Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canim ama puan motivede sagliyor olmazsa tum sporlarda artirma yapabiliriz
4.takima baktim leslie yazmislar dakikasi 7 puan :)

Ilk sayfada linki var olmazsa tekrar paylasayim burda
Eeee ben diyom leslieee candir ama boosted bence inmese iyiiiydi

Aynen canim ama puan motivede sagliyor olmazsa tum sporlarda artirma yapabiliriz
4.takima baktim leslie yazmislar dakikasi 7 puan :)

Ilk sayfada linki var olmazsa tekrar paylasayim burda
Bizde 15puan yapalim baslarim sizin eliptiginize platesinize

Canım sana bir şey soracağım. Çocuklarımız aynı yaşta, senin oğlun yalan söylüyor mu sürekli. Marttan beri evdeyiz, başkalarıyla bir araya gelmedi (yani kimseyi taklit edecek, kendini kabul ettirmeye çalışacak bir ortamı olmadı anlamında), evde herhangi bir sorun yaşamadı, mümkün olduğunca ilgiliyim. Ama sürekli yalan söylüyor, sebepler çok basit ama ağzından o kadar normal bir şekilde çıkıyor ki yalanlar. Ne yapacağımızı şaşırdık.

Nego sana da sormak istiyorum canım, seninkiyle da aynı yaşta. Acaba yaşının getirdiği bir şey mi diye merak ediyorum.

Merhaba kızlar daha önceden diyet deneyimin var gruplarda kilo verip mezun olmuslugum var.11 kilo verip mezun olmuştum en son.tabi aradan 8 -9 yıl geçti.kilolar yavaş yavaş geri geldi.yillardir 77 de tikiloydim son bir yılda 80 in üstünü de gordum şimdi tartildim açlık sabah kilom 82.9 başlangıç olarak bunu baz alabiliriz

Hoşgeldin canim aramiza ilk sayfadaki bilgileri okudun mu,aklina takilan olursa sorabilirsin

Bizde yakaladık bikaç dediğin gibi küçük yalan, peçeteleri gitmiş banyoya sıkıştırmış çöpe atmamış, ben yapmadım falan dedi, birde diş fırçalamayla ilgili
Sonra sıkı bir konuşma yaptık, şindilik iyi gidiyor

Kendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti

hoşgeldin canım
Verilmeyecek bir kilon yok boyun çok iyi
Bugün başla 2 haftaya beni geçersin

Kaptanın biz temmuz ayını kayınvalidemde geçireceğiz orda eliptik yok tartı yok evde ki gibi spor yapamayacagım yürüyüş yapmaya çalışırım

Temmuzu izinli geçirsem olur değil mi takımı etkilememek adına

Hoşgeldin canım aramiza

Harikasın canım
Teşekkür ederim canım
Bu sen misin mükemmel maşallah
Bu arada ayıptır söylemesi popo kıvrımların çok düzgün duruyo.. hafif basen daha iyi.. kıvrımlı olmak güzel
Canimmm çok sağol dümdüz basensiz olsam daha mutlu olurum.
Canım sen çok az yiyorsun, bu porsiyon miktarları az.
Siz diyene kadar normal olduğunu düşünüyordum canım.
Canım mecburen free listedeyim. Mezuniyet kilomun altında değilim şu an, 6 ayı da doldurmadim. Şartları tam bildiğimi sanıyordum ama bilmiyormuşum, yoksa izne ayrılmış olurdum
Geçmiş olsun canim
Sağol canım

Geçmiş olsun benimde bugün bütün vucudum ağrıyor. Kendime gelemedim pek
Sana da çok geçmiş olsun canım dinlen bugün güzelce.

Masallah boyun uzunmus canim
Bende elif 30 yasindayim bekarim ankarada yasiyorum, 1.58 boyum 56 kiloyum
Hedefine birlikte ulasiriz insallah
Tarti olmadigi icin mecbur izine ayiracsgiz canim kv den geldigin zaman yeniden listeye girebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…