Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım babasının kizacagi olaylar da değil aslında, o yalan söylediğini farkettigi için kızıyor. Bir de eşim yokken de yapıyor. Sabah kalkış saatini yalan söylemesine gerek yok. Daha 10 dakika önce yüzünde kızarıklık gördüm, baban mi öptü dedim, sakal batmış belli, babası da yanımızda, yok yok babam hiç öpmedi ondan olmadı diye yalan söylüyor. Yani gerçekten tam anlatamıyorum belki ama refleks gibi sürekli yalan var.

Bende aynı şekilde farketmeden bile if yapıyorum 2 öğün besleniyorum.. 11 gibi kahvaltı 6 gibi akşam.. ara öğün kahve yanına hurma çerez bitter..
Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.

Birkaç kez konuştuk canım, sanırım konuşmaya devam edeceğiz. Sabırlı olmak gerekecek.

Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.
Bu if orucu di mi canım? Bana da açıklarsan sevinirim....

If i istersen 18 saat ac kalıp 6 saat yemek yiyerek ,yada 16 saat ac kalip 8 saat yemek yiyerek yapabilirsin canim
Örneğin sabah kahvaltini 11 de yaptin ara ogun yapabilirsin sonrasında aksam.yemegini 5 de yemelisin,yemekten sonra sivi su cay dışında birşey yemeyeceksin
Bu durumda ertesi gun 11 e kadar beklersen 18 saat aclik olacak

Evet canım if orucu, 16/8, 18/6, 20/4 şeklinde farklı uygulamalar var. 24 saatin 16 saati hiç bir şey yemiyorsun, 8 saat içersinde yiyip içiyorsun. Bazı yerlerde bu 8 saat içinde istediğini yiyebilecegini yazıyor, yukarıdaki saatlerden birini seciyorsun. Ben 18/6 uygulamasını yapıyorum. 6 saatin dışında kalan 18 saat içinde su soda şekersiz kahve ve çay tüketilebilirmiş. Ben çay ve su içiyorum. Benim bildiklerim bu kadar canım, detaylı inceleyeceğim ben de.

7 Haziran Pazar menüsü
11.30 kahvaltı

Tabağa ek bir dilim daha peynir yedim, şekersiz çay içtim. Krep tam buğday unlu, sadece 1 tane yedim, küçük boy bu arada.

18.15 akşam

Ton balıklı salata, yarısını yedim. Diğer tabaktaki sabahki krep hamuruna lor ve çok az kaşar koydum. Orta boy lavaş boyunda oldu. İki parça yedim sadece, tamamını yemedim.

Su 2.5 tamamlanacak
Spor yok.

Bende raporumu bildiriyim

Sabah 11.30
1 göz yumurta
2 parça pastırma
3 parmak b peynir
5 zeytin
2 ceviz
Bol söğüş

15.00
2 kayısı -10 kiraz -1 dilim kavun
16.00
Soda limon

18.15
2 kalem pirzola
Yeşil salata

Filtre kahvemi içerim yanına da 1 kare bitteri yerim
Suyum 2,5 lt civarında

Spor
8 dak karın. 48p
10 dak kalça 60 p
Jillian 27 dak 162p
Eliptik 60 dak. 300p

Top. 570p

E Elif_Eylul Zipzip- Canfeb N Nidsalii E Evvab

Canım afiyet olsun, krebi oğlum çok sever

Tamam canım çok teşekkür ederim

Anladım canım, belki oyun yapıyordur komiklik olsun diye. Çok da üstüne düşme biraz bekle bakalım. Tepki vermemeye çalış.
Okuduğu, izlediği bir şeyden etkinlenip onu bile taklit ediyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…