Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cardio dk - 6 puan
Başlangıç cardio dk 4 puan
Eliptik dk- 5 Puan
Koşu dk- 6 Puan

Yüzme dk- 4 Puan
Jillian1 dk -6 Puan
Jillan2 dk-7 Puan
Zumba dk -4 Puan
Step dk -3 Puan
Stepper dk -2.5 Puan
Yoga dk- 2 puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
1000 adim - 15 puan
Leslie 1mil dk 3 puan
Leslie 2mil dk 3 puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
leslie boosted dk 4 Puan
Pilates dk 6 puan

Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
Keyfi Yüzme dk- 1 Puan
Park Aletleri dk- 1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 puan
Plank 3 sn-1 puan

Twist 15 tane- 1 puan
ev temizligi 2 dk -1 puan
bolgesel hareketler dk - 6 puan
jumping jack 4 tanesi -1 puan

Canım babasının yapısını bildiği için sert tepki vermesinden çekinip gerçeği sakladığını düşündüm ben, mesela ben de otoriterim (bu huyumu hiç sevmiyorum düzeltmek için yeni bir kitap daha getirttim hatta kendime) o yüzden dediğin gibi yalanları oluyor. Kızarım dıye yani.

Ekran görüntüsü aldim ok

Bende aynı şekilde farketmeden bile if yapıyorum 2 öğün besleniyorum.. 11 gibi kahvaltı 6 gibi akşam.. ara öğün kahve yanına hurma çerez bitter..

Neden peki vaktinmi yok diyete mi adapte degilsin
Diyetimi çok sıkı yapıyorum ama gün içinde hiç vaktim olmuyor. Akşamda eve gidiyorum önce yürüyüş yapıyorum eve geliyorum yemek yiyorum duşumu alıyorum ertesi güne kahvaltımı hazırlıyorum biraz ders çalışıyorum yada dizi film izleyip kendime vakit ayırıyorum derken saat gece 1 oluyor. Yani buraya girersem kendime hiç vakit ayıramıyorum.

5 dakika girip menu paylassan canim yolda eve gelirken olur sabah giderken olur
Menü paylaşmam sorun değil canım onu yaparım ama menülere yorum yapmadığım için menümüde yazmak istemiyorum. Herkes bana zahmet edip yorum yapıyor ben yazıp çıkıyorum hiç hoşuma gitmiyor

Menü paylaşmam sorun değil canım onu yaparım ama menülere yorum yapmadığım için menümüde yazmak istemiyorum. Herkes bana zahmet edip yorum yapıyor ben yazıp çıkıyorum hiç hoşuma gitmiyor
Sen paylas menunu yeterki neden öyle dusunuyosun kimse sana birsey demez bu konuda yogunsun biliyoruz zaten sen yeterki devam edicem deee yorum yapan burda cokkk kisi var dert ettigin bu olsun sadece

Ben de menü yorumlamiyorum. Sağolsun herkes bana yorum yapiyor. Yorum yapacak kadar kendimi tecrübeli,bilgili görmüyorum. O yüzden uzaktan okuyorum hep. Böyle düşünme

Anladım canım evet zormus senin icin

Hoşgeldin sudem , umarım hedefine güzel bir şekilde ulaşırsın

Afiyet olsun canım menüyüde sporuda sevdim

Canım , eşinle birlikte karşınıza alıp sakin ve kararlı bir şekilde konuşabilirsiniz, bence en doğru yol bu olur, anne babanın birbiriyle aynı şekilde hareket etmesi

Yaptım bu videoyu diğerlerine göre daha hareketli

Bence öncesinde hiç spor geçmişi olmayanlar için iyi yoksa çok hafif gerçekten, ama en önemlisi istikrarlı olunursa elbetteki fayda sağlanır

Canım çok geçmiş olsun , umarım biranönce iyileşir

Sen paylas menunu yeterki neden öyle dusunuyosun kimse sana birsey demez bu konuda yogunsun biliyoruz zaten sen yeterki devam edicem deee yorum yapan burda cokkk kisi var dert ettigin bu olsun sadece
Teşekkür ederim Öyle olunca kendimi kötü hissediyorum yoksa menümü yazmak 2 dakikamı bile almaz girip yazarım

Ben de menü yorumlamiyorum. Sağolsun herkes bana yorum yapiyor. Yorum yapacak kadar kendimi tecrübeli,bilgili görmüyorum. O yüzden uzaktan okuyorum hep. Böyle düşünme
Hiç birimiz diyetisyen değiliz ama yinede yorum almak iyi geliyor insana dahada motive oluyoruz. Neyse bundan sonra yorum yapamasamda paylaşıcam menülerimi Zipzip-

Ben de 18/6 saat uyguluyorum. O altı saatlik arada da yenilmemesi gerekiyor dimi canım. Ondan emin olamıyorum.

Teşekkür ederim Öyle olunca kendimi kötü hissediyorum yoksa menümü yazmak 2 dakikamı bile almaz girip yazarım
Bize bunlarla gel canim,bende calissam ayni şeyi yapardınız sanirim hepimiz birbirimizi anlamamiz gerektigini düşünüyorum,hergun paylasmazsan o bizi biraz üzer uyari alirsin senin adina kötü olur burdan kopma sen yeterki paylas yorunyapan çokkk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…