Cok azmış bugunku iyi dayanıyorsunMenü verim..
11 gibi..
Az sütlü nescafe
1 dilim ekmek
1 parça peynir
15.30 gibi..
1 haş yumurta
1 havuç rendesi
1 dilim salam
1 parça peynir
Akşam 18 gibi..
1 kase yoğurt
2 kayısı
Yarım ceviz
Spor
20 dk zumba
15 dk leslie
Zipzip-
Cuma ödülü olsun dondurmalar oyle düşünO dondurma çok vicdan yaptırdı abla
Faydasını gördün mü diyecektim. Çok sevindim senin adına...Daha önce Ender Saraç' tan dinlemistim faydalarını bir de Instagram'da takip ettiğim bir eczacı da söyleyince güvendiğim bir insandır ürün ismi rica ettim söyledi sağ olsun . Sipariş ettim. Geçenlerde burada okuduğumu hatırladım.Elhan canım evet ben kullanıyorum 1 haftadır
Gerçekten cildimde daha parlaklık ve zindelik görmeye başladım eşim de farketti
Tırnakta henüz bir fark yok, saç için bişey diyemem çünkü yeni kuaföre gittim
Çok araştırdım balık kolajen 10000 mg olmasına 3000 dalton. C vit takviyeli olmasına dikkat ettim
Eşime de sığır kolajen aldım önümüzdeki hafta gelecek ona da bakıcam sonra balık veya sığır kolajenle devam edicem
Dayanamıyorum ki.. ölü gibiyim. Çok halsizim. eşim çok kızıyor bırak artık diye.. açlıktan ağzın kokuyor yeter diyo.. nerene zayıflıcan diye başımın etini yiyor.. birde onla uğraşıyorum.Cok azmış bugunku iyi dayanıyorsun
Yarin birak olmazsa canim normal beslenmeye dönDayanamıyorum ki.. ölü gibiyim. Çok halsizim. eşim çok kızıyor bırak artık diye.. açlıktan ağzın kokuyor yeter diyo.. nerene zayıflıcan diye başımın etini yiyor.. birde onla uğraşıyorum.
Yani bu diyet acayip azmis. Bırakınca ne olcak acaba ben onu merak ediyorumDayanamıyorum ki.. ölü gibiyim. Çok halsizim. eşim çok kızıyor bırak artık diye.. açlıktan ağzın kokuyor yeter diyo.. nerene zayıflıcan diye başımın etini yiyor.. birde onla uğraşıyorum.
Son 2 gün kaptanım.. pazar pazartesi.. salı sıcak çorba içicemYarin birak olmazsa canim normal beslenmeye dön
Onu bende merak ediyorum.. ama birkaç gündür vücut kendini korumaya aldı sanki.. gitmiyo..Yani bu diyet acayip azmis. Bırakınca ne olcak acaba ben onu merak ediyorum
3 milin suresi ne kadardi canim ona gore ekleyeyim10.00
Iki yymurta
Bır sosis
Bır dilim peynir
1kasik labne
Salatalik Domates
Ara
Hurma ceviz
15.00
Buyuk kase mercimek çorbası patatessiz
20.00
Bir tavuk budu
Bol salata
Kavrulamamis kuruyemiş biraz
Bol su
Leslie 3mil
Çok değil ama saatler iyi olmamış.. akşam geçe kalmış bence.. sporun iyi..10.00
Iki yymurta
Bır sosis
Bır dilim peynir
1kasik labne
Salatalik Domates
Ara
Hurma ceviz
15.00
Buyuk kase mercimek çorbası patatessiz
20.00
Bir tavuk budu
Bol salata
Kavrulamamis kuruyemiş biraz
Bol su
Leslie 3mil
Vücut şaşkına dönmüştür :)) çok aç kaldığında yediklerin direk yağa dönüşüyor diye birsey biliyorum aamma....Onu bende merak ediyorum.. ama birkaç gündür vücut kendini korumaya aldı sanki.. gitmiyo..
45dakkka canım Yarım saat yürüyüş birde3 milin suresi ne kadardi canim ona gore ekleyeyim
Evet dışarıdan ancak gelebildik kızım sağolsun baya oyalandiÇok değil ama saatler iyi olmamış.. akşam geçe kalmış bence.. sporun iyi..
Bence olurBölgeselin dakikasi 4 olsa nasil olur
Yaa abla yarınkide ödül olsaCuma ödülü olsun dondurmalar oyle düşün
Tamam canim spor puanlarina ekleyeceğim45dakkka canım Yarım saat yürüyüş birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?