Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazcım bende çook istiyorum pikniğe gitmekk, geçen sene yazda gidemedim sırf şu dükkan yüzünden bu sene gitcem memleketime tatil yapcamm ohh bee yaşadığımı anlıcam en azından valla çok bunaldım şu dükkandan başkasının işi olsaydı işimi bilirdim tatil günlerimi bilirdim bu ne yaa hapis gibi kitlendim kaldım burayaaaa ağlıcamm :a015:

bursanın neresindensin canım.

Önümüzdeki hafta tekrar ölçtüreyim ablacığım bilmiyorumkismile

Üstelik performansımızın sönük dönemine denk geldin şekerim, yoksa öyle bir konuşuruzki bir gece 16 sayfa olur :lepi: hele ben delirmiş gibi yazardım ama bu ara keyifsizim ama toparlarım ben biliyorum sempatiksalakcinni

boşver o cadıyı ya taktı kafayaa iflah olmaz ooo

bence tavır yapalım artisleşel,im belki işe yararr :1closedeyes:

Anlamadıııııııııııııııım kaydirigubbakcemile2 boşver o cadıyı mıııııııııııııı kafamçokkarıştı
Cadı bir küserseee görerrsiniiiz aklinialirimsmileboshayallersmile

Valla maşallahınız varr harikasınızzzzzzzzzzzzzzzzz :lepi:
Toparlarsın cnm merak etmee hızlı hızlı verelim derken sağlığımızdan olmıyalım düzenli beslenerek vermek en güzelii kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt

:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile3Şeniz
buda simoşa .:dilcikar::dilcikar::dilcikar::mymeka:
Abla sende takımda sadece beni dövüyorsun eyvahedigeldismile
Kilo veririz oklava sallanır, azıcık dinlenelim deriz kafamıza vuruluuurrr
yiiiiiteeeeeerrrr yaaaa yiteeeeeer lülülülülülü

Neeeeyyyyy ne demek spor yerine geçermi abla? Kralıdır sporunnnn ne selülit kalır ne birşey, inanılmaz faydalıdır, yasin şimdi pendiğe taşındı diye her akşam bisiklete bineceğiz biz kaydirigubbakcemile2

Yeşil çayı 2 haftadır içiyorum kızlarr bitti ne bilim bişi anlayamadım işe yaradımı yaramadımı... bilmiyorumkismile

Şimdi de acaba 5'i bi yerde çayını mı denesem aktarcıya uğramam lazımmm

yaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:

Baygıııın maytaaap lülülülülülü Sen yarın sabaha anca canlanırsın artık naniknanik

yaaaaaaaaaaa demeeeek öyleeeeeeeeeee abliş :sinifsinif:
öleyimde kurtulun bakalım , nefesimi tutucam öleceğim işte :1no2:

aklıma şey geldi selenada salak bir kız vardıya nefesini tutup intahar etmeye çalışıyordu sendemi öyle yapıcan kız .

selam kızlar...nabersiniz bakalım ben delirmek üzreyimmmmdelikafadulden matematik çalıştırıyorum kıza yarın son sınav öbür günde fen var bu hafta son sınavları hepsini denk getirmiş öğretmen az bi mola verdim size bakayım dedim keyifler nasıl

slm arlkadaşlar bu günlerde bizim işler çok yoğun tabi ben de çok yorgunum.bir de regl oldum yani bu ayda bebek falan yok,buna da ayrı bir canım sıkıldı.karnım da şişti basküle çıksam şimdi ne fazla çıkarım cumaya kadar tartılmayayım bari.regl öncesi ve regl olurken canım çok fazla yemek istiyor.ama yemiycem tabiki.

kolay gelsin yumukum bizde keyifler yerinde canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…