . Sipariş ettim. Geçenlerde burada okuduğumu hatırladım.
Benimki toz halinde.
Bence de bırak yeter yaptın dün de dedim sanaDayanamıyorum ki.. ölü gibiyim. Çok halsizim. eşim çok kızıyor bırak artık diye.. açlıktan ağzın kokuyor yeter diyo.. nerene zayıflıcan diye başımın etini yiyor.. birde onla uğraşıyorum.
Canım bence en az 5 olmalı gerçekten 1 dak dediğin 30-40 tekrar kolay mı
Bence koşu 6 p olmalıCardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 5 Puan
Koşu dk- 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
leslie boosted dk 4 Puan
Pilates dk 6 puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk -2 puan
Onuda degiselim bolegseli 6 puan yaptimBence koşu 6 p olmalı
Tabiki benBu hafta kim benle düelloda @Eliff Eylull ü ayrı tutuyorum biz bi nevi kader ortağıyız ben öyle görüyorum karşıma kimler çıkıyo bakim
@EvvabCanfeb bekliyorum sizi N Nidsalii çok iyi derece yaptın geriye düşme gel sende karşıma
Bugün küçük bir kase patlamış mısır yedim.. geçen kokmuştu ya baya.. ya aslında bırakırıö ama 13 ü tamamlıyim dedim.. 11.gündeyim 2 gün kaldı.. bi iki gün dinlerim şekersize geçerim diyorum..Bence de bırak yeter yaptın dün de dedim sana
Bu sefer yenilmek yok herkes kazanacak vw tarihte çok az olan şeyi yapıcaz tekrar 1. OlucazTabiki benyenilen pehlivan misali
Ay nolur normale dönBugün küçük bir kase patlamış mısır yedim.. geçen kokmuştu ya baya.. ya aslında bırakırıö ama 13 ü tamamlıyim dedim.. 11.gündeyim 2 gün kaldı.. bi iki gün dinlerim şekersize geçerim diyorum..
Teşekkür ederim gün gün öğreniyorumafiyet olsun canim güzel menü
evet canim 3.sinifta
Canım neden burdayız, birbirimize destek olmak için
Birşey rica etsem kardeşine sorsan olur mu ? Çok çok üzüldüm de bugün. Benim kedi kızım var hamile şuan ağzında ağız ülseri sorunu oluştu veterinere gittik hamile olduğu için birşey yapamam dedi ama yara olmuş kanatmis yapabileceğimiz birşey var mı acaba. Yavrumu öyle gördükçe kahroluyorum oturdum ağladım bugünevet canim 3.sinifta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?