yaa tabii ki dışarda yürümenin zevki gibi olmaz ama soğuk kış günlerinde evde bandında açcan son sez müziği süper olur alıcam en kısa zaman da bugün yağmur var diye yapamadım yürüyüşümü evımde bandım olsaydı ne güzel olurdu...Benım yürüdüğüm yer hep ağaçlık bi de hemen yanı başında dere var offf mis gibi hava soluyorum sabah sabah süper bi canlılık veriyor insanaa hihoyyyt
şöyle diyim sana gözdem bundan 3.5. ay evvel benim büyük kızdada biraz kansızlık çıktı .. ama çok seçici meyveyi silah zoruyla yediririm desem yeridir .aklinialirimsmile
dr. özelikle sordum . kansızlık için pekmez vs yadireyimmi dedim ... verdigi cevabada şaşırdım dogrusu .. dediki yok öyle pekmez vs çok düşmenize gerek yok et ve sebzesini meyvesini dengeli yesin düzelir dedi. yani pekmeze aşırı yüklenmenin bi anlamı yokderim ye ama ölcüyü kaçırma bence ... sen daha çok et sür sevze ve meyveni düzenli yemeye çalış bence bu daha etkili.
aslında yiyordunda en ben pek anlam veremedim bu kan degeri düşüklügüne :uhm:
bir ki hafta sonra bi daha ölçtürsene gözdem geçiçi bişi olmasın :uhm:
Yaa sizi okumaktan büyük bi zevk alıyorumm ne kadar sevecen insanlarsınız iyi kii burayı keşfetmişimm bayıldım yaaa bütün gün pc de can sıkıntısından patlıyordum şimdi sizler varsınızz canım bile sıkılmıyorrr....ÇOOOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE :lepi: Şeniz
bursanın neresindensin canım.
boşver o cadıyı ya taktı kafayaa iflah olmaz ooo
bence tavır yapalım artisleşel,im belki işe yararr :1closedeyes:
Üstelik performansımızın sönük dönemine denk geldin şekerim, yoksa öyle bir konuşuruzki bir gece 16 sayfa olur :lepi: hele ben delirmiş gibi yazardım ama bu ara keyifsizim ama toparlarım ben biliyorum sempatiksalakcinni
Abla sende takımda sadece beni dövüyorsun eyvahedigeldismile:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3Şeniz
buda simoşa .:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:
aklıma getirdin hee tempo yürüyüş deyiverince kaydirigubbakcemile3
eşimde dün bisikletleri tamire verdi tekerlerinin havası yokmuşş
akşam üzerleri binelim diyoruzzz
bis,iklet sporu nasılki yahuuu :sm_confused:
yağ eritirmiki spor yerine geçermikii :sm_confused:
he valla aeben ya kıza gitme kal dedikçe kıçı kalktııı
:1closedeyes:
git simoş gittt benceee verdiğin on kilocukkk zaten nekiii :1closedeyes:
hem belki daha iyi bir arkadaş gelir değilmi ama aebencimm :jeyyar:
selam kızlar
geldimpiknikten ama ölüm geldi
sabah kahvaltımı güzel yaptım gittim ordada sadece meyve ve çay içtim
onun dışında deli gşibi yakar top ve voleybol oynadım kolumu kıpurdatıcak halim yok
neysem gelirimgfene yazamıyom(
yaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:
aklıma şey geldi selenada salak bir kız vardıya nefesini tutup intahar etmeye çalışıyordu sendemi öyle yapıcan kız .
selam kızlar...nabersiniz bakalım ben delirmek üzreyimmmmdelikafadulden matematik çalıştırıyorum kıza yarın son sınav öbür günde fen var bu hafta son sınavları hepsini denk getirmiş öğretmen az bi mola verdim size bakayım dedim keyifler nasıl
aklıma şey geldi selenada salak bir kız vardıya nefesini tutup intahar etmeye çalışıyordu sendemi öyle yapıcan kız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?