Canım babasının kizacagi olaylar da değil aslında, o yalan söylediğini farkettigi için kızıyor. Bir de eşim yokken de yapıyor. Sabah kalkış saatini yalan söylemesine gerek yok. Daha 10 dakika önce yüzünde kızarıklık gördüm, baban mi öptü dedim, sakal batmış belli, babası da yanımızda, yok yok babam hiç öpmedi ondan olmadı diye yalan söylüyor. Yani gerçekten tam anlatamıyorum belki ama refleks gibi sürekli yalan var.Canım babasının yapısını bildiği için sert tepki vermesinden çekinip gerçeği sakladığını düşündüm ben, mesela ben de otoriterim (bu huyumu hiç sevmiyorum düzeltmek için yeni bir kitap daha getirttim hatta kendime) o yüzden dediğin gibi yalanları oluyor. Kızarım dıye yani.
Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.Bende aynı şekildefarketmeden bile if yapıyorum 2 öğün besleniyorum.. 11 gibi kahvaltı 6 gibi akşam.. ara öğün kahve yanına hurma çerez bitter..
Birkaç kez konuştuk canım, sanırım konuşmaya devam edeceğiz. Sabırlı olmak gerekecek.Hoşgeldin sudem , umarım hedefine güzel bir şekilde ulaşırsın ❤
Afiyet olsun canım menüyüde sporuda sevdim
❤
Canım , eşinle birlikte karşınıza alıp sakin ve kararlı bir şekilde konuşabilirsiniz, bence en doğru yol bu olur, anne babanın birbiriyle aynı şekilde hareket etmesi
Bence öncesinde hiç spor geçmişi olmayanlar için iyi yoksa çok hafif gerçekten, ama en önemlisi istikrarlı olunursa elbetteki fayda sağlanır
Canım çok geçmiş olsun , umarım biranönce iyileşir
Bu if orucu di mi canım? Bana da açıklarsan sevinirim....Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.
Hoşgeldin canım ❤Hello kızlarr eve döndüm
If i istersen 18 saat ac kalıp 6 saat yemek yiyerek ,yada 16 saat ac kalip 8 saat yemek yiyerek yapabilirsin canimBu if orucu di mi canım? Bana da açıklarsan sevinirim....
Evet canım if orucu, 16/8, 18/6, 20/4 şeklinde farklı uygulamalar var. 24 saatin 16 saati hiç bir şey yemiyorsun, 8 saat içersinde yiyip içiyorsun. Bazı yerlerde bu 8 saat içinde istediğini yiyebilecegini yazıyor, yukarıdaki saatlerden birini seciyorsun. Ben 18/6 uygulamasını yapıyorum. 6 saatin dışında kalan 18 saat içinde su soda şekersiz kahve ve çay tüketilebilirmiş. Ben çay ve su içiyorum. Benim bildiklerim bu kadar canım, detaylı inceleyeceğim ben de.Bu if orucu di mi canım? Bana da açıklarsan sevinirim....
Hoş geldinHello kızlarr eve döndüm
Ben veriyor diye biliyorum..Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.
Daha kolay aslında öyle. En azından meyve yemek için iyi olur.Ben veriyor diye biliyorum..
7 Haziran Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
Eki Görüntüle 2645797 Eki Görüntüle 2645798
Tabağa ek bir dilim daha peynir yedim, şekersiz çay içtim. Krep tam buğday unlu, sadece 1 tane yedim, küçük boy bu arada.
18.15 akşam
Eki Görüntüle 2645799
Ton balıklı salata, yarısını yedim. Diğer tabaktaki sabahki krep hamuruna lor ve çok az kaşar koydum. Orta boy lavaş boyunda oldu. İki parça yedim sadece, tamamını yemedim.
Su 2.5 tamamlanacak
Spor yok.
Tamam canım çok teşekkür ederimEvet canım if orucu, 16/8, 18/6, 20/4 şeklinde farklı uygulamalar var. 24 saatin 16 saati hiç bir şey yemiyorsun, 8 saat içersinde yiyip içiyorsun. Bazı yerlerde bu 8 saat içinde istediğini yiyebilecegini yazıyor, yukarıdaki saatlerden birini seciyorsun. Ben 18/6 uygulamasını yapıyorum. 6 saatin dışında kalan 18 saat içinde su soda şekersiz kahve ve çay tüketilebilirmiş. Ben çay ve su içiyorum. Benim bildiklerim bu kadar canım, detaylı inceleyeceğim ben de.
Tabi kız karatay değil ki bu... onda ara öğün yok .Daha kolay aslında öyle. En azından meyve yemek için iyi olur.
Anladım canım, belki oyun yapıyordur komiklik olsun diye. Çok da üstüne düşme biraz bekle bakalım. Tepki vermemeye çalış.Canım babasının kizacagi olaylar da değil aslında, o yalan söylediğini farkettigi için kızıyor. Bir de eşim yokken de yapıyor. Sabah kalkış saatini yalan söylemesine gerek yok. Daha 10 dakika önce yüzünde kızarıklık gördüm, baban mi öptü dedim, sakal batmış belli, babası da yanımızda, yok yok babam hiç öpmedi ondan olmadı diye yalan söylüyor. Yani gerçekten tam anlatamıyorum belki ama refleks gibi sürekli yalan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?