Tamam ya ben yanlış anlamışım :)))Kiz 1 tane dediğim dilimli geldi 1 er dilim yedim incecik belli oluyor zatın dilimleri ben meyve sevmem
Aa neden ki canimBence ben kırmızıyı hakediyorum artıkZipzip- bana bu hafta kırmızı kart mı versen artık
Insallah gecer canimEn iyi mamayı aldigimi düşünüyorum fakat yeniden başka bir veterinere götüreyim yarın. Sonsuz teşekkürler yardımın için ❤❤❤❤ antibiyotik ilaç vermeliyim ama hamile olduğu için veremem dedi veterineri kendimiz birşeyler yapmak istiyoruz inşallah geçer kuzumun yarasi
Iyiyim bende canım ayni buralardayimÇok teşekkür ederim kaptanım iyiyim siz nasılsınız
Günaydın canım ❤Günaydıınnn kızlarrr
Günaydın canim kardeşinin dogum gunu kutlu olsun ❤Günaydınlar musmutlu pazarlar ❤ kaptancim bugün kardeşimin doğum günü pasta işini nasıl yapcaz
Günaydın canım ❤Günaydın herkese.. Mutlu hafta sonlarınız olsun
Günaydın
Dogru canım ipde zor kolay degil onuda artiralimİp atlama puanı da yükselse canım, kolay değil hiç ip atlamak.
Gunaydin canim ❤Günaydın güzel bir pazar geçirmeniz dileğiyle
Gunaydin abla ne guzel bir haberGünaydın kaptancımeksideyim
❤❤❤Evin interneti dün akşamdan beri yok nakil istedik 1 haftaya gelirmiş interneti idareli kullanmam lazım ara sıra gelirim özleyin beni
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Mutlu pazarlar ❤
Ben buraya bildirimi unutmuşumZipzip- özür çiçeği vereyim
@Gulumse25 naptın gülünse merak ettim.
@retro_hippo bittimi isveç?
Herkes iyidir inşallah
Günaydın canım ❤Herkese günaydınnnsabah biraz yürüyüşe çıktım temiz hava alıp geldim bende şimdi güzel bir kahvaltı yapıyım güzel zamanlarımız olsunn
Günaydın canim cook gecmis olsun neyin var dun fark ettim olmadigini ama isin var diye dusundumGünaydın kızlar, dün gelemedim kusura bakmayın. Hastaydım biraz. Çok şükür bugün iyiyim. Geçmişi bitireyim hemen.
Geçmiş olsun benimde bugün bütün vucudum ağrıyor. Kendime gelemedim pekGünaydın kızlar, dün gelemedim kusura bakmayın. Hastaydım biraz. Çok şükür bugün iyiyim. Geçmişi bitireyim hemen.
Gecmis olsun canimGeçmiş olsun benimde bugün bütün vucudum ağrıyor. Kendime gelemedim pek
Spor puanin son sekli yorumu olan yazsin sonrasında ilk sayfaya taşıyayımCardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 5 Puan
Koşu dk- 6 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
leslie boosted dk 4 Puan
Pilates dk 6 puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk - 6 puan
jumping jack 4 tanesi -1 puan
Spor puanin son sekli yorumu olan yazsin sonrasında ilk sayfaya taşıyayım
Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyilesir. İnsanlarda karadut şurubu çok işe yarıyor, oğluma çok kullanıyorum. Veterinere danış istersen, ağzına kulak çöpüyle sürmeye çalışırsın.En iyi mamayı aldigimi düşünüyorum fakat yeniden başka bir veterinere götüreyim yarın. Sonsuz teşekkürler yardımın için ❤❤❤❤ antibiyotik ilaç vermeliyim ama hamile olduğu için veremem dedi veterineri kendimiz birşeyler yapmak istiyoruz inşallah geçer kuzumun yarasi
Boosted 4olmuş neymiş kolaymismış mış kıçım başım oynuyo onu yaparken ter atiyorum benGünaydın
Eliptiğim 5 puan olmuş
Boosted i tekrar 5 yapalim ne yapalim artikBoosted 4olmuş neymiş kolaymismış mış kıçım başım oynuyo onu yaparken ter atiyorum ben
kaptanın sözünün üstüne söz yokBoosted 4olmuş neymiş kolaymismış mış kıçım başım oynuyo onu yaparken ter atiyorum ben
20dakikalik olan video mu bu dediğin. Bugünde onu yapayımBoosted 4olmuş neymiş kolaymismış mış kıçım başım oynuyo onu yaparken ter atiyorum ben
Şaka şaka benim için bisey farketmez spor yapan puana bakmaz ama neyseBoosted i tekrar 5 yapalim ne yapalim artik
Canım kolay gelsin, çok şükür yardım eden de olmuş. İnşallah sorunsuz sıkıntısız halledersiniz.Kiz 1 tane dediğim dilimli geldi 1 er dilim yedim incecik belli oluyor zatın dilimleri ben meyve sevmem
30dk canim mavi akletli olan öyle diyim20dakikalik olan video mu bu dediğin. Bugünde onu yapayım
Aynen canim ama puan motivede sagliyor olmazsa tum sporlarda artirma yapabilirizŞaka şaka benim için bisey farketmez spor yapan puana bakmaz ama neyse4 te ayni 5te
Ilk sayfada linki var olmazsa tekrar paylasayim burda30dk canim mavi akletli olan öyle diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?