Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Açıkçası büyük sıkıntı görmedim insanın 1 günü biraz relax olmalı ama o kadar sonra yine disiplin. Bence sürdürülebilirlik böyle olabilir

Evet canım benimki de toz halinde 30 ayrı paket şase saşe ni diyolar işte o
Bende epey araştırdım, balık kolajeni kafama daha yattı. Kelle paça doğal kolajen eyvallah ama ihtiyacımız olanı alabilmek için 20 tabak diyolar
Birde menapoz dönemi %50 kolajen kaybediliyormuş, demek o yüzden kadınlar çöküyor
Bizim ailede hep erken menapoz var, ben onlara göre geç bile kaldım, annem 42-43 tü teyzem 40 olmadan
O yüzden de özellikle istedim kullanmayı

Bence de bırak yeter yaptın dün de dedim sana

Bence koşu 6 p olmalı

Cardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 5 Puan
Koşu dk- 6 Puan

Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
leslie boosted dk 4 Puan
Pilates dk 6 puan

Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 5 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan

Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk - 6 puan

Bence de bırak yeter yaptın dün de dedim sana
Bugün küçük bir kase patlamış mısır yedim.. geçen kokmuştu ya baya.. ya aslında bırakırıö ama 13 ü tamamlıyim dedim.. 11.gündeyim 2 gün kaldı.. bi iki gün dinlerim şekersize geçerim diyorum..

evet canim 3.sinifta
Birşey rica etsem kardeşine sorsan olur mu ? Çok çok üzüldüm de bugün. Benim kedi kızım var hamile şuan ağzında ağız ülseri sorunu oluştu veterinere gittik hamile olduğu için birşey yapamam dedi ama yara olmuş kanatmis yapabileceğimiz birşey var mı acaba. Yavrumu öyle gördükçe kahroluyorum oturdum ağladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…