- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yemek, bulasik isleri derken bakamadim :))Evet bir sessizlik hakim her pazar olduğu gibi
Nasıl gidiyo ablanla diyet?Yemek, bulasik isleri derken bakamadim :))
Ablam degil canim kardesimle yapiyoruz guzel gidiyorNasıl gidiyo ablanla diyet?
Afiyet olsun yavruya da. Benim oğlan pankek sever. Bugün bozuldu krep yapınca ama napiyim evde ekmek yoktu. Çıkmaya da üşendim. Akşam peynir koyup yaptığım börek gibi oldu, harikaydı.Canım afiyet olsun, krebi oğlum çok sever
Yemesin zaten keske benimkide yemeseAblam degil canim kardesimle yapiyoruz guzel gidiyor
Sabah kahvalti yaptik 11 gibi ,18.30 da yemek yedik
Abur cubur yedirmiyorum
Onuda diyete sokalim kaptan kiziyor dersinYemesin zaten keske benimkide yemese
Afiyet olsun canım sporununda menünü çok beğendim , içimde bi his var ikimizde fena kilo vericez7haziran pazar
Sabah 11.00
2ince dilim k,ekmek,1sucuklu yumurta,5zeytin,2dilim peynir,çay,1yk,tahin
Kahve,bitter
Öğle 14.00
1kase kiraz,1kase dut küçük kase
Aksam 17.30
1kase nohut,1kase salata dereotlu yoğurt
Madensuyu,kahve icerim
3bucuk litre su,750ml dukan birasiymiş adi
120mekik#20
3dk plank#60
240squat#40
1saat boosted#240
40dk cardio#240
300ipatlama#100
100j.j#25 725puanZipzip- sportie
Heee dedim zaten senin adini değiştirip gruba sokcaz dedim hehe diyoOnuda diyete sokalim kaptan kiziyor dersin
ooo icine söyle cuma bizi yanıltmasınAfiyet olsun canım sporununda menünü çok beğendim , içimde bi his var ikimizde fena kilo vericez
Yanıltmıycaaaak bak gör çarş perş detoksu yapıştırıcaz süper olacakooo icine söyle cuma bizi yanıltmasın
Karatay hiç bana göre değil zaten, o ekmeği çıkarın diyor, ben ekmeksiz yiyemiyorum bazı şeyleri. İf bana kolay geliyor, iki öğün mis gibi.Tabi kız karatay değil ki bu... onda ara öğün yok .
İyi yapmışsın canım. Çok iyi dayandin.Bugün isveçi azcık modifiye ettim
Bakalım canım sabretmeye çalışıyorum. Arada bir olsa hiç dert etmem, sanki hep yalan söylermiş gibi çok rahat ve çok sık söylediği için görmezden gelmek de zor oluyor. Belki de evde çok sıkıldığı için kendince hayal gücünü kullanıyor bazı konularda ya da dikkat çekmek istiyor. İnşallah geçicidir.Anladım canım, belki oyun yapıyordur komiklik olsun diye. Çok da üstüne düşme biraz bekle bakalım. Tepki vermemeye çalış.
Okuduğu, izlediği bir şeyden etkinlenip onu bile taklit ediyor olabilir.
Azimli mı bari senin çekirgeAblam degil canim kardesimle yapiyoruz guzel gidiyor
Sabah kahvalti yaptik 11 gibi ,18.30 da yemek yedik
Abur cubur yedirmiyorum
Iyi gidiyor simdilik canim annemler evdeyken zor oluyordu 3 ogun yemek yeniyordu simdi kendimize gore pisiriyoruz 2 ogune dusurdukAzimli mı bari senin çekirge
Uygulamadan mi giriyorsun canimBir fotoğraf atmayı beceremedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?