bizlerin neden kolay kilo aldıgnı çözdüm ablam varya .kaydirigubbakcemile3
bir kere kilo alınca vucudda yag hüçrelerihem büyüyor hemde parçalanıp çogaliyor ve bu hücreler kilo verilince kaybolmuyor boyutları küçülüyor yanlızca ..bilmiyorumkismile
ve zayıflasakta artan yağ hüçrelerimiz kalıyor ek olarak bize .alsanaalsanasmile
ve ne kadannn çok yag hücresi olursa kilo almakda okadar kolaylaşıyor ....kafamçokkarıştı
o yüzden verdikten sonra geri almamız bukadar kolay oluyor .:sinifsinif:
bilimsel konulara girmişken iki daha ciziktireyim .:roflol::roflol:
diyceksiniz ki iskelet halindaki bazı hatunlar yiyip yiyip neden kilo almıyor .
cevabı pankresalarında .pankreasları güçlü olunca şker dengelenmesini kolay yapıyorlar . bu insanlarda tabi şanslı varlıklar gurubuna gitiyor ve ben bu duruma gıcık oluyorm ...kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ammmmmaaaa sanmayınki yiyip yiyip sonunda karlı çıkıyorlar ....o yüzden birçok zayıf kişide kilo olarak görünmesede yanlş beslenme .tansiyon, kolastrol vede şeker olarak geri dönüyor .. idaal ölcüde olmak saglıklı olmak anlamında gelmiyor .a.s
:lepi:bi mudavivimizdaha oldu .kaydirigubbakcemile3şeker kıs canım burda snelerin arkadaşları var birbirimizi iyitanıyoruz veortam sanalda olsa dostluklarımız gerçek bunu zamanla sende anlarsın . hatta dogurup dogurup geliyor bu cadılar tekrar buraya ...kaydirigubbakcemile3Yaa sizi okumaktan büyük bi zevk alıyorumm ne kadar sevecen insanlarsınız iyi kii burayı keşfetmişimm bayıldım yaaa bütün gün pc de can sıkıntısından patlıyordum şimdi sizler varsınızz canım bile sıkılmıyorrr....ÇOOOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE :lepi: Şeniz
ne yanması ablam ogluş geliyor ogluş hasret bitiyor . geri boş .:lepi:
hafifden bendede var ama önemli miktarda deyil .. yani bünyesel biraz galiba .:hulya:
gözdeme bu konuda ısrar etmiyorum dinlensin takımdanda çıkmak istiyorsa (bi süreligine )bunu kendi kara verir artık nerdeyse silah dayayacagız ayrılma listeden diye .:roflol: durun bakalım cumaya kadar belki teraiının öbür kefesine koyabiliriz gözdeyi .:jeyyar:
bizlerin neden kolay kilo aldıgnı çözdüm ablam varya .kaydirigubbakcemile3
bir kere kilo alınca vucudda yag hüçrelerihem büyüyor hemde parçalanıp çogaliyor ve bu hücreler kilo verilince kaybolmuyor boyutları küçülüyor yanlızca ..bilmiyorumkismile
ve zayıflasakta artan yağ hüçrelerimiz kalıyor ek olarak bize .alsanaalsanasmile
ve ne kadannn çok yag hücresi olursa kilo almakda okadar kolaylaşıyor ....kafamçokkarıştı
o yüzden verdikten sonra geri almamız bukadar kolay oluyor .:sinifsinif:
bilimsel konulara girmişken iki daha ciziktireyim .:roflol::roflol:
diyceksiniz ki iskelet halindaki bazı hatunlar yiyip yiyip neden kilo almıyor .
