- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eeee ben diyom leslieee candir ama boosted bence inmese iyiiiydiAynen canim ama puan motivede sagliyor olmazsa tum sporlarda artirma yapabiliriz
4.takima baktim leslie yazmislar dakikasi 7 puan :)
Ilk sayfada linki var olmazsa tekrar paylasayim burda
Bizde 15puan yapalimAynen canim ama puan motivede sagliyor olmazsa tum sporlarda artirma yapabiliriz
4.takima baktim leslie yazmislar dakikasi 7 puan :)
Ilk sayfada linki var olmazsa tekrar paylasayim burda
Canım sana bir şey soracağım. Çocuklarımız aynı yaşta, senin oğlun yalan söylüyor mu sürekli. Marttan beri evdeyiz, başkalarıyla bir araya gelmedi (yani kimseyi taklit edecek, kendini kabul ettirmeye çalışacak bir ortamı olmadı anlamında), evde herhangi bir sorun yaşamadı, mümkün olduğunca ilgiliyim. Ama sürekli yalan söylüyor, sebepler çok basit ama ağzından o kadar normal bir şekilde çıkıyor ki yalanlar. Ne yapacağımızı şaşırdık.Sabah sporlarım yapıldı, karın, kalça, jillian...
Patates ettim hepsini , şimdi bi duş alıp sağlıklı kahvaltımı yapıyım , bugün biraz oğluşla ilgilenicem akşama doğru uğrarım ❤❤❤
Hoşgeldin canim aramiza ilk sayfadaki bilgileri okudun mu,aklina takilan olursa sorabilirsinMerhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz
Canım sana bir şey soracağım. Çocuklarımız aynı yaşta, senin oğlun yalan söylüyor mu sürekli. Marttan beri evdeyiz, başkalarıyla bir araya gelmedi (yani kimseyi taklit edecek, kendini kabul ettirmeye çalışacak bir ortamı olmadı anlamında), evde herhangi bir sorun yaşamadı, mümkün olduğunca ilgiliyim. Ama sürekli yalan söylüyor, sebepler çok basit ama ağzından o kadar normal bir şekilde çıkıyor ki yalanlar. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Nego sana da sormak istiyorum canım, seninkiyle da aynı yaşta. Acaba yaşının getirdiği bir şey mi diye merak ediyorum.
hoşgeldin canımKendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti
Hoşgeldin canım aramizaKendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti
hemen altta alıntı yazıyor canım orayı tıklayıp yapacaksın8 yıldır filan görmüyordum tekrar adapte olmaya çalışıyorum siteye alıntı yapmaya çalıştım henüz beceremedim kavrarim bir iki güne
Teşekkür ederim canımHarikasın canım
Canimmm çok sağolBu sen misin mükemmel maşallah
Bu arada ayıptır söylemesi popo kıvrımların çok düzgün duruyo.. hafif basen daha iyi.. kıvrımlı olmak güzel
Siz diyene kadar normal olduğunu düşünüyordum canım.Canım sen çok az yiyorsun, bu porsiyon miktarları az.
Canım mecburen free listedeyim. Mezuniyet kilomun altında değilim şu an, 6 ayı da doldurmadim. Şartları tam bildiğimi sanıyordum ama bilmiyormuşum, yoksa izne ayrılmış olurdumsonngulen canım menülerini görüyorum çokkk güzel, mezun olduğun için free olarak mı takılıcan
Acayip yüzde gelirdi senden
@Elhan cım seninde kahvaltını görmedim sanma. Hem ortam hem manzaran hem kahvaltın şahaneydi afiyet olsun
Sen peki free listede devam ediyosun dimi ? Ne kadar daha vermeyi planlıyorsun? Çok bi kilon yok çünkü
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Sana da çok geçmiş olsun canımGeçmiş olsun benimde bugün bütün vucudum ağrıyor. Kendime gelemedim pek
Masallah boyun uzunmus canimKendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti
Tarti olmadigi icin mecbur izine ayiracsgiz canim kv den geldigin zaman yeniden listeye girebilirsinKaptanın biz temmuz ayını kayınvalidemde geçireceğiz orda eliptik yok tartı yok evde ki gibi spor yapamayacagım yürüyüş yapmaya çalışırım
Temmuzu izinli geçirsem olur değil mi takımı etkilememek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?