- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Bacaklara yapıyorsun dimi? Bende eda taşpınarda görmüştüm..Kızlar nihayet at kılı fırçam geldi
Gelmeseydi it kılı fırça yapıcaktım
Dün başladım, 4 koldan giriştik bakalım
Corona sonrası yeni bir ben olarak çıkıcam
Bu arada salı günü de botoxa gidiyorum
sağolMerhaba sudem hoş geldin.
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
bakalım bende bir kaç şey aklımda birşeyler yapıcam Dukan çok iyi ama tekrar yapmiycam .Karatay zaten yapmadım hiç kitabı okudum o kadar .if şu an mantıklı geliyor.Busra Pekin filan da if le zayıflamış TV de anlatıp duruyor.Yapmaya çalışıyorum.En sevdiğim diyet şekli diyebilirim. İstediğim ölçüye ulaştığım için ara ara uyguluyorum Sudem. İhtiyaç halinde başvuruyorum. Sabah kahvaltısıni yaptıktan sonra sekiz saat yemiyorum. 16 saat sonra tekrar....
ThanksHoşgeldin canım
Hoşgeldinizzzz
İnşallah arkadaşlar grup ne kadar kalabalık kaç kişiyiz ? Bana çok aktif geldi.Sakin halı buysa hafta içini merak ettim doğrusu.Hoşgeldin sudem , umarım hedefine güzel bir şekilde ulaşırsın ❤
Afiyet olsun canım menüyüde sporuda sevdim
❤
Canım , eşinle birlikte karşınıza alıp sakin ve kararlı bir şekilde konuşabilirsiniz, bence en doğru yol bu olur, anne babanın birbiriyle aynı şekilde hareket etmesi
Bence öncesinde hiç spor geçmişi olmayanlar için iyi yoksa çok hafif gerçekten, ama en önemlisi istikrarlı olunursa elbetteki fayda sağlanır
Canım çok geçmiş olsun , umarım biranönce iyileşir
Listede 11 kisi var toplamda da 22 -23 kisi var canim ama herkes cok aktif degilİnşallah arkadaşlar grup ne kadar kalabalık kaç kişiyiz ? Bana çok aktif geldi.Sakin halı buysa hafta içini merak ettim doğrusu.
Pastaya ragmen guzel menu sporBugünkü menüm
Kahvaltı 10.0
.. 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dilim kekikli peynir, 1 domates, yarım salatalık, 7 zeytin, 2 haşlanmış yumurta
Ara 12.30
..Bitki cayi
Ara 15:10
..6 tane erik
Akşam yemeği 17.30
..1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurtlu közlenmiş biber, 1 kase salata, ince dilim pasta
su. 2 litre şimdilik
egzersizler
.. 45 dk eliptik bisiklet
.. yarım saat Leslie 3
toplam puan 225+120=345 puan
Hoşgeldin canım....Hello kızlarr eve döndüm
Afiyet olsun canimBugünkü menüm
Kahvaltı 10.0
.. 2 dilim çok tahıllı ekmek, 1 dilim kekikli peynir, 1 domates, yarım salatalık, 7 zeytin, 2 haşlanmış yumurta
Ara 12.30
..Bitki cayi
..6 tane erik
Akşam yemeği 17.30
..1 kase tarhana çorbası,1 kase yoğurtlu közlenmiş biber, 1 kase salata, ince dilim pasta
su. 2 litre şimdilik
egzersizler
.. yarım saat Leslie 3
Zipzip- pasta yicem diye bisiklete 45 dk bineyim dedim son 15 dkkasini da 8 de bindim bacaklarım çevirmekte zorlandı amaa pasta için katlandim
Kol bacakBacaklara yapıyorsun dimi? Bende eda taşpınarda görmüştüm..
Menü verim..
Kahvaltı 11 gibi..
1 rendelenmiş havuç
Birkaç parça peynir
1 lokma yumurta
2 dilim salatalık
3-4 kare kadar kavun
Çay
Öğlen 16da..
Az sütlü nescafe
2 kayısı
Akşam
17.30 gibi..
Büyük bir kase et suyuna çorba
200 gr et
Salata
Su 2 olmuştur anca..
Spor
2 mil leslie
Zipzip-
İsveçi az modifiye ettim ama beni buna mecbur bıraktıkaç gündür sabitim bende az şaşırtim dedim
Yarın son.. son modifiyeyi de yarına yaparım inş yavaş yavaş normale dönerizAz bile modifiye etmişsin, artık güzel menüler görmek isterim
Yaa aslında 3 gündür tartı takılmasa inan devam edicektim.. ama tartıda sonuç görememek beni çıldırttı..Az bile modifiye etmişsin, artık güzel menüler görmek isterim
Afiyet olsun. Pasta yiycen diye az yemiş dengelemişib sporda şahaneBugünkü menüm
Kahvaltı 10.0
Ara 12.30
..Bitki cayi
..6 tane erik
Akşam yemeği 17.30
su. 2 litre şimdilik
egzersizler
.. yarım saat Leslie 3
Ama yeter gerçekten güzel de sonuç aldın tamamYaa aslında 3 gündür tartı takılmasa inan devam edicektim.. ama tartıda sonuç görememek beni çıldırttı..
Yaa Allah de kalkSpora başlıcam 10 dkdır duruyorumbunun bi başlama duası falan var mı
Internet sayfasından. Ama buldum sonunda nerden olduğunuUygulamadan mi giriyorsun canim
Allhim sen beni spora başlamaya nasip etSpora başlıcam 10 dkdır duruyorumbunun bi başlama duası falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?