Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aramıza hoşgeldin

8 yıldır filan görmüyordum tekrar adapte olmaya çalışıyorum siteye alıntı yapmaya çalıştım henüz beceremedim kavrarim bir iki güne
Alisirsin canim mesajin hemen altinda alinti ekle var oraya tikla
Sonrasında alintilari ekle diye bir secenek cikiyor dosya eklenin hemen yaninda ona tıkladıktan sonra mesaja cevap verebilirsin
Zipzip- canım çok teşekkür ederim sistit, regl ve astım, 3ü 1 arada geldi dün canım. Zaten regl zor geçiyor biliyorsun, astım da çok zorladı hâliyle.
Gecmis olsun canim

Mesela pinpon topuna küçük bir zarar veriyor yanlışlıkla yaptım diyor, sabah kaçta uyandın diyorum 7de diyor oysaki 9da kalkmış oluyor, yani bir sürü konuda basit yalanlar söylüyor. Ama çok sıklaştı bu yüzden rahatsız oluyorum. Ağzı çok alıştı, eşim de bazen çok sert çıkabilen bir yapıya sahip, öyle bir şey yaşanmasını da istemiyorum. Bağırıp çağırmasını istemiyorum çocuğa. Bu durumda pedagog yardımı da alamıyorum hastanelere gidemiyoruz. Bulunduğum yer çok küçük, özel de yok.

Kızlar aranızda if diyeti yapan var mı?

sabah araştırırken dikkatimi çekti
Ben yapıyorum sanırım yani çok bilgili değilim, yaşam tarzım buna uyuyor diye yapıyorum diyebilirim. Öğleye doğru kahvaltı yapıyorum, kalkar kalkmaz yiyemiyorum. 12 de kahvaltı yapınca akşam da en geç 6ya kadar dayanabiliyorum. Bu arada mümkün olduğunca bir şey yemiyorum, ara öğün yapmıyorum. Akşam 6dan sonra da çay haricinde bir şey yiyip içmiyorum. Sanırım if oluyor böyle. 18 saat açlık, 6 saat yeme oluyor.

İste fotolu menünün önemi

hoşgeldin canım
Verilmeyecek bir kilon yok boyun çok iyi
Bugün başla 2 haftaya beni geçersin
inşallah beraber verelim
Hoşgeldin canım aramiza
thanks
Masallah boyun uzunmus canim
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum, 1.58 boyum 56 kiloyum
Hedefine birlikte ulasiriz insallah

Tarti olmadigi icin mecbur izine ayiracsgiz canim kv den geldigin zaman yeniden listeye girebilirsin
inşallah
Aramıza hoşgeldin
thanks canim
Alisirsin canim mesajin hemen altinda alinti ekle var oraya tikla
Sonrasında alintilari ekle diye bir secenek cikiyor dosya eklenin hemen yaninda ona tıkladıktan sonra mesaja cevap verebilirsin

Gecmis olsun canim
ayrıntılı anlatım icin sağol oldu galiba
mantıklı gibi geldi bana da

Merhaba sudem hoş geldin.
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

Kızlar aranızda if diyeti yapan var mı?

sabah araştırırken dikkatimi çekti
Yapmaya çalışıyorum. En sevdiğim diyet şekli diyebilirim. İstediğim ölçüye ulaştığım için ara ara uyguluyorum Sudem. İhtiyaç halinde başvuruyorum. Sabah kahvaltısıni yaptıktan sonra sekiz saat yemiyorum. 16 saat sonra tekrar....

Canım baksana hiç menü paylaşmıyorum. Menülere yorum yapmıyorum yani takıma bir faydam yok

Hoşgeldin canım

Hoşgeldinizzzz

Evet dün aktara gittim o da öyle söyledi veteriner onermedi ama toksit etki yaratabilirmis. Çay ağacı yağı ve papatya yağı aldım. Dün çay ağacını sürdük kiyametleri kopardı tükürdü hep. Bugün papatyayi denicem inşallah dünkü gibi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…