İçli çörek ne kizGeldik bugün ki menüyebiraz linç yiyebilirim
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 zeytin
- salatalık domates biber
- 1 dilim ekmek
Akşam (19.00)
- 2 içli çörek
Ara
- maydanoz suyu
Su: 3 lt
Spor
- 23.000 adım 345 p
- 30 dk yoga 60 p
- 40 dk pilates 240 p
Toplam: 645 p
Zipzip- sportie az da olsa sporla toparladım bence
Canım altı saatin içine ogunlerini yerleştirBen de 18/6 saat uyguluyorum. O altı saatlik arada da yenilmemesi gerekiyor dimi canım. Ondan emin olamıyorum.
Çok iyi sporla birlikte7haziran pazar
Sabah 11.00
2ince dilim k,ekmek,1sucuklu yumurta,5zeytin,2dilim peynir,çay,1yk,tahin
Kahve,bitter
Öğle 14.00
1kase kiraz,1kase dut küçük kase
Aksam 17.30
1kase nohut,1kase salata dereotlu yoğurt
Madensuyu,kahve icerim
3bucuk litre su,750ml dukan birasiymiş adi
120mekik#20
3dk plank#60
240squat#40
1saat boosted#240
40dk cardio#240
300ipatlama#100
100j.j#25 725puanZipzip- sportie
Evet canim mercimekten geçilmemiş menun,gaz bombası olcan7haziran
10.00
Bir mercimek krebi unsuz
Ikı dilim peynir ve labne
Domates salatalik
Bal
Ara
Türk kahvesi sekersiz
15.00
Bir kase mercimek
Bır krep
Uc kaşık yogurt
19.00
Bir kase mercimek
Salata
Bol su
Leslie boosted 30dk
Yarim saat yuruyus
Eeeee bu ayni oruç oluyo,oruç tutulsun bari borçlar kapanir olmamıCanım altı saatin içine ogunlerini yerleştir
...iki öğün tercih ediyorsan 16/8 daha uygun senin için. Bir öğün dayanabiliyorsan 18/6 ' in altı saatlik diliminde öğün ve ara öğün yapabilirsin . Bu kişinin hayat tarzına göre ayarlanıyor.
Yani altı saatlik dilimde yiyebilirsin.
Önemli olan 18 saat aç kalman bu sürede yağ yakılıyor asla yeme...o yüzden adı açlık orucu...
Ara öğüne izin var tatlım...bir bardak kefir , süt, ayran veya bir meyve o da olmazsa iki hurma olabilir.Ben ara öğün de yapmıyorum. Genelde canım istemiyor ama iki gündür evde şeftali var, ondan yemek istiyorum ama o 6 saatlik açlık da bozulmasın diye yemiyorum. Ara öğüne izin veriyor mu if bakmam lazım.
Ölçülerini çok merak ediyorum bukadar spor yapiyosun vsAfiyet olsun canım sporununda menünü çok beğendim , içimde bi his var ikimizde fena kilo vericez
Haha sorma fena yedım :)Evet canim mercimekten geçilmemiş menun,gaz bombası olcan
Bu spora o menü oldu mu?için yanmadı mı sporuna yerken hııGeldik bugün ki menüyebiraz linç yiyebilirim
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 zeytin
- salatalık domates biber
- 1 dilim ekmek
Akşam (19.00)
- 2 içli çörek
Ara
- maydanoz suyu
Su: 3 lt
Spor
- 23.000 adım 345 p
- 30 dk yoga 60 p
- 40 dk pilates 240 p
Toplam: 645 p
Zipzip- sportie az da olsa sporla toparladım bence
SenÖlçülerini çok merak ediyorum bukadar spor yapiyosun vs
Tatlım istediğin kadar su serbest amaEeeee bu ayni oruç oluyo,oruç tutulsun bari borçlar kapanir olmamı
Boyumuz aynı zaten Aramızda 10kilo var. Yaşı hiç araya koymuyorum:)
Çok çok teşekkür ederimmmmAfiyet olsun. Pasta yiycen diye az yemiş dengelemişib sporda şahane
Heeee ben orasini düşünmemiştim ablacim adinda oruç var diye şettimTatlım istediğin kadar su serbest ama..
Oruç tutmakta birkaç senedir zorlanıyorum yoksa dediğin gibi yapardım. Migren belası var bende
Bizi yaratan ihtiyacımız olan her ibadeti hikmetiyle bize sunmuş. Dediğin doğru.
Evet spor çok iyi. Corekler buyukmuydu acaba belki minik tirBu spora o menü oldu mu?için yanmadı mı sporuna yerken hıı
Keşke boyla bitse yaşa bak senBoyumuz aynı zaten Aramızda 10kilo var. Yaşı hiç araya koymuyorum:)
Yani doyurucu değil ki? Küçükse değmez yani demekistedim..Evet spor çok iyi. Corekler buyukmuydu acaba belki minik tir
Bencede değmez ama insan bazen engel olamıyor demekki :)Yani doyurucu değil ki? Küçükse değmez yani demekistedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?