İçli gözleme abla patatesliydi bizde çörek diyorlar gözlemenin biraz daha küçüğü oluyorİçli çörek ne kiz
YanmazmıBu spora o menü oldu mu?için yanmadı mı sporuna yerken hıı
Çok minik değilEvet spor çok iyi. Corekler buyukmuydu acaba belki minik tir
Yok yok doyuyorsun abla doymazmı insan hamur işteYani doyurucu değil ki? Küçükse değmez yani demekistedim..
Engel olamama bende biraz erken oldu sankimBencede değmez ama insan bazen engel olamıyor demekki :)
Bence çoktan yanmıştır o pastaZipzip- pasta yicem diye bisiklete 45 dk bineyim dedim son 15 dkkasini da 8 de bindim bacaklarım çevirmekte zorlandı amaa pasta için katlandim
Bu at kılı fırçası herşeye çok iyi geliyor diyolarKızlar nihayet at kılı fırçam geldi
Gelmeseydi it kılı fırça yapıcaktım
Dün başladım, 4 koldan giriştik bakalım
Corona sonrası yeni bir ben olarak çıkıcam
Bu arada salı günü de botoxa gidiyorum
Afiyet olsun abla7 Haziran Pazar menüsü
11.30 kahvaltı
Eki Görüntüle 2645797 Eki Görüntüle 2645798
Tabağa ek bir dilim daha peynir yedim, şekersiz çay içtim. Krep tam buğday unlu, sadece 1 tane yedim, küçük boy bu arada.
18.15 akşam
Eki Görüntüle 2645799
Ton balıklı salata, yarısını yedim. Diğer tabaktaki sabahki krep hamuruna lor ve çok az kaşar koydum. Orta boy lavaş boyunda oldu. İki parça yedim sadece, tamamını yemedim.
Su 2.5 tamamlanacak
Spor yok.
Mutlu oldum inşallah yanmıştırBence çoktan yanmıştır o pasta
Aynen bende ekmeksiz aslaKaratay hiç bana göre değil zaten, o ekmeği çıkarın diyor, ben ekmeksiz yiyemiyorum bazı şeyleri. İf bana kolay geliyor, iki öğün mis gibi.
İnşaallah canımBakalım canım sabretmeye çalışıyorum. Arada bir olsa hiç dert etmem, sanki hep yalan söylermiş gibi çok rahat ve çok sık söylediği için görmezden gelmek de zor oluyor. Belki de evde çok sıkıldığı için kendince hayal gücünü kullanıyor bazı konularda ya da dikkat çekmek istiyor. İnşallah geçicidir.
Afiyet olsun canım ne yesen erirdi bu sporla....İçli çörek ne içli köfte mi yani?Geldik bugün ki menüyebiraz linç yiyebilirim
Sabah (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 dilim peynir
- 2 zeytin
- salatalık domates biber
- 1 dilim ekmek
Akşam (19.00)
- 2 içli çörek
Ara
- maydanoz suyu
Su: 3 lt
Spor
- 23.000 adım 345 p
- 30 dk yoga 60 p
- 40 dk pilates 240 p
Toplam: 645 p
Zipzip- @sportie az da olsa sporla toparladım bence
Mmmm ne lezzetlidir o. Mis gibi de kokmuştur tavada....İçli gözleme abla patatesliydi bizde çörek diyorlar gözlemenin biraz daha küçüğü oluyor
Canım ben seni tanımıyorum tam.. yaş kaçtı evli bekar? Biraz anlatsanaYok yok doyuyorsun abla doymazmı insan hamur işte
Çörek deyince benim aklıma kurabiye geliyo küçük.. börek miydiİçli gözleme abla patatesliydi bizde çörek diyorlar gözlemenin biraz daha küçüğü oluyor
Bende 66 oldum kaptanımAa neden ki canim
Insallah gecer canim
Iyiyim bende canım ayni buralardayim
Günaydın canım ❤
Günaydın canim kardeşinin dogum gunu kutlu olsun ❤
Kucuk bir dilim yiyebilirsin
Günaydın canım ❤
Dogru canım ipde zor kolay degil onuda artiralim
Gunaydin canim ❤
Gunaydin abla ne guzel bir haber
❤❤❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canim cook gecmis olsun neyin var dun fark ettim olmadigini ama isin var diye dusundum
Evet Evet öyle akıl çeldi zaten...Mmmm ne lezzetlidir o. Mis gibi de kokmuştur tavada....
Yaş 21 daha küçüğümCanım ben seni tanımıyorum tam.. yaş kaçtı evli bekar? Biraz anlatsana
Bundan oluyorÇörek deyince benim aklıma kurabiye geliyo küçük.. börek miydibirdaha fotolu at böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?