cevabı pankresalarında .pankreasları güçlü olunca şker dengelenmesini kolay yapıyorlar . bu insanlarda tabi şanslı varlıklar gurubuna gitiyor ve ben bu duruma gıcık oluyorm ...kötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ammmmmaaaa sanmayınki yiyip yiyip sonunda karlı çıkıyorlar ....o yüzden birçok zayıf kişide kilo olarak görünmesede yanlş beslenme .tansiyon, kolastrol vede şeker olarak geri dönüyor .. idaal ölcüde olmak saglıklı olmak anlamında gelmiyor .a.s
Yaa sizi okumaktan büyük bi zevk alıyorumm ne kadar sevecen insanlarsınız iyi kii burayı keşfetmişimm bayıldım yaaa bütün gün pc de can sıkıntısından patlıyordum şimdi sizler varsınızz canım bile sıkılmıyorrr....ÇOOOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE :lepi: Şeniz
:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3Şenizçalsın sazlar oynasın kızlarrrr oğluşum geliyorrr :teytey::icecream:
boşver o cadıyı ya taktı kafayaa iflah olmaz ooo
bence tavır yapalım artisleşel,im belki işe yararr :1closedeyes:
doğru diyondaa bu meet genlerlede geliyooo babişim 120 kilo benimmm şakkıdı
her gün böyle eğlenceli olmayızzz a.s
kıymetini bil bu günlerinn n
sen kilo vermede tartıdaa her hafta aynı çık bak o zaman eğlencenin dozunaaa :jeyyar:
alimallah yakarız çıranııı yakarlar çıramıı Çok üzgünüm çoook
kızlar 40 dakika tempolu yürüdüm geldim,boşlukları değerlenirmem lazım...ama havada nasıl sıcak öldüm resmen...akşam üstü fırsat bulabilirsem bida çıkıcam,yoksa sabah 8 de evden çık akşam 8,30 da eve gir vaktim olmuyo,akşam evde spor aletlerine ağırlık vericemhihoyyythihoyyyt
:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3Şeniz
buda simoşa .:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:
süper ablam süper sen pisiklet sür .:lepi:tempolu yürüyüş kadar etkili.aklıma getirdin hee tempo yürüyüş deyiverince kaydirigubbakcemile3
eşimde dün bisikletleri tamire verdi tekerlerinin havası yokmuşş
akşam üzerleri binelim diyoruzzz
bis,iklet sporu nasılki yahuuu :sm_confused:
yağ eritirmiki spor yerine geçermikii :sm_confused:
vaşşşş abla buda baya artistçe oldu .kaydirigubbakcemile3he valla aeben ya kıza gitme kal dedikçe kıçı kalktııı
:1closedeyes:
git simoş gittt benceee verdiğin on kilocukkk zaten nekiii :1closedeyes:
hem belki daha iyi bir arkadaş gelir değilmi ama aebencimm :jeyyar:
:lepi:süper ablam süper sen pisiklet sür .:lepi:tempolu yürüyüş kadar etkili.
vaşşşş abla buda baya artistçe oldu .kaydirigubbakcemile3
yaa Bisiklet süper ama kıç büyütüyooo kızlarr benım ablam almıştı kıç büyütüyo diye doğru düzgün kullanamadıı bisiklet derkene o sabit bisikletler varyaa spor aletlerinden en güzeli koşu bandııı yaaa alcam inşallahhh sositososito
arkadaşım bendede var koşu bandı ama kesinlikle açık havada yürümenin zevkini vermiyor.inşallah sen aldıgında zevkle kullanırsın.benimki şuan kendini çamaşır askılıgı sanıyor inşallah sen kendi kabiliyetlerine göre çalıştırırsın bandını
:roflol: :roflol:
benimki de :roflol:
çamaşır asıyordum kışın bi de yeni yöntemim ütü yaparken askıları kollarına asıyorum kolaylık oluyor valla :roflol:
merhabalar a.s. Naz cım geldim hayatım sen dersinde ben gelmezmiyim
selam kızlar
geldimpiknikten ama ölüm geldi
sabah kahvaltımı güzel yaptım gittim ordada sadece meyve ve çay içtim
onun dışında deli gşibi yakar top ve voleybol oynadım kolumu kıpurdatıcak halim yok
neysem gelirimgfene yazamıyom(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?