Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İçli çörek ne kiz

Ben de 18/6 saat uyguluyorum. O altı saatlik arada da yenilmemesi gerekiyor dimi canım. Ondan emin olamıyorum.
Canım altı saatin içine ogunlerini yerleştir
...iki öğün tercih ediyorsan 16/8 daha uygun senin için. Bir öğün dayanabiliyorsan 18/6 ' in altı saatlik diliminde öğün ve ara öğün yapabilirsin . Bu kişinin hayat tarzına göre ayarlanıyor.
Yani altı saatlik dilimde yiyebilirsin.
Önemli olan 18 saat aç kalman bu sürede yağ yakılıyor asla yeme...o yüzden adı açlık orucu...

Çok iyi sporla birlikte

Evet canim mercimekten geçilmemiş menun,gaz bombası olcan

Eeeee bu ayni oruç oluyo,oruç tutulsun bari borçlar kapanir olmamı

Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.
Ara öğüne izin var tatlım...bir bardak kefir , süt, ayran veya bir meyve o da olmazsa iki hurma olabilir.

Bu spora o menü oldu mu?için yanmadı mı sporuna yerken hıı

Eeeee bu ayni oruç oluyo,oruç tutulsun bari borçlar kapanir olmamı
Tatlım istediğin kadar su serbest ama ..
Oruç tutmakta birkaç senedir zorlanıyorum yoksa dediğin gibi yapardım. Migren belası var bende
Bizi yaratan ihtiyacımız olan her ibadeti hikmetiyle bize sunmuş. Dediğin doğru.

Heeee ben orasini düşünmemiştim ablacim adinda oruç var diye şettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…