Yeter istedikleri oldu isteDuzenleyecegim canim da baska degisiklik yapalim mi
Canım sana bir şey soracağım. Çocuklarımız aynı yaşta, senin oğlun yalan söylüyor mu sürekli. Marttan beri evdeyiz, başkalarıyla bir araya gelmedi (yani kimseyi taklit edecek, kendini kabul ettirmeye çalışacak bir ortamı olmadı anlamında), evde herhangi bir sorun yaşamadı, mümkün olduğunca ilgiliyim. Ama sürekli yalan söylüyor, sebepler çok basit ama ağzından o kadar normal bir şekilde çıkıyor ki yalanlar. Ne yapacağımızı şaşırdık.
Nego sana da sormak istiyorum canım, seninkiyle da aynı yaşta. Acaba yaşının getirdiği bir şey mi diye merak ediyorum.
Canım babasının yapısını bildiği için sert tepki vermesinden çekinip gerçeği sakladığını düşündüm ben, mesela ben de otoriterim (bu huyumu hiç sevmiyorum düzeltmek için yeni bir kitap daha getirttim hatta kendime) o yüzden dediğin gibi yalanları oluyor. Kızarım dıye yani.Mesela pinpon topuna küçük bir zarar veriyor yanlışlıkla yaptım diyor, sabah kaçta uyandın diyorum 7de diyor oysaki 9da kalkmış oluyor, yani bir sürü konuda basit yalanlar söylüyor. Ama çok sıklaştı bu yüzden rahatsız oluyorum. Ağzı çok alıştı, eşim de bazen çok sert çıkabilen bir yapıya sahip, öyle bir şey yaşanmasını da istemiyorum. Bağırıp çağırmasını istemiyorum çocuğa. Bu durumda pedagog yardımı da alamıyorum hastanelere gidemiyoruz. Bulunduğum yer çok küçük, özel de yok.
Ekran görüntüsü aldim okCardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 5 Puan
Koşu dk- 6 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
leslie boosted dk 4 Puan
Pilates dk 6 puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan
Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk - 6 puan
jumping jack 4 tanesi -1 puan
Tamam canim duzenliyorum ilk sayfayiYeter istedikleri oldu istebosver yapistir gitsin bakayim bende ne kac puan
Bende aynı şekildeBen yapıyorum sanırımyani çok bilgili değilim, yaşam tarzım buna uyuyor diye yapıyorum diyebilirim. Öğleye doğru kahvaltı yapıyorum, kalkar kalkmaz yiyemiyorum. 12 de kahvaltı yapınca akşam da en geç 6ya kadar dayanabiliyorum. Bu arada mümkün olduğunca bir şey yemiyorum, ara öğün yapmıyorum. Akşam 6dan sonra da çay haricinde bir şey yiyip içmiyorum. Sanırım if oluyor böyle. 18 saat açlık, 6 saat yeme oluyor.
Diyetimi çok sıkı yapıyorum ama gün içinde hiç vaktim olmuyor. Akşamda eve gidiyorum önce yürüyüş yapıyorum eve geliyorum yemek yiyorum duşumu alıyorum ertesi güne kahvaltımı hazırlıyorum biraz ders çalışıyorum yada dizi film izleyip kendime vakit ayırıyorum derken saat gece 1 oluyor. Yani buraya girersem kendime hiç vakit ayıramıyorum.Neden peki vaktinmi yok diyete mi adapte degilsin
Menü paylaşmam sorun değil canım onu yaparım ama menülere yorum yapmadığım için menümüde yazmak istemiyorum. Herkes bana zahmet edip yorum yapıyor ben yazıp çıkıyorum hiç hoşuma gitmiyor5 dakika girip menu paylassan canim yolda eve gelirken olur sabah giderken olur
Sen paylas menunu yeterki neden öyle dusunuyosun kimse sana birsey demez bu konuda yogunsun biliyoruz zaten sen yeterki devam edicem deee yorum yapan burda cokkk kisi var dert ettigin bu olsun sadeceMenü paylaşmam sorun değil canım onu yaparım ama menülere yorum yapmadığım için menümüde yazmak istemiyorum. Herkes bana zahmet edip yorum yapıyor ben yazıp çıkıyorum hiç hoşuma gitmiyor
Ben de menü yorumlamiyorum. Sağolsun herkes bana yorum yapiyor. Yorum yapacak kadar kendimi tecrübeli,bilgili görmüyorum. O yüzden uzaktan okuyorum hep. Böyle düşünmeMenü paylaşmam sorun değil canım onu yaparım ama menülere yorum yapmadığım için menümüde yazmak istemiyorum. Herkes bana zahmet edip yorum yapıyor ben yazıp çıkıyorum hiç hoşuma gitmiyor
Anladım canım evet zormus senin icinDiyetimi çok sıkı yapıyorum ama gün içinde hiç vaktim olmuyor. Akşamda eve gidiyorum önce yürüyüş yapıyorum eve geliyorum yemek yiyorum duşumu alıyorum ertesi güne kahvaltımı hazırlıyorum biraz ders çalışıyorum yada dizi film izleyip kendime vakit ayırıyorum derken saat gece 1 oluyor. Yani buraya girersem kendime hiç vakit ayıramıyorum.
