Aramıza hoşgeldinMerhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz
Alisirsin canim mesajin hemen altinda alinti ekle var oraya tikla8 yıldır filan görmüyordum tekrar adapte olmaya çalışıyorum siteye alıntı yapmaya çalıştım henüz beceremedim kavrarim bir iki güne
Gecmis olsun canimZipzip- canım çok teşekkür ederim sistit, regl ve astım, 3ü 1 arada geldi dün canım. Zaten regl zor geçiyor biliyorsun, astım da çok zorladı hâliyle.
Mesela pinpon topuna küçük bir zarar veriyor yanlışlıkla yaptım diyor, sabah kaçta uyandın diyorum 7de diyor oysaki 9da kalkmış oluyor, yani bir sürü konuda basit yalanlar söylüyor. Ama çok sıklaştı bu yüzden rahatsız oluyorum. Ağzı çok alıştı, eşim de bazen çok sert çıkabilen bir yapıya sahip, öyle bir şey yaşanmasını da istemiyorum. Bağırıp çağırmasını istemiyorum çocuğa. Bu durumda pedagog yardımı da alamıyorum hastanelere gidemiyoruz. Bulunduğum yer çok küçük, özel de yok.Bizde yakaladık bikaç dediğin gibi küçük yalan, peçeteleri gitmiş banyoya sıkıştırmış çöpe atmamış, ben yapmadım falan dedi, birde diş fırçalamayla ilgili
Sonra sıkı bir konuşma yaptık, şindilik iyi gidiyor
Ben yapıyorum sanırımKızlar aranızda if diyeti yapan var mı?
sabah araştırırken dikkatimi çekti
İste fotolu menünün önemiTeşekkür ederim canım
Canimmm çok sağoldümdüz basensiz olsam daha mutlu olurum.
Siz diyene kadar normal olduğunu düşünüyordum canım.
Canım mecburen free listedeyim. Mezuniyet kilomun altında değilim şu an, 6 ayı da doldurmadim. Şartları tam bildiğimi sanıyordum ama bilmiyormuşum, yoksa izne ayrılmış olurdum
Sağol canım
Sana da çok geçmiş olsun canımdinlen bugün güzelce.
inşallah beraber verelimhoşgeldin canım
Verilmeyecek bir kilon yok boyun çok iyi
Bugün başla 2 haftaya beni geçersin
thanksHoşgeldin canım aramiza
inşallahMasallah boyun uzunmus canim
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum, 1.58 boyum 56 kiloyum
Hedefine birlikte ulasiriz insallah
Tarti olmadigi icin mecbur izine ayiracsgiz canim kv den geldigin zaman yeniden listeye girebilirsin
thanks canimAramıza hoşgeldin
ayrıntılı anlatım icin sağol oldu galibaAlisirsin canim mesajin hemen altinda alinti ekle var oraya tikla
Sonrasında alintilari ekle diye bir secenek cikiyor dosya eklenin hemen yaninda ona tıkladıktan sonra mesaja cevap verebilirsin
Gecmis olsun canim
mantıklı gibi geldi bana daBen yapıyorum sanırımyani çok bilgili değilim, yaşam tarzım buna uyuyor diye yapıyorum diyebilirim. Öğleye doğru kahvaltı yapıyorum, kalkar kalkmaz yiyemiyorum. 12 de kahvaltı yapınca akşam da en geç 6ya kadar dayanabiliyorum. Bu arada mümkün olduğunca bir şey yemiyorum, ara öğün yapmıyorum. Akşam 6dan sonra da çay haricinde bir şey yiyip içmiyorum. Sanırım if oluyor böyle. 18 saat açlık, 6 saat yeme oluyor.
Olmus olmus coklu alinti bile yapmissininşallah beraber verelim
thanks
inşallah
thanks canim
ayrıntılı anlatım icin sağol oldu galiba
mantıklı gibi geldi bana da
Merhaba sudem hoş geldin.Merhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz
Yapmaya çalışıyorum.Kızlar aranızda if diyeti yapan var mı?
sabah araştırırken dikkatimi çekti
Yaptım bu videoyu diğerlerine göre daha hareketli
Canım baksana hiç menü paylaşmıyorum. Menülere yorum yapmıyorum yani takıma bir faydam yokAa neden ki canim
Insallah gecer canim
Iyiyim bende canım ayni buralardayim
Günaydın canım ❤
Günaydın canim kardeşinin dogum gunu kutlu olsun ❤
Kucuk bir dilim yiyebilirsin
Günaydın canım ❤
Dogru canım ipde zor kolay degil onuda artiralim
Gunaydin canim ❤
Gunaydin abla ne guzel bir haber
❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim cook gecmis olsun neyin var dun fark ettim olmadigini ama isin var diye dusundum
Neden peki vaktinmi yok diyete mi adapte degilsinCanım baksana hiç menü paylaşmıyorum. Menülere yorum yapmıyorum yani takıma bir faydam yok
Merhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz
Kendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti
5 dakika girip menu paylassan canim yolda eve gelirken olur sabah giderken olurCanım baksana hiç menü paylaşmıyorum. Menülere yorum yapmıyorum yani takıma bir faydam yok
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, dün gelemedim kusura bakmayın. Hastaydım biraz. Çok şükür bugün iyiyim. Geçmişi bitireyim hemen.
HoşgeldinizzzzMerhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz
Evet dün aktara gittim o da öyle söyledi veteriner onermedi ama toksit etki yaratabilirmis. Çay ağacı yağı ve papatya yağı aldım. Dün çay ağacını sürdük kiyametleri kopardı tükürdü hep. Bugün papatyayi denicem inşallah dünkü gibi olmaz.Çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyilesir. İnsanlarda karadut şurubu çok işe yarıyor, oğluma çok kullanıyorum. Veterinere danış istersen, ağzına kulak çöpüyle sürmeye çalışırsın.
Duzenleyecegim canim da baska degisiklik yapalim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?