Kendimi tanitayim 35 yaşındayım boy 1.71 .hedef kilo 73.istanbuldayim .daha önce 8 ay filan gruplarla 5 kilo vermiştim sonrasında dukanla son noktayı koymuştum diğer diyetin üstüne bir ay Dukan la 6 kilo vermiştim 79 ile filan başlayan diyetim 67 ile filan bitmisti
Afiyet olsun canım menüyüde sporuda sevdim6 haziran
Kahvaltı
1 dilim k.ekmeği
Peynir
Zeytin
1 omlet
Karpuz
Akşam (16.30)
1 büyük kase salata
4 kş makarna
1 br ayran
Sütlü nescafe
1 avuç badem fıstık
2 lt su
40 dk eliptik 200
1 saat yürüyüş 60
2 saat temizlik 60
320 puanZipzip-
Mesela pinpon topuna küçük bir zarar veriyor yanlışlıkla yaptım diyor, sabah kaçta uyandın diyorum 7de diyor oysaki 9da kalkmış oluyor, yani bir sürü konuda basit yalanlar söylüyor. Ama çok sıklaştı bu yüzden rahatsız oluyorum. Ağzı çok alıştı, eşim de bazen çok sert çıkabilen bir yapıya sahip, öyle bir şey yaşanmasını da istemiyorum. Bağırıp çağırmasını istemiyorum çocuğa. Bu durumda pedagog yardımı da alamıyorum hastanelere gidemiyoruz. Bulunduğum yer çok küçük, özel de yok.
Yaptım bu videoyu diğerlerine göre daha hareketli
Canım çok geçmiş olsun , umarım biranönce iyileşirEvet dün aktara gittim o da öyle söyledi veteriner onermedi ama toksit etki yaratabilirmis. Çay ağacı yağı ve papatya yağı aldım. Dün çay ağacını sürdük kiyametleri kopardı tükürdü hep. Bugün papatyayi denicem inşallah dünkü gibi olmaz.
Teşekkür ederimSen paylas menunu yeterki neden öyle dusunuyosun kimse sana birsey demez bu konuda yogunsun biliyoruz zaten sen yeterki devam edicem deee yorum yapan burda cokkk kisi var dert ettigin bu olsun sadece
Hiç birimiz diyetisyen değiliz ama yinede yorum almak iyi geliyor insana dahada motive oluyoruz. Neyse bundan sonra yorum yapamasamda paylaşıcam menülerimiBen de menü yorumlamiyorum. Sağolsun herkes bana yorum yapiyor. Yorum yapacak kadar kendimi tecrübeli,bilgili görmüyorum. O yüzden uzaktan okuyorum hep. Böyle düşünme
Bu sabahkine az diyeceksiniz büyük ihtimalleİste fotolu menünün önemi
Ben de 18/6 saat uyguluyorum. O altı saatlik arada da yenilmemesi gerekiyor dimi canım. Ondan emin olamıyorum.Yapmaya çalışıyorum.En sevdiğim diyet şekli diyebilirim. İstediğim ölçüye ulaştığım için ara ara uyguluyorum Sudem. İhtiyaç halinde başvuruyorum. Sabah kahvaltısıni yaptıktan sonra sekiz saat yemiyorum. 16 saat sonra tekrar....
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
6 saatlik arada yenilebiliyor diye biliyorum canımBen de 18/6 saat uyguluyorum. O altı saatlik arada da yenilmemesi gerekiyor dimi canım. Ondan emin olamıyorum.
Gün 24 saat 6 saat yiyip 18 saat yemiyorsun diye biliyorum..6 saatlik arada yenilebiliyor diye biliyorum canım
Bize bunlarla gel canim,bende calissam ayni şeyi yapardınız sanirim hepimiz birbirimizi anlamamiz gerektigini düşünüyorum,hergun paylasmazsan o bizi biraz üzer uyari alirsin senin adina kötü olur burdan kopma sen yeterki paylas yorunyapan çokkk olurTeşekkür ederimÖyle olunca kendimi kötü hissediyorum yoksa menümü yazmak 2 dakikamı bile almaz girip yